Aktuális

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a pünkösdi ünnepek miatt a szelektív hulladékgyűjtés rendje az alábbiakban alakul:

  • Május 30-án szombaton gyűjtjük be a hétfői gyűjtési programunk szerinti üveghulladékot
  • Június 1-én hétfőn nincs szelektív üveghulladék begyűjtés,
  • Június 2-án kedden műanyaghulladékot gyűjtünk

Pilisvörösvár Város Önkormányzata a város lakosságáért példamutatóanmunkálkodó polgárok tevékenységének elismerésére az előző évekgyakorlatának megfelelően

„Pilisvörösvár Város Díszpolgára” címet és „Pilisvörösvárért” emlékérmet adományoz.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Budakörnyéki Földhivataltájékoztatója szerint Pilisvörösvár Város külterületén a határszemlére2009. június 24-25-én kerül sor.

Értesítem a Tisztelt Pilisvörösvári Polgárokat, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2009. május 20-i rendes Képviselő-testületi ülésén a következő rendeleteket fogadta el:

11/2009. (V. 22.) rendelet az egyes pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról

Május hónap második felében hétköznap délutánonként Pilisvörösvár belterületén, valamint a 10-es út be és kivezető szakaszain megerősített szolgálattal (2-6 motoros rendőr, 2-3 sebességmérő, 800 m-es hatótávolsággal) végzik a pilisvörösvári Rendőrőrs munkatársai a sebesség (traffipax) ellenőrzéseket.

Értesítjük a Tisztelt Pilisvörösvári Polgárokat, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2009. április 30-i ülésén megalkotta:

7/2009. (V. 05.) rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 34/2007. (XII. 04.) rendelet módosításáról

Hatályát vesztette: 2009.06.30.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének PÁLYÁZATI KIÍRÁSA a Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u. 37. szám (hrsz. 3684 és 8090) alatti ingatlan bérbeadására

Apályázat tárgya: A sportpálya sportcélú bérlése. A nyertes pályázóköteles sportpályaként működtetni a létesítményt, az eddigi profil ésgyakorlat változatlanul hagyása mellett. A nyertes pályázóval 2 éves,határozott idejű bérleti szerződés megkötésére kerül sor. (*)

Felhívjuk Városunk lakosságának figyelmét, hogy a szemétszállításiszerződéssel rendelkező pilisvörösvári lakosok a Saubermacher-BicskeKft telephelyén, az átrakóállomáson vehetik át az évente járó, ingyenesszemeteszsákokat.

Helyi időjárás

Eső
Csütörtök 05/25 90%
Eső
Hajnali esős időszakokkal. A legalacsonyabb hőmérséklet 11°C.
Derült
Holnap 05/26 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 23°C. Szélerősség ÉÉNy 15 és 25 km/h közötti.
Derült
Szombat 05/27 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 25°C. Szélerősség ÉÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés május 24. – 31-ig, az az ma szerdától – jövő hét szerdáig : Ma szerdán sok lesz a felhő az égen. Csak kevés napsütés lehet. Déltől erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és egy-egy zápor, zivatar i...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. május 25. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!