Helyi időjárás

Stéhli Balázs, pilisvörösvári hobbi meteorológus bejegyzései.

Előrejelzés az év 9. hetére, az az febr. 26. – márc. 4 -ig :

Ma hétfőn eleinte napos időnk lesz, de a nap folyamán folyamatosan növekszik a fátyol – majd rétegfelhőzet egy dél felől kozelgo mediterrán ciklon miatt. Délután már sok fátyolfelhő lesz az égen szűrt napsütéssel. Este és éjjel már erisegn felhős, borult ég lesz. Az ék szél élénk, olykor erős lehet.
A reggeli -12 fok után délután -3 fok várható.

Kedden borongós, egész nap erősen fagyos időnk lehet. A mediterrán ciklon hatarozza meg időjárásunkat. Hajnaltól – estig lehet kisebb havazás. Késő este és éjjel már csak hószállingózás lehet. Összesen 3-5 cm igen laza szerkezetű porhó hullhat. Az ék szél élénk, erős maradhat, kisebb hófúvás is kialakulhat.
Reggel -9 fok, délután -6 fok várható.

Szerdán csökkenhet már a felhőzet. Hószállingózás előfordulhat. Kevés napsütés lehet. Az északi szél élénk lehet napközben.
Reggel -13 fok, délután -5 fok várható.

Csütörtökön, március 1-én még hidegebb idővel kezdődhet a naptári tavasz első napja. Estig változó felhőzet mellett csapadékot nem várunk, igaz délutántól már egyre inkább megnövekszik dny felől a felhőzet egy közeledő újabb front előtt. Délutánig több órás nspsutes lehet. Éjjel már lehet havazás. A dk-re forduló szél élénk, főleg napközben néha kissé erős lehet.
Reggel -17 fok, délután -5 fok valószínű.

Pénteken egy újabb mediterrán ciklon okozhat csapadékos, egész nap borongós időt. A magasban jelentős enyhülés kezdődhet, de ez talaj szinten még csak kevésbé lesz érezhető. Egész nap havazhat, többnyire gyengén. 5 cm körüli hó hullhat majd le, mely porhó lesz szintén, hiszen a hideg megrekedhet talaj szinten. A dk szél élénk, néha kissé erős lehet, utóbbi főleg napközben.
Reggel -7 fok, délután -4 fok valószínű.

Szombaton folytatódhat a borongós idő. Csak kis mennyiségű csapadék lehet, mely eleinte hó, majd havas eső, végül eső lehet. A dk szél élénk lehet.
Reggel -2 fok, délután +3 fokra számíthatunk.

Vasárnap eleinte több, déltől kevesebb felhőre számíthatunk. Csapadékot nem várunk. A keleti, ék-re forduló szél élénk lehet.
Reggel 0 fok, délután 6 fokra számíthatunk.

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig :

Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás formájában. Este megszűnik már a csapadék, és este, éjjel már csak legfeljebb jelentéktelen hószállingózás lehet. Az ék szél mérsékelt, élénk lehet.
Reggel -1 fok, délután +2 fok várható.

Szombaton közepesen felhős ég mellett reggelig sok lehet a felhő az égen, hószállingózás is lehet. Délután, este ék felől megnövekedhet a felhőzet, és hózáporok kísérhetik a hidegbetörést, akár pár cm-nyi havat adva. Éjjel már csapadékot nem várunk. Az ék szél élénk, erős lehet.
Reggel -3 fok, délután 0 fok várható.

Vasárnap változóan napos-felhős időt remélhetünk, több órás napsütéssel. Csapadék ezen a napon jó eséllyel nem hullik. Az ék szél élénk, erős lehet.
Reggel -10 fok, délután -4 fok várható.

Hétfőn eleinte kevesebb, majd több felhő lehet az égen. Csapadékra nem kell számítanunk. Az északi szél élnék lehet, kissé meg is erősödhet.
Reggel -12 fok, délután -5 fok valószínű.

Kedden dk felől tovább növekedhet a felhőzet, egész nap erősen felhős, borult ég lehet felettünk. Egy hazánktól dk-re elvonuló mediterrán ciklon lehet hatással időjárásunkra. ugyan minket nem ér el várhatóan, de megközelít, így egész nap lehet hószállingózás, kisebb havazás, de csak legfeljebb pár cm-nyi hó hullhat a mostani számítások szerint is. Éjjel csökkenésnek indulhat már észak felől a felhőzet. Az északi szél élénk, erős lehet.
Reggel -11 fok, délután -6 fok valószínű.

