Aktuális

Egy DMRV-s csőtörés, és az azt követő gyenge minőségű helyreállítás miatt a Szabadság és Lőcsei utcák találkozásánál található víznyelő rács rendszeresen beszakad. Az elmúlt másfél évben Gromon István polgármester több ízben sürgette hivatalos levélben a víznyelő rács szakszerű helyreállítását.

A nem szilárdburkolatú utak (földutak) két héttel ezelőtti helyreállítása után 2017. május 5-én megkezdődött a szilárd burkolatú utak tavaszi kátyúzása. A projekt keretében 20 pilisvörösvári utcában kerül sor a kátyúk helyreállítására. E héten megtörtént a kátyúk körbevágása, s a jövő hét elején sor kerül az aszfaltanyag betöltésére.

Ezúton tájékoztatom a Kedves Szülőket, hogy a Pilisvörösvár Város Önkormányzata által fenntartott Pilisvörösvári Tipegő Bölcsődében a 2017/2018. nevelési évre a bölcsődei beíratás időpontja:

2017.  május 10-11. (szerda, csütörtök) 8.00-15.00 között

A felvételt a szülők személyesen a bölcsődében kérhetik (Pilisvörösvár, Szent István u.18.).

A részletes tájékoztató, ill. a felvételhez szükséges dokumentumok letölthetők a bölcsőde honlapjáról (www.tipegobolcsode.hu) és a városi honlapról.

 

Kondákor Zoltánné

intézményvezető

Helyi időjárás

Eső
Csütörtök 05/25 90%
Eső
Hajnali esős időszakokkal. A legalacsonyabb hőmérséklet 11°C.
Derült
Holnap 05/26 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 23°C. Szélerősség ÉÉNy 15 és 25 km/h közötti.
Derült
Szombat 05/27 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 25°C. Szélerősség ÉÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés május 24. – 31-ig, az az ma szerdától – jövő hét szerdáig : Ma szerdán sok lesz a felhő az égen. Csak kevés napsütés lehet. Déltől erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és egy-egy zápor, zivatar i...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. május 25. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!