Aktuális

Az ELMŰ által megbízott vállalkozó jelenleg a városban több helyen végez gallyazási munkákat az elektromos vezetékhálózat biztonsága érdekében. A vállalkozó által a helyszínen hagyott gallyakat és nyesedéket a Városgondnoksági osztály gyűjti össze és szállítja el, a május 2-val kezdődő munkahéten.

A sporttelepen szorgos munka folyik a május elsejei majálisra való felkészülés jegyében. A Városgondnokság munkatársai a sporttelep teljes területén elvégezték a fűnyírást, kaszálást, a sövények nyírását és a zöldhulladék elszállítását. A vadonatúj műfűszőnyeggel ellátott nagy műfüves pályán a labdafogó hálók és reflektorok felszerelése után újra festették a kapukat, és új hálókat szereltek föl rájuk. A III. Pilisvörösvári Majális május 1jén, hétfőn 14 órától veszi kezdetét.

Az április 24-i héten a jó időt kihasználva a Kertészeti Csoport dolgozói folytatták a közterületeken a megnőtt fű kaszálását. A hét első felében megszépült a „Lahmkruam” Helytörténeti Emlékpark, valamint a Karátsonyi-ligeti vasúti megálló füves területe.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a középfokú köznevelési intézmények első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére a 2017/2018. tanévre.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy 2017. 04. 28-án 08:00-14:00-ig ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Pilisvörösvár településen, az alábbi helyeken:

  • Arany János utca

Kérjük, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A karbantartási munka ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízóra előtti főelzáró csapot) zárva tartani! A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Megértő türelmüket köszönjük!

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

A világon minden településnek van valamilyen karaktere. Lehet az a karakter vonzó vagy taszító, érdekesen színes vagy unalmasan szürke, de valamilyen módon mindenképpen meghatározható, jellemezhető, leírható.

Vannak országok, ahol a települések karakterének vizsgálatával már régóta foglalkoznak, és az értékében gazdag, látványában vonzó karakterű települések jellegének megőrzésére, ill. az esetleg kellemetlen épített környezet javítására törekszenek. Ennek érdekében a település karakterét, arculatát vizsgálják, jellemzik, bemutatják, majd ajánlások és építési szabályok útján az új építéseket és felújításokat az adott arculat erősítésének vagy javításának irányába terelik.

Tisztelt Ügyfelünk!

Idényjelleggel fogyasztó ügyfeleinket (pl. nyaraló övezet, külterület) leolvasó munkatársunk a következő leolvasás várható időpontjaként megjelölt dátumtól eltérően, akár egy héttel korábban is felkeresheti. Ezen intézkedésünk is a sikeres leolvasások számának növelését szolgálja.

Budapest, 2017. április

Üdvözlettel:

ELMŰ-ÉMÁSZ Társcsoport

Helyi időjárás

Eső
Csütörtök 05/25 90%
Eső
Hajnali esős időszakokkal. A legalacsonyabb hőmérséklet 11°C.
Derült
Holnap 05/26 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 23°C. Szélerősség ÉÉNy 15 és 25 km/h közötti.
Derült
Szombat 05/27 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 25°C. Szélerősség ÉÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés május 24. – 31-ig, az az ma szerdától – jövő hét szerdáig : Ma szerdán sok lesz a felhő az égen. Csak kevés napsütés lehet. Déltől erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és egy-egy zápor, zivatar i...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. május 25. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!