Szerdán eleinte kevesebb, majd ismét több felhő lehet az égen. Déltől – éjszakáig kisebb havazás, hószállingózás lehet. Az északi szél élénk, erős lehet.
Reggel -16 fok, délután -5 fok valószínű.

Március 1-e, csütörtök hasonló hideg időjárással indíthat, és zárulhat is,
Ez átlagnál bő 10 fokkal hidegebb időjárás.

Előrejelzés febr. 21. – 28 -ig, az az ma szerdától – jövő hét szerdáig :

Ma szerdán folytatódik a borongós, párás idő, a hajnalig tartó újabb jelentős havazás után ma hajnaltól- éjszakáig már jelentős csapadékra nem kell készülni, de kisebb havas eső, gyenge havazás időszakosan továbbra is előfordulhat. Csupán 1-2 mm újabb csapadék hullhat. Az ék szél mérsékelt maradhat csak a nap folyamán.
A reggeli 0 fok után délután +2 fok várható.

Csütörtökön folytatódhat a borongós időjárás, és továbbra is előfordulhat időszakos jelleggel kisebb csapadék, főleg hó, de néha hava eső formájában.Csupán újabb 1-2 mm csapadék hullhat. Az ék szél élénk lehet.
Reggel 0 fok, délután szintén +2 fok várható.

Pénteken a nap első felében erősen felhős, borult ég lehet. Reggelig újabb gyenge havazás előfordulhat. A szerda és csütörtöki síkvidéki nem vagy alig megmaradó hó után 1-2 cm összejöhet reggelig. Déltől újabb csapadékot nem várunk már, és lassan elkezdhet ék felől szakadozni, majd csökkenni a felhőzet, éjszaka már változóan felhős ég lehet. Az ék szél élénk lehet.
Reggel 0 fok, délután szintén +2 fok várható.

Szombat reggelre jelentősen csökkenhet a felhőzet. Gyengén, közepesen felhős ég lehet a nap folyamán. Az ék szél megerősödhet. Csapadék nem lesz. Megkezdődik ék felől a szibériai eredetű, az az száraz, és igen hideg levegő beáramlása, mely az esti, éjjeli órákban lehet kifejezettebb.
Reggel -4 fok, délután 0 fok lehet, de este már -5 fok, éjjel -8 fok valószínű.

Vasárnap változóan napos-felhős, száraz időnk lehet, több-kevesebb napsütéssel. Csapadék nem lesz. Az ék szél erős lehet.
Reggel -10 fok, délután -5 fok valószínű.

Hétfőn eleinte kevesebb, majd több felhő lehet az égen. Csapadékot nem várunk ezen a napon sem. Az ék szél élénk, főleg napközben erős lehet. A szél miatt rendkívüli hideg nem lesz, de így is nagyon le fog hűlni a levegő térségünkben. Szélcsendes, derült ég esetén -18-20 fok is lehetne reggel.
Reggel -14 fok, délután -7 fokra számíthatunk.

Kedden erősen felhős, borult ég lehet. Dk felől egy mediterrán ciklon közeledik, de várhatóan minket nem ér el, csak megközelít. Így is előfordulhat kisebb havazás, hószállingózás, pár cm hullhat. Este, éjjel ék felől csökkenhet a felhőzet. Az ék szél élénk, erős lehet, kisebb hófúvás is kialakulhat.
Reggel -11 fok, délután -7 fokra számíthatunk.

Szerdán eleinte kevesebb, majd több felhő lehet az égen. A déli óráktól a mediterrán ciklon egy újabb felkanyarodó hullámából hullhat jelentős hó dél és kelet -Magyarországon. Ez minket várhatóan csak kissé érinthet, pár cm hó ezen a napon is hullhat a kemény hideg mellett, és kisebb hófúvás ezen a napon is kialakulhat. Az ék szél élénk, erős lehet.
Reggel -16 fok, délután -8 fok várható.

Csütörtöktől, várhatóan március elsejétől kezdve akár hónap közepéig is kitarthat a javarészt téli időjárás. Több ciklon is elérheti, érintheti térségünket, melyek erős szeleket, gyors drasztikus melegedéseket, de ugyanúgy drasztikus lehűléseket is okozhatnak. Ezért egyaránt benne van a pakliban a kiadós havazás, hófúvás, és az átmeneti