Ajánlatkérések

Konyhai nyersanyag ajánlatkérések

Ez a bejegyzés 2018. január 15. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Vállalkozó!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt, hogy árajánlatot adni szíveskedjen a pilisvörösvári köztemető 1-es parcella, 5-ös sor, 17-es sírhelyén (Moór Anna síremléke) lévő síremlék megtisztítására, feliratának újrafestésére. A sírhelyet a Nemzeti Örökségvédelmi Hivatal nyilvántartásába vette, ezért a síremlék helyben történő megtisztítása lehetséges csak.

Ez a bejegyzés 2017. december 15. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Vállalkozó!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt, hogy szíveskedjen árajánlatot adni az alábbi, pilisvörösvári ingatlanok értékbecslésének elkészítésére:

Ez a bejegyzés 2018. január 15. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Vállalkozó!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt, hogy szíveskedjen árajánlatot adni a pilisvörösvári köztemető 16-os parcellában (a gyermeksír emlékhely alatti parcella) lévő 108 db gyereksír, valamint a többi parcellában elszórtan elhelyezkedő 41 db szimpla és 12 db dupla lejárt sírhelyen álló sírkő elbontására és elszállítására.

Ez a bejegyzés 2017. november 21. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Cég!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, az alábbi díszkivilágítási LED-es füzérek, LED-es jégcsapok, LED-es égősorok, és kiegészítő elemek fel és leszerelésére az alábbi helyszínekre és mennyiségben:

Ez a bejegyzés 2017. november 30. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Vállalkozó!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére a pilisvörösvári köztemetőben lévő 4-es parcella, 4. sor, 12-es díszsírhelyének felújítására.

Ez a bejegyzés 2017. november 08. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Óvoda Rákóczi utca 6. szám alatti tagóvoda meglévő kerítésének elbontására és egy új kerítés építésére. Az ajánlatkérés mellékletét képező árazatlan költségvetést kérjük az ajánlat mellékleteként visszaküldeni. A munka pályázati forrásból finanszírozott.

Kiemelt információk

Kiemelt információk

Felhívások, tájékoztatók

2017. december 20. – Iparűzési adó feltöltési és bevallási határidő! Felhívom Tisztelt Vállalkozóink figyelmét a 2017. évi iparűzési adó feltöltési kötelezettség teljesítésére....

A talajterhelési díj bevallásával és befizetésével kapcsolatban felhívom Tisztelt Ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy a bevallás benyújtásának, illetve a talajterhelési díj befizetésének határideje 2017. március 31-én l...

Ajánlatkérések

Tisztelt Címzett! Ezúton felkérem Önöket, hogy a melléklet szerinti irodaszerekre árajánlatukat a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal részére megadni szíveskedjenek. Az összességében legjobb ajánlatot adóval keretszerző...

Kérem, hogy a mellékelt táblázatot kitöltve küldjék meg ajánlatukat legkésőbb 2018. január 24. szerda 12 óráig. Kapcsolattartó: Péter Anikó (26-330-233/102 mellék vagy 06-30-828-3319), Karácsony Lajosné élelmezésvezető (...

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!