Aktuális

Tavaly ősszel az önkormányzat nagyszabású fatelepítést végzett a város több pontján: összesen mintegy 80 db fát ültetett el a Bányatelepen,  Templom téren, a Vasútállomáson, a Lahmkruam Helytörténeti Emlékparkban, a Báthory utcában és még egy-két helyen. Az ősszel elültetett fák közül sajnos az elmúlt fél év során jónéhány fa a közterületi rongálások áldozatául esett. A Kertészeti csoport most a megrongált, kitört fák helyett újakat ültetett. Remélhetőleg ezek a fák megússzák, és nem esnek a rongálók áldozatául.

A Pilisvörösvári Utánpótlás Futball Club (PUFC) és Pilisvörösvári Város Önkormányzata közös finanszírozásban felújította a sporttelepen lévő nagy műfüves pályát. A bruttó 8.425.586 forint értékű beruházáshoz a PUFC szerzett TAO-pályázati támogatást, a bruttó 3,5 millió forint önrészt Pilisvörösvár Város Önkormányzata biztosította.

Az önkormányzat folyamatosan igyekszik a város szélein újra és újra felbukkanó illegális hulladéklerakókat rövid időn belül felszámolni, hogy ezzel elejét vegye a további hulladék-elhelyezésnek. A Csobánkai útról nyíló mezőgazdasági bekötőutak kedvenc helyei az illegális hulladéklerakóknak – az önkormányzat által kihelyezett „Tilos hulladékot elhelyezni!” táblák ellenére. 2017. március 31-én a Városgondnokság ebben az évben már a harmadik alkalommal számolta fel a Csobánkai útról nyíló egyik mezőgazdasági bekötőút melletti illegális szeméthalmot. Négy ember tisztította meg a helyszínt, és gyűjtötte össze az összesen 2 m3 illegális hulladékot.

Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy a Zöld Bicske Nonprofit Kft. 2060 Bicske, Csákvári út 45. számú telephelyén  az alábbi időpontokban fogadja ügyfeleit.

Hétfő: 08.00-16.00
Szerda: 07.00-19.00
Péntek: 08.00-12.00

Zöld Bicske Nonprofit Kft

Felhívom a Polgárok figyelmét arra, hogy a Tájfutó, Természetvédő és Rendezvényeket Szervező Sportegyesület (TÁJREND SE), valamint a Postás Sport Egyesület Tájékozódási Futó Szakosztálya 2017. április 8-9-én a Zajnát-hegyekben rendezi a Postás kupa nemzetközi tájfutó versenyt.

A versenyközpont és célhely a Dugonics utca és a Nyár utca kereszteződésének közelében kerül kialakításra.

A rendezvények időpontja a következő:

  • 2017. április 8. szombat: 11 órától középtávú verseny
  • 2017. április 8. szombat: 16 órától váltóverseny
  • 2017. április 9. vasárnap: 10 órától normáltávú verseny

Kérem, hogy a rendezvények idején a célhely környékén fokozottan óvatosan közlekedjenek.

Gromon István,
polgármester

Tisztelt Felhasználó! Értesítjük, hogy 2017. 04. 07-én 08:00-14:00-ig Nyomáscsökkenés, ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Pilisvörösvár településen, az alábbi helyeken:

  • Templom tér;
  • Templom köz
  • Angeli köz;
  • Iskola utca;
  • Iskola köz

Kérjük, szíveskedjenek gondoskodni elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A karbantartási munka ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízóra előtti főelzáró csapot) zárva tartani! A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Megértő türelmüket köszönjük!

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy 2017. április 15-én, szombaton a vörösvári termelői piac a szokásos rendben várja kedves vásárlóit.

Pilisvörösvár, 2017. 04. 05.

Pilisvörösvár Város Önkormányzata

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 63/2017. (III.30.) Kt. sz. határozatában úgy döntött, hogy az alábbi önkormányzati ingatlant nyilvános pályázat útján, az alábbi feltételekkel bérbe adja:

Ezúton tájékoztatom a Kedves Szülőket, hogy a Pilisvörösvár Város Önkormányzata által fenntartott Pilisvörösvári Tipegő Bölcsődében a 2017/2018. nevelési évre a bölcsődei beíratás időpontja

2017. május 10-11. (szerda, csütörtök) 8.00-15.00 között

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 04/25 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 21°C. Szélerősség DDNy 25 és 40 km/h közötti.
Helyenként felhős
Holnap 04/26 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 22°C. Szélerősség DDNy 15 és 30 km/h közötti.
Eső valószínű
Csütörtök 04/27 80%
Eső valószínű
Záporok. A legmagasabb hőmérséklet 18°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 80%.

Előrejelzés az év 17. hetére, április 24-30 – ig : Ma hétfőn változóan napos-felhős időnk lehet, a nap elején kevesebb, a második felében kissé több gomoly, és rétegfelhővel, este és éjszaka pedig megnövekszik a fá...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. április 27. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!