Aktuális

Ezúton tájékoztatom Pilisvörösvár Város Polgárait és minden Kedves Ügyfelünket, hogy a 2015. október 23-i munkaszüneti naphoz kapcsolódóan a Polgármesteri Hivatal munkarendje az alábbiak szerint alakul:

Október 23. (péntek) Nemzeti ünnep A polgármesteri hivatal zárva tart.

Pilisvörösvár, 2015. október 7.

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Ezúton tájékoztatom Pilisvörösvár Város lakosait, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2015. október 10. és 2015. november 30. között „Miben élünk?- Lakásviszonyok 2015” címmel adatfelvételt végez Pilisvörösváron. A háztartásokat felkereső kérdezők hivatalos igazolvánnyal illetve megbízólevéllel rendelkeznek. Bővebb információ a www.ksh.hu vagy a www.pilisvorosvar.hu honlapon érhető el.

Pilisvörösvár, 2015. október 12.

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Tisztelettel meghívom Pilisvörösvár Polgárait Pilisvörösvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 15-én (csütörtökön) 18 órakor a Művészetek Háza Színháztermében  (Fő utca 127.) tartandó 2015. ÉVI KÖZMEGHALLGATÁSÁRA

A közmeghallgatás témája:

  • Beszámoló az Önkormányzat elmúlt egyéves munkájáról
  • Közérdekű kérdések, válaszok

Mindenkit szeretettel várunk!

Pilisvörösvár, 2015. szeptember 10.

Gromon István
polgármester

Ötéves előkészítő munka és kétéves kivitelezés után befejeződött Pilisvörösvár szennyvíztisztító telepének korszerűsítése, kapacitásbővítése valamint a szennyvízcsatorna-hálózat felújítása és bővítése.

A beruházás keretében megépült a korszerű technológiájú új szennyvíztisztító telep, s tovább bővült a város csatornahálózata, valamint beszerzésre került egy nagy értékű csatornatisztító célgép. A projekt keretében megtörtént a szennyvíztisztító telep technológiai korszerűsítése és befogadóképességének növelése. Ennek köszönhetően egyrészt megszűntek a korábban jellemző szennyvíztisztítási problémák, másrészt most már azok a pilisvörösvári ingatlantulajdonosok is ráköthetnek a csatornahálózatra, akik évek óta vártak erre a lehetőségre.

Több lakossági bejelentésre reagálva tájékoztatjuk Pilisvörösvár polgárait, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft. nem teljesíti az Önkormányzattal kötött közszolgáltatási szerződésben foglalt szerződéskötési kötelezettségeit, ezért az Önkormányzat az Energia Hivatalhoz fordult az ügy tisztázása érdekében. Az Energia Hivatal az ügyet áttette a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz, tőlük írásos tájékoztatás még nem érkezett a hatósági eljárás eredményéről.

Tájékoztatom a Tisztelt Ügyfeleket, hogy az ELMŰ Hálózati Kft. karbantartási munkálatai miatt 2015. szeptember 17-én (csütörtökön) várhatóan 08.00-tól 16.00-ig a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatalban a villamosenergia szolgáltatás szünetelni fog.

A fenti napon nincs ügyfélfogadás, de a szolgáltatás szünetelése az esetlegesen sürgősségi anyakönyvi ügyintézést is akadályozhatja.
Az áramszünet miatt a telefonszolgáltatás is akadozni fog, a Hivatalban a mellékek nem fognak működni.

A fentiek miatt kérem szíves megértésüket és türelmüket.

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Helyi időjárás

Derült
Holnap 03/25 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 15°C. Szélerősség ÉNy 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Vasárnap 03/26 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 13°C. Szélerősség É 10 és 15 km/h közötti.
Derült
Hétfő 03/27 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 16°C. Szélerősség ÉNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés márc. 24 – 31 -ig, az az ma péntektől – jövő hét péntekig : Ma alapvetően változóan napos – felhős időre készülhetünk. Csapadék ma sem lesz. Eleinte a dny, majd az északira forduló szél megé...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. március 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!