Aktuális

Tisztelt Ügyfeleink!

2017. november 29-én, szerdán a Polgármesteri Hivatal Adócsoportjának ügyfélfogadása kötelező ASP rendszerre történő átállás miatti központi továbbképzés miatt átmenetileg szünetel.

Fentiekre tekintettel a Hivatal Adócsoportja 2017. november 30-án, csütörtökön 8-12-ig és 13-16-ig rendkívüli ügyfélfogadási időt tart.

Szíves megértésüket köszönjük.

Pilisvörösvár, 2017. november 22.

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Az utóbbi napokban több olyan névjegyzékkel kapcsolatos kérelmet kaptunk, amelyben olyan helyi lakosok kérik a nemzetiségi jegyzékre történő felvételüket, akik 2014. januárja óta már regisztráltatták magukat a nemzetiségi jegyzékre, így kérelmüket el kell utasítsuk arra való hivatkozással, hogy „korábban már elfogadott kérését ismételte meg”.

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Szociális és Egészségügyi Bizottsága a Művészetek Háza támogatásával – karácsonyi adománygyűjtést szervez a pilisvörösvári rászoruló gyerekek részére.

Köszönettel fogadunk feleslegessé vált, de jó állapotú KÖNYVEKET, JÁTÉKOKAT, melyek másoknak még örömet okozhatnak, továbbá SZALONCUKROT, CSOKOLÁDÉT és egyéb TARTÓS ÉLELMISZEREKET.

Időpont: 2017. december 10. (vasárnap), 9-18 óra, az Adventi Vásár ideje alatt
Helyszín: Könyvtár udvara

Köszönjük a jó szándékú felajánlásokat!

Még meg sem száradt az aszfalt a Báthory utcai új úton, még le sem vonultak a gépek, de a Facebookon egyesek máris elkezdték a gúnyolódást, az élcelődést, az önkormányzat kicsúfolását abban a szent meggyőződésben, hogy az önkormányzati képviselő-testület tagjai és a polgármesteri hivatal dolgozói mind eszement idióták.

A lakások, lakóházak biztonsága évszaktól függetlenül fontos feladat, hiszen egy kis elővigyázatossággal rengeteg kellemetlenség, kár kerülhető el.

Ha otthonában nagyobb pénzösszeget tart, azt mindig tegye biztonságos, mások által nem ismert helyre! Tanácsos lemez vagy pénzkazettát vásárolni. A pontos hely ismerete csak önre tartozik, azt senkivel ne ossza meg!

A korai felismerés eszköze a mammográfiás szűrővizsgálat.

A Pilisvörösváron lakó, 45–65 éves nők, akik utolsó mammográfiás vizsgálata óta eltelt két év, meghívólevelet kapnak, amin szerepel, hogy mikor várják őket a Szent Margit Kórházban (1032 Budapest, Bécsi út 132. tel.: 36 (1) 430-4830) vizsgálatra.

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 130/2017. (VIII. 03.) Kt. sz. határozatával döntött arról, hogy elkészítteti a Településszerkezeti Terv és a Szabályozási Terv részleges módosítását. A módosítás célja vállalkozói kezdeményezésre a Kertekalja (0140/3 hrsz-ú) utca mentén, a MOL benzinkút mellett új kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület kijelölése, oly módon, hogy közlekedési és területfelhasználási szempontból szerves kapcsolat alakuljon ki az utcától keletre és délre már kijelölt távlati Gksz területekkel.

A kampány egyik célja hogy ösztönözve legyenek a járművezetők az ingyenes látásvizsgálatra. Ennek keretében a kezdeményezéshez kapcsolódó optikus szakember megállapítja, hogy szükség van-e a járművezető szemének korrekciós segítségre, megállapítja a dioptria méretét és tanácsot ad a megfelelő szemüveg elkészítéséhez. 

Tisztelt Ügyfeleink!

A MÁV ismételt tájékoztatása alapján a Rákosrendező-Esztergom vasútvonalon, Rákosrendező – Piliscsaba vonalszakaszán és a vonalszakaszhoz tartozó vasútállomásokon megépített nagyvasúti villamos felsővezetéki rendszert 2017. november 11-én (szombaton) 8:00 órától 25000 V-tal feszültség alá helyezik.

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232. § (3) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján illetve a Képviselő-testület 38/2017. (II. 23.) Kt. sz. határozatában foglaltak szerint a Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal 2017. évi munkarendjében a 2017. december 21. és 2017. december 29. közötti időszakra IGAZGATÁSI SZÜNETET rendelt el. (5 munkanap)

Helyi időjárás

The location could not be found.

Előrejelzés jan. 15 – 21 -ig, az év 3. hetére : Ma hétfőn erősen felhős, borult égre számíthatunk. Hószállingózás nem kizárt. A vasárnap reggelre lehulló 8 cm vizes hó ma is egész nap kitart, nem fog elolvadni. A d...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!