Aktuális

Tájékoztatom, Pilisvörösvár Város Polgárait és minden Kedves Ügyfelünket, hogy 2017. december 21. napjától – 2018. január 1. napjáig tartó igazgatási szünet ideje alatt halálesettel, sírhelydíjakkal kapcsolatosan anyakönyvi ügyeletet tartunk az alábbi időpontban:

2017. december 27-én 9 órától 10 óráig

Felhívom Pilisvörösvár lakosságának figyelmét arra, hogy az az ingatlantulajdonos, vagy ingatlanhasználó, aki esetleg eddig még nem kötött hulladékszállítási szerződést, haladéktalanul keresse fel a Zöld-Bicske Nonprofit Kft.-t és kösse meg a szemétszállításra vonatkozó szerződést és vegye igénybe a kötelező közszolgáltatást. Sajnos hatósági eljárásaink során egyre többször tapasztaljuk, hogy sokan nem rendelkeznek kommunális hulladékszállítási szerződéssel, miközben az erdőkben és közterületeken nő az elhagyott hulladék mennyisége.

Advent a karácsonyi felkészülés és a várakozás időszaka. Ilyenkor ráhangolódunk az ünnepekre és minden héten eggyel több gyertyát gyújtunk. A díszes gyertyák és a könnyen meggyulladó ünnepi dekorációk miatt ebben az időszakban minden évben megemelkedik a lakástüzek száma. Az adventi készülődés alkalmával sem szabad elfeledkeznünk a biztonságról annak érdekében, hogy az ünnep tényleg gondtalan legyen.

Ezúton tájékoztatom városunk polgárait, hogy az adventi vásár idején

2017. december 10-én (vasárnap) reggel 7:30-tól este 19:30-ig

a Templom köz az autóforgalom elől le lesz zárva, a közben csak gyalogosan lehet majd közlekedni.

Ezúton értesítem Pilisvörösvár város polgárait, hogy Pilisvörösváron a 2018. évi tüdőszűrést 2018. január 2-től január 25-ig rendezzük meg.

A tüdőszűrés helye: Városi Díszterem (Pilisvörösvár, Fő utca 66.)
(Megközelíthető a Járási Hivatal udvaráról és a Puskin utcai parkolóból, közvetlenül a Díszterem udvar felőli ajtaján keresztül.)

2017. 12. 04 – én, hétfőn, a pénztárból való kifizetések kötelező központi ASP továbbképzés miatt átmenetileg szünetelnek.

Szíves megértésüket köszönjük!

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

A talajterhelési díj bevallásával és befizetésével kapcsolatban tájékoztatom Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy a bevallás benyújtásának, illetve a talajterhelési díj befizetésének határideje:
2017. március 31-én lejárt.

Fenti határidőig, a 2016-os évet érintően, a türelmi idő lejártát követő 2016.11.01-től 2016. 12. 31-ig időszakra vonatkozóan kellett bevallást benyújtani az önkormányzat adócsoportjához. A bevalláshoz szükséges nyomtatvány a városi honlap Polgármesteri Hivatal/Letölthető dokumentumok menüpont alól letölthető, illetve a Hivatal Adócsoportjánál vagy Ügyfélszolgálatán is beszerezhető.

Ezúton tájékoztatom Tisztelt Adózóinkat, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi adókról szóló 23/2008. (XI. 26.) önkormányzati rendeletének módosításával 2012. január 1. napjától bevezette Pilisvörösváron a magánszemélyek kommunális adóját, mellyel kapcsolatos bevallás benyújtásának határideje 2012. január 15-én lejárt.

Helyi időjárás

Havazás
Szombat 02/24 90%
Havazás
Hajnalban hózáporok. A legalacsonyabb hőmérséklet -10°C.
Derült
Holnap 02/25 10%
Derült
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Hétfő 02/26 0%
Helyenként felhős
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 15 és 30 km/h közötti.

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 1. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!