Ajánlatkérések

Konyhai nyersanyag ajánlatkérések

Tisztelt Vállalkozó!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy kivitelezői árajánlat elkészítésére Pilisvörösvár Fő utca 122. szám alatti „Gyógytorna és Fizikoterápiás Rendelő” műkő kerítésoszlopainak restaurálására.

A műkőből készült kerítésoszlopok utcafront felőli oldalukon faragottak. A stilizált festett növény ornamentika plasztikusan kiemelkedik, a többi oldal simán egyszínűre van festve.

Ez a bejegyzés 2017. február 02. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy kivitelezői árajánlat elkészítésére Pilisvörösvár Szabadság u. 21. szám alatti Gimnázium és Zeneiskola udvarán egy viacolor burkolatú rendezvényterület kivitelezési munkáinak az elkészítésére.

Ez a bejegyzés 2017. február 15. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Címzett!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata nevében ezúton felkérem Önöket írásbeli, zárt borítékos ajánlattételre a Pilisvörösvár Város Polgármester által elrendelt koporsós és urnás köztemetés szolgáltatásra. Kérjük, hogy ajánlatukban részletesen mutassák be, hogy a köztemetés összege a köztemetéssel kapcsolatban milyen szolgáltatásokat és költségeket tartalmaz.

Ez a bejegyzés 2016. november 23. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, Pilisvörösvár Város közterületein a parkolók, buszmegállók, járdák és egyéb közterületek síkosságmentesítésére és hóeltakarítására a mellékletben meghatározott helyszíneken.

Ez a bejegyzés 2016. október 26. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, a Pilisvörösvár Pozsonyi utca 46. szám alatti magáningatlanon lévő betonból készült nyílt és burkolt vízelvezető árok javítására.

Műszaki tartalom: Egy 500-as műanyag csatorna fektetése az ingatlan teljes (50 méter) hosszában, a jelenlegi betonból készült nyílt és zárt csatorna elbontásával, az anyagok, és kiszoruló föld elszállításával, majd a csatorna elkészülte utáni tereprendezéssel.

Ez a bejegyzés 2016. augusztus 31. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, a Pilisvörösvár Muskátli köz 1.,, Hrsz:625, valamint a Nagyváradi u. 18., Hrsz:1233, szám alatt lévő önkormányzati épületek bontási munkáinak az elvégzésére.

Ez a bejegyzés 2016. augusztus 24. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, a Pilisvörösvár Ipartelep u. (Liegl logisztikai központ) melletti megrongálódott vízelvezető árok javítási munkáinak az elvégzésére. A javítás során a meglévő 60*40*10 cm-es beton elemekből kell helyreállítani az árkot két helyen 10 és 3 méter hosszban, összesen 13 méteres szakaszon. Az árok oldalán lévő betonelemek feletti részen ki kell alakítani a rézsűt, a betonelemeket össze kell fogni monolit vasbeton lemezzel annak érdekében, hogy a domboldal megfelelően meg legyen támasztva.

Ez a bejegyzés 2016. augusztus 17. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Címzett!

Ezúton felkérem Önöket, hogy a melléklet szerinti étkeztetési eszközökre a Pilisvörösvár Város Önkormányzata bölcsődéje részére árajánlatukat megadni szíveskedjenek.

Ez a bejegyzés 2016. június 17. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

A Művészetek Háza Kulturális Központ és Városi Könyvtár (2085 Pilisvörösvár, Fő u. 127.) ezúton felkéri Önt egy árajánlat készítésére a következő tárgyi munkára:

A művészetek Háza színháztermében szükségessé vált a parketta csiszolása, lakkozása.
A nagyterem mérete: 289 m2
A lakkozáshoz a középületek igénybevételét fegyelembe véve magas kopásállóságú lakkot kell használni. Ajánlatadást megelőzően a helyszín megtekinthető.

Ez a bejegyzés 2016. június 10. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, a következő munkára.

Városunk önkormányzata Pilisvörösvár belterületén, a mellékletben szereplő és megjelölt területeken (összesen 81.845 m2), a Vörösvári Napok elnevezésű, 2016. augusztus 12. napjától 2016. augusztus 15. napjáig tartandó rendezvények miatt szeretne szúnyogirtást végeztetni.

Kiemelt információk

Kiemelt információk

Felhívások, tájékoztatók

Ezúton tájékoztatom, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. november 24-én megtartott rendes ülésén úgy döntött, hogy a helyi adókról szóló 23/2008. (XI.26.) önkormányzati rendelet módosítá...

Ezúton tájékoztatom Pilisvörösvár polgárait, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. november 24-én megtartott ülésén úgy döntött, hogy a helyi adókról szóló 23/2008. (XI.26.) önkormányzati ...

Ajánlatkérések

Kérem, hogy a mellékelt táblázatot kitöltve küldjék meg ajánlatukat legkésőbb 2016. február 22. szerda 12 óráig. Kapcsolattartó: Péter Anikó (26-330-233/102 mellék vagy 06-30-828-3319), Karácsony Lajosné élelmezésvezető ...

Kérem, hogy a mellékelt táblázatot kitöltve küldjék meg ajánlatukat legkésőbb 2016. február 15. szerda 12 óráig. Kapcsolattartó: Péter Anikó (26-330-233/102 mellék vagy 06-30-828-3319), Karácsony Lajosné élelmezésvezető ...

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!