hulladékszállítás

Tisztelt Pilisvörösvári Polgárok!

A 2015. március 16-i, a 2015. április 24-i és 2015. szeptember 16-i közleményünk után most ismét felhívjuk a pilisvörösvári ingatlantulajdonosok figyelmét a Zöld Bicske Nonprofit Kft. és az önkormányzat között a hulladékszállítási közszolgáltatás szerződésszerű teljesítésével kapcsolatos jogértelmezési vita egyik újabb részletére.

A Zöld Bicske Kft. a város egész területéről a zöldhulladékot október 29. november 12. és 26. valamint december 10-én szállítja el, akár általa forgalmazott zsákba, vagy matricájukkal ellátott zsákba vagy kötegben.

Zsákok a Krivinger Zöldséges (Spar mellet és önkormányzattal szemben) és Margit (Művészetek Házával szemben) boltokban beszerezhetők, illetve a matricák átválthatók zsákra.

Több lakossági bejelentésre reagálva tájékoztatjuk Pilisvörösvár polgárait, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft. nem teljesíti az Önkormányzattal kötött közszolgáltatási szerződésben foglalt szerződéskötési kötelezettségeit, ezért az Önkormányzat az Energia Hivatalhoz fordult az ügy tisztázása érdekében. Az Energia Hivatal az ügyet áttette a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz, tőlük írásos tájékoztatás még nem érkezett a hatósági eljárás eredményéről.

Felhívom a tisztelt Lakosság figyelmét, hogy 2015. 05. 01-jén, pénteken, munkaszüneti napon a hulladékszállítást a Zöld-Bicske Nonprofit Kft. a megszokott időben és módon hajtja végre, tehát péntek délelőtt kerül sor a hulladékelszállításra.

Gromon István,
polgármester

2015. március 16. napján jegyzői hirdetményben felhívtuk Pilisvörösvár polgárainak figyelmét arra, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft által első körben, március hónapban kézbesített szolgáltatási szerződéseket ne írják alá, mivel azokat Pilisvörösvár Város Önkormányzatával, illetve a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatallal előzetesen nem egyeztették.


A Zöld Bicske Nonprofit Kft által a pénteki napon kézbesített szolgáltatási szerződéseket Pilisvörösvár Önkormányzatával, vagy a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatallal előzetesen nem egyeztették, így mi is pénteken szembesültünk több, a szerződéssel kapcsolatos kérdéssel (általános szerződési feltételek hiánya, konkrét díj fel nem tüntetése, személyes adatok köre, aláírt szerződések begyűjtésének módja stb.)

Tájékoztatom, a Tisztelt lakosságot, hogy a Depónia Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a 2014. karácsony és 2015 újév napjain esedékes hulladékszállítás az alábbiak szerint valósul meg:

2014. december 24. a hulladékszállítási rend nem változik
2014. december 25. a hulladékszállítási rend nem változik
2014. december 26. a hulladékszállítási rend nem változik
2015. január 1. a hulladékszállítás 2015. január 3-án, szombati napon történik.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

  • Oldal 2 / 2
  • 1
  • 2

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 11/20 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 7°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 30 km/h közötti.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!