városi rendezvény

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a magyarországi németek elhurcolásának és elűzetésének emléknapja alkalmából tartandó megemlékezésre.

2014. január 17. 18 óra Városi Díszterem (Fő utca 66.)

Tisztelt Felvonulók, Nézők, Érdeklődök!

A hagyományos pilisvörösvári szüreti felvonulás az évek során egy olyan városi eseménnyé nőtte ki magát, melyen kicsik és nagyok, fiatalok és idősek, családok és különféle közösségek is szívesen vesznek részt. Nagy öröm számunkra, hogy a rendezvényt évről évre egyre többen tisztelik meg.

Kedves Pilisvörösvári Polgárok!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata, a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Cziffra György Alapfokú Művészeti Iskola (Zeneiskola) 2013. július 20-28. között egyhetes nemzetközi ifjúsági zenei tábort szervez Pilisvörösváron, három testvérváros település: Gerstetten (német), Cebazat (francia) és Pilisvörösvár (magyar) ifjúsági fúvószenekarainak részvételével.

Részletek (pdf )»

Helyi időjárás

Eső valószínű
Hétfő 11/20 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legalacsonyabb hőmérséklet 1°C.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!