Aktuális

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mindenszentek ünnepe és a Halottak napja körüli időszakban, október 28-tól november 3-ig a városi köztemető 7-től 21 óráig tart nyitva.

Tekintettel az ünnepi időszak alatt várható nagy számú látogatóra, ismételten felhívjuk a figyelmet arra, hogy gépjárművel kizárólag azok a személyek hajthatnak be a temetőbe, akik erre önkormányzati engedéllyel rendelkeznek.

Köszönjük megértésüket!

Pilisvörösvár, 2017. október 24.

Gromon István
polgármester

Az elmúlt időszakban már több alkalommal írtunk az illegális hulladéklerakással kapcsolatos tájékoztatókat, felhívásokat, de sajnos azt tapasztaljuk, hogy még mindig vannak olyan emberek, akik a hulladéktól a természetet károsítva  szabadulnak meg, vagy esetenként saját ingatlanaikon halmozzák fel.

Tisztelt Ügyfeleink!

2017. október 25-én, szerdán a Polgármesteri Hivatal Adócsoportjának ügyfélfogadása kötelező ASP rendszerre történő átállás miatti központi továbbképzés miatt átmenetileg szünetel.
Mivel ezen a héten az október 23- munkaszüneti nap miatt a hétfői ügyfélfogadás szintén elmarad, ezért a Hivatal Adócsoportja 2017. október 26-án, csütörtökön 8-12-ig és 13-16-ig rendkívüli ügyfélfogadási időt tart.

Szíves megértésüket köszönjük.

Pilisvörösvár, 2017. október 16.

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

2017. október 12-én este a Művészetek Házában tartotta Pilisvörösvár Város Önkormányzata a 2017. évi közmeghallgatást, viszonylag szép számú érdeklődő jelenlétében.

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Pilisvörösvár településen 2017. október 2. és december 15. között a háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló „Miből élünk?” című adatfelvételt végez.

A kémény potenciális veszélyforrás. A rendszeres ellenőrzéssel megelőzhetők a lehetséges veszélyhelyzetek, a kéménytűz és a szénmonoxid-szivárgás okozta mérgezés. Az élet- és preventív tűzvédelem érdekében a lakosság legfontosabb tennivalója, hogy tegye lehetővé az ingatlanba való bejutást, a kémény ellenőrzését.

Ezúton tájékoztatom Pilisvörösvár Város Polgárait és minden Kedves Ügyfelünket, hogy a 2017. október 23-i munkaszüneti naphoz kapcsolódóan a Polgármesteri Hivatal munkarendje az alábbiak szerint alakul:

Október 23.  (hétfő) –  Nemzeti ünnep – A polgármesteri hivatal zárva tart.

 Pilisvörösvár, 2017. szeptember 25.

 dr. Krupp Zsuzsanna
 jegyző

Elkészült Pilisvörösvár Arculati kézikönyvének és Településképi rendeletének a tervezete amely 2017. október 4-től megtalálható a város honlapján.

Ezúton felhívom Pilisvörösvár polgárainak figyelmét arra, hogy az arculati kézikönyv és a településképi rendelet tervezetét és az ehhez kapcsolódó Helyi Építési Szabályzat módosítást bemutatjuk a 2017. október 12–én 18 órakor kezdődő FÓRUMON a Közmeghallgatás 1. napirendjeként a Művészetek Házában.

Helyi időjárás

Eső valószínű
Ma 11/21 90%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szelek NyDNy és változékony. Eső valószínűsége 90%.
Helyenként felhős
Holnap 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. Néhány futó zápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.
Borús
Csütörtök 11/23 10%
Borús
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 8°C. Szélerősség KDK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!