temetőüzemeltetés

Pilisvörösvár Város Önkormányzata megrendelésére a MindiGIS Kft. elkészítette a pilisvörösvári temetőről a digitális térképet, valamint a térképhez tartozó számítógépes nyilvántartó rendszert, tekintettel arra, hogy az 1992. évben készült temetőtérkép már elavult volt, s tartalma hiányos volt, mivel csak 19 parcella szerepelt rajta.

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 66/2015. (IV. 30.) Kt. számú határozata szerint 2015. július 02. napjától kezdődően sírhelyek megváltási díjait, a ravatalozó és a hűtő használati díját, valamint a vállalkozók temetőben elvégzendő munkái esetén (sírkő állítás, bontás, betűvésés) a temetőfenntartási hozzájárulás díját a Polgármesteri Hivatal, Fő tér 1. szám alatti Műszaki Osztályának földszinti irodájában kell készpénzben befizetni.

Helyi időjárás

Eső valószínű
Hétfő 11/20 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legalacsonyabb hőmérséklet 1°C.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!