városi rendezvény

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a magyarországi németek elhurcolásának és elűzetésének emléknapja alkalmából tartandó megemlékezésre.

2014. január 17. 18 óra Városi Díszterem (Fő utca 66.)

Tisztelt Felvonulók, Nézők, Érdeklődök!

A hagyományos pilisvörösvári szüreti felvonulás az évek során egy olyan városi eseménnyé nőtte ki magát, melyen kicsik és nagyok, fiatalok és idősek, családok és különféle közösségek is szívesen vesznek részt. Nagy öröm számunkra, hogy a rendezvényt évről évre egyre többen tisztelik meg.

Kedves Pilisvörösvári Polgárok!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata, a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Cziffra György Alapfokú Művészeti Iskola (Zeneiskola) 2013. július 20-28. között egyhetes nemzetközi ifjúsági zenei tábort szervez Pilisvörösváron, három testvérváros település: Gerstetten (német), Cebazat (francia) és Pilisvörösvár (magyar) ifjúsági fúvószenekarainak részvételével.

Részletek (pdf )»

A Német Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel meghívja Önt, családját és barátait 2013. május 31-én (pénteken) 18 órakor a Polgármesteri Hivatal előtt, a Fő téren megrendezésre kerülő hagyományos Májusfabontásra

Helyi időjárás

Borús
Holnap 09/24 20%
Borús
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 16°C. Szelek ÉK és változékony.
Helyenként felhős
Hétfő 09/25 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 19°C. Szélerősség K 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Kedd 09/26 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 22°C. Szélerősség KÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés szept. 22 – 26 -ig, az az ma péntektől – jövő hét keddig : A csütörtöki cudar, igen csak szeles, viharos, kiadós esővel, és novemberi hideggel tarkított időjárás után, melyet egy hullámzó frontren...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. szeptember 28. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!