Aktuális

Értesítjük Városunk lakosságát, hogy Pilisvörösvár közterületein a vadgesztenyefák növényvédelmi kezeléseit 2010. május 19-én szerdán a késő esti órákban végezzük.  

Tisztelt Jegyző Asszony/Úr!

Szíves tájékoztatásul megküldöm az OTH körlevélben kiadott állásfoglalását „a kullancsok elleni védekezés lehetőségeiről, illetve az illegális kullancsirtásról” :

Értesítjük Városunk lakosságát, hogy Pilisvörösvár közterületein a vadgesztenyefák növényvédelmi kezeléseit 2010. május 13-án csütörtökön a késő esti órákban végezzük.

Pest Megye Önkormányzata tájékoztatást ad arról, hogy a Pest Megyei Kéményseprő Kft-nek a kéményseprő-ipari közszolgáltatás ellátására vonatkozó jogosultsága 2010. március 26. napjával megszűnt.

A Saubermacher-Bicske kft. értesíti Pilisvörösvár Város lakosságát, hogy lomtalanítási akciót szervez.

Összegyűjtjük és elszállítjuk a háztartásokban a normál életvitel velejárójaként keletkezett háztartási lomokat, hulladékokat.

Ezen akció keretében nem szállítjuk el az autóroncsokat, autóalkatrészeket és veszélyes hulladékokat, valamint a vállalkozási tevékenységből származó hulladékokat.

Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy Társaságunk 2010. május 12-én hálózat-karbantartási munkákat végez, melynek következtében  

2010. május 12-én, 00:00 és 12:00 óra között

digitális televízió, internet és telefonszolgáltatásunk szakaszos szünetelése  várható
teljes szolgáltatási területünkön.

A Budapest-Esztergom vasútvonal, Pilisvörösvár, Kálvária utcai közúti felüljáró útépítése, valamint az Őrhegy utcai közúti felüljáró útépítésének engedélyezési eljárása.

Tájékoztatjuk Városunk lakosságát, hogy Pilisvörösvár közterületein a vadgesztenyefák növényvédelmi kezelését 2010. április 27-én a késő esti órákban végezzük.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 34/2007. (XII. 04.) sz. rendeletének 11. § (2) bekezdése értelmében Pilisvörösvár Város Polgármestere a Művészetek Háza felújítása során beépített, de még az átadás előtt kibontott nem használt ablakokat és ajtókat nyilvános pályázat útján, értékesíteni kívánja.

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 09/22 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 18°C. Szélerősség ÉNy 15 és 25 km/h közötti.
Eső valószínű
Holnap 09/23 50%
Eső valószínű
Záporok. A legmagasabb hőmérséklet 15°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 30 km/h közötti. Eső valószínűsége 50%.
Eső valószínű
Vasárnap 09/24 50%
Eső valószínű
Délelőtti záporok. A legmagasabb hőmérséklet 15°C. Szelek ÉÉNy és változékony. Eső valószínűsége 50%.

Előrejelzés szept. 22 – 26 -ig, az az ma péntektől – jövő hét keddig : A csütörtöki cudar, igen csak szeles, viharos, kiadós esővel, és novemberi hideggel tarkított időjárás után, melyet egy hullámzó frontren...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2017. szeptember 25. napján (hétfő) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!