temetőüzemeltetés

Pilisvörösvár Város Önkormányzata megrendelésére a MindiGIS Kft. elkészítette a pilisvörösvári temetőről a digitális térképet, valamint a térképhez tartozó számítógépes nyilvántartó rendszert, tekintettel arra, hogy az 1992. évben készült temetőtérkép már elavult volt, s tartalma hiányos volt, mivel csak 19 parcella szerepelt rajta.

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 66/2015. (IV. 30.) Kt. számú határozata szerint 2015. július 02. napjától kezdődően sírhelyek megváltási díjait, a ravatalozó és a hűtő használati díját, valamint a vállalkozók temetőben elvégzendő munkái esetén (sírkő állítás, bontás, betűvésés) a temetőfenntartási hozzájárulás díját a Polgármesteri Hivatal, Fő tér 1. szám alatti Műszaki Osztályának földszinti irodájában kell készpénzben befizetni.

Helyi időjárás

Borús
Holnap 09/24 20%
Borús
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 16°C. Szelek ÉK és változékony.
Helyenként felhős
Hétfő 09/25 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 19°C. Szélerősség K 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Kedd 09/26 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 22°C. Szélerősség KÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés szept. 22 – 26 -ig, az az ma péntektől – jövő hét keddig : A csütörtöki cudar, igen csak szeles, viharos, kiadós esővel, és novemberi hideggel tarkított időjárás után, melyet egy hullámzó frontren...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. szeptember 28. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!