Ajánlatkérések

Konyhai nyersanyag ajánlatkérések

Ez a bejegyzés 2017. március 14. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, a következő munkára.

Tárgy: A Pilisvörösvár, Rákóczi utca folytatásában a Kacsa tó mögötti területen a Halőr házig a meglévő földút munkagéppel való kiszélesítése.

Ez a bejegyzés 2017. március 16. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, a Pilisvörösvár Csobánkai u 3., Hrsz:219, szám alatt lévő önkormányzati -utcafronti – épület bontási munkáinak az elvégzésére. (A 36/2017 (II.23.) Kt számú határozata alapján)

Ez a bejegyzés 2017. március 01. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Tervező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy tervezői árajánlat elkészítésére Pilisvörösvár, Bányató utca közvilágítási hálózatának továbbtervezése a Sirály utca felé 450 méter hosszú szakaszon – közbeszerzési pályáztatásra is alkalmas, tervezői költségvetést tartalmazó – kivitelezésre is alkalmas engedélyezési tervdokumentációjának az elkészítésére.

Ez a bejegyzés 2017. március 01. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Vállalkozó!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy kivitelezői árajánlat elkészítésére Pilisvörösvár Fő utca 122. szám alatti „Gyógytorna és Fizikoterápiás Rendelő” műkő kerítésoszlopainak restaurálására.

A műkőből készült kerítésoszlopok utcafront felőli oldalukon faragottak. A stilizált festett növény ornamentika plasztikusan kiemelkedik, a többi oldal simán egyszínűre van festve.

Ez a bejegyzés 2017. február 02. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy kivitelezői árajánlat elkészítésére Pilisvörösvár Szabadság u. 21. szám alatti Gimnázium és Zeneiskola udvarán egy viacolor burkolatú rendezvényterület kivitelezési munkáinak az elkészítésére.

Ez a bejegyzés 2017. február 15. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Címzett!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata nevében ezúton felkérem Önöket írásbeli, zárt borítékos ajánlattételre a Pilisvörösvár Város Polgármester által elrendelt koporsós és urnás köztemetés szolgáltatásra. Kérjük, hogy ajánlatukban részletesen mutassák be, hogy a köztemetés összege a köztemetéssel kapcsolatban milyen szolgáltatásokat és költségeket tartalmaz.

Ez a bejegyzés 2016. november 23. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, Pilisvörösvár Város közterületein a parkolók, buszmegállók, járdák és egyéb közterületek síkosságmentesítésére és hóeltakarítására a mellékletben meghatározott helyszíneken.

Ez a bejegyzés 2016. október 26. napon hatályát vesztette!

Tisztelt Kivitelező!

Pilisvörösvár Város Önkormányzata ezúton felkéri Önt egy árajánlat elkészítésére, a Pilisvörösvár Pozsonyi utca 46. szám alatti magáningatlanon lévő betonból készült nyílt és burkolt vízelvezető árok javítására.

Műszaki tartalom: Egy 500-as műanyag csatorna fektetése az ingatlan teljes (50 méter) hosszában, a jelenlegi betonból készült nyílt és zárt csatorna elbontásával, az anyagok, és kiszoruló föld elszállításával, majd a csatorna elkészülte utáni tereprendezéssel.

Kiemelt információk

Kiemelt információk

Felhívások, tájékoztatók

Ezúton hívom fel Tisztelt Adózóink figyelmét, hogy a 2017. I. félévi helyi iparűzési adó, magánszemélyek kommunális adója és gépjárműadó befizetésének határideje: 2017. március 16-án lejárt....

A talajterhelési díj bevallásával és befizetésével kapcsolatban felhívom Tisztelt Ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy a bevallás benyújtásának, illetve a talajterhelési díj befizetésének határideje: 2017. március 31-én ...

Ajánlatkérések

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!