Aktuális

Hosszú ideje okozott problémát a Városháza közelében lévő zebránál található egyik csapadékvíz elvezető csatorna víznyelő rácsa. Hetek óta kerülgették az autósok és gyalogosok a figyelmeztető táblával megjelölt úthibát, amelyet most is a rács elmozdulása okozott.

„Nem születtek hősnek, de amikor a hely és az idő megkívánta, akkor talán félve-fázva, de felvállalták sorsukat. A hősként tisztelt magyar emberek életüket adták azért, hogy helytállásukból az utókor erőt és példát merítve, mindig tovább haladjon a történelem útján” – hangzott el Kimmelné Sziva Mária alpolgármester asszony megindító beszédében május 28-án, a pilisvörösvári Hősök napja megemlékezésen.

A 2016-ban felújított, Pilisvörösvár Város Önkormányzata által üzemeltetett főzőkonyha naponta több mint 1400 adag ételt készít a város iskolái számára. Az alapvetően közétkeztetési feladatokat ellátó konyha emellett magánmegrendelések, rendezvények, egyéb magánszervezésű események étkeztetési igényeinek kiszolgálását is vállalja,

Helyi időjárás

Havazás
Szombat 02/24 90%
Havazás
Hajnalban hózáporok. A legalacsonyabb hőmérséklet -10°C.
Derült
Holnap 02/25 10%
Derült
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Hétfő 02/26 0%
Helyenként felhős
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 15 és 30 km/h közötti.

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 1. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!