Aktuális

Felhívom a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy 2017. március hónaptól Kálmán Kinga főépítész ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint változott: Hétfő: 13:00-17:00

Főépítész Asszony munkáját Sajtos- Kövesi Diána főépítész asszisztens segíti hétfői és keddi napokon. (26-330-233/ 150 mellék)

Az ügyfélfogadás helye változatlanul a Műszaki Osztály épületének földszintjén lévő főépítészi iroda.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának polgármestere a közterületek használatáról szóló 7/2011. (II. 28.) sz. önkormányzati rendelet alapján, átruházott hatáskörben pályázatot hirdet a Pilisvörösváron, 2017. augusztus 11-14 között, a Vörösvári Napok keretében megtartandó hagyományos VÖRÖSVÁRI BÚCSÚ megrendezésére (körhintás, vurstli).

A búcsú helyszíne: Pilisvörösvár, Kacsa-tóval szemben lévő terület, mellékelt helyszínrajz szerint

Ezúton tájékoztatom azon Ingatlantulajdonosokat, akiknek az ingatlana előtt már kiépült a szennyvízcsatorna, de még nem kötöttek arra rá, talajterhelési díjat kell fizetniük mindaddig, míg a hálózatra rá nem kötnek.

A talajterhelési díj bevallás benyújtásának és befizetésének határideje: 2017.03.31.

Ezúton tájékoztatom Pilisvörösvár Lakosságát, hogy a Gyógytorna és Fizikoterápiás Rendelő 2017. február közepétől új telephelyen, az önkormányzati tulajdonú Fő utca 122. szám alatt fogadja a pácienseket. Az Önkormányzat által korszerűen felújított épületben, de továbbra is a régi szakemberek közreműködésével, a korábbinál sokkal modernebb és kényelmesebb körülmények között gyógyulhatnak a betegek.

A fizikoterápiás rendelő telefonszáma változatlan: 06/30/268-1099

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Pilisvörösvár Város Önkormányzata által fenntartott Tipegő Bölcsőde 2017. július 17-től augusztus 11-ig zárva tart.

Az Önkormányzat által fenntartott óvodák a nyári időszakban az alábbiak szerint tartanak zárva:

Rákosrendező – Angyalföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt Budapest-Nyugati – Esztergom vasútvonalon az alábbi módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok az alábbi időtartamokban:

2017. március 1-től 2017. március 31-ig,
2017. április 3-tól 2017. április 21-ig és
2017. április 24-től 2017. április 28-ig.

Részletek a mellékelt dokumentumban.

Kedves Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Német Nemzetiségi Óvoda Gradus Tagóvodájában a 2017. 02. 11-i hétvégén történt sajnálatos csőtörés miatti kárenyhítési, kármentesítési és kárelhárítási munkálatok megkezdődtek és jó ütemben haladnak. Az intézmény dolgozói és a Polgármesteri Hivatal összefogva dolgozik a károk felmérésén, helyreállításán. Mivel a víz több óvodai helyiséget elért, ezért az óvoda épülete jelenleg alkalmatlan az óvodások fogadására, így az óvodás csoportokat a Rákóczi utcai, illetve Széchenyi utcai óvodákba irányítjuk át a csoportokhoz tartozó személyzettel együtt. A gyermekek ellátása, napközbeni felügyelete, altatása, étkeztetése megoldott. Köszönjük a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Juhászné Ligeti Katalin intézményvezető, a Gradus Tagóvoda dolgozóinak helytállását, valamint valamennyi helyi szakember aktív közreműködését, segítő hozzáállását. A szakhatóságokkal, a biztosítóval, a szakemberekkel való egyeztetések folyamatban vannak.

A szülők kérdéseiket a következő telefonszámon tehetik fel az óvodavezetőnek: 330-346

Pilisvörösvár, 2017. február 13.

Gromon István
polgármester

 

Helyi időjárás

Derült
Holnap 03/25 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 15°C. Szélerősség ÉNy 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Vasárnap 03/26 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 13°C. Szélerősség É 10 és 15 km/h közötti.
Derült
Hétfő 03/27 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 16°C. Szélerősség ÉNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés márc. 24 – 31 -ig, az az ma péntektől – jövő hét péntekig : Ma alapvetően változóan napos – felhős időre készülhetünk. Csapadék ma sem lesz. Eleinte a dny, majd az északira forduló szél megé...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. március 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!