hulladékszállítás

Tisztelt Pilisvörösvári Polgárok!

A 2015. március 16-i, a 2015. április 24-i és 2015. szeptember 16-i közleményünk után most ismét felhívjuk a pilisvörösvári ingatlantulajdonosok figyelmét a Zöld Bicske Nonprofit Kft. és az önkormányzat között a hulladékszállítási közszolgáltatás szerződésszerű teljesítésével kapcsolatos jogértelmezési vita egyik újabb részletére.

A Zöld Bicske Kft. a város egész területéről a zöldhulladékot október 29. november 12. és 26. valamint december 10-én szállítja el, akár általa forgalmazott zsákba, vagy matricájukkal ellátott zsákba vagy kötegben.

Zsákok a Krivinger Zöldséges (Spar mellet és önkormányzattal szemben) és Margit (Művészetek Házával szemben) boltokban beszerezhetők, illetve a matricák átválthatók zsákra.

Több lakossági bejelentésre reagálva tájékoztatjuk Pilisvörösvár polgárait, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft. nem teljesíti az Önkormányzattal kötött közszolgáltatási szerződésben foglalt szerződéskötési kötelezettségeit, ezért az Önkormányzat az Energia Hivatalhoz fordult az ügy tisztázása érdekében. Az Energia Hivatal az ügyet áttette a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz, tőlük írásos tájékoztatás még nem érkezett a hatósági eljárás eredményéről.

Felhívom a tisztelt Lakosság figyelmét, hogy 2015. 05. 01-jén, pénteken, munkaszüneti napon a hulladékszállítást a Zöld-Bicske Nonprofit Kft. a megszokott időben és módon hajtja végre, tehát péntek délelőtt kerül sor a hulladékelszállításra.

Gromon István,
polgármester

2015. március 16. napján jegyzői hirdetményben felhívtuk Pilisvörösvár polgárainak figyelmét arra, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft által első körben, március hónapban kézbesített szolgáltatási szerződéseket ne írják alá, mivel azokat Pilisvörösvár Város Önkormányzatával, illetve a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatallal előzetesen nem egyeztették.


A Zöld Bicske Nonprofit Kft által a pénteki napon kézbesített szolgáltatási szerződéseket Pilisvörösvár Önkormányzatával, vagy a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatallal előzetesen nem egyeztették, így mi is pénteken szembesültünk több, a szerződéssel kapcsolatos kérdéssel (általános szerződési feltételek hiánya, konkrét díj fel nem tüntetése, személyes adatok köre, aláírt szerződések begyűjtésének módja stb.)

Tájékoztatom, a Tisztelt lakosságot, hogy a Depónia Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a 2014. karácsony és 2015 újév napjain esedékes hulladékszállítás az alábbiak szerint valósul meg:

2014. december 24. a hulladékszállítási rend nem változik
2014. december 25. a hulladékszállítási rend nem változik
2014. december 26. a hulladékszállítási rend nem változik
2015. január 1. a hulladékszállítás 2015. január 3-án, szombati napon történik.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

  • Oldal 2 / 2
  • 1
  • 2

Helyi időjárás

Eső valószínű
Péntek 01/19 80%
Eső valószínű
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..
Helyenként felhős
Szombat 01/20 10%
Helyenként felhős
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..
Havazás
Vasárnap 01/21 90%
Havazás
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..

Előrejelzés jan. 17 – 23 -ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán erősen felhős, borult idő lesz. Reggelig ködfoltok lehetnek, majd feloszlanak. A 3 napos szép, havas téli periódus megszűnik, ma...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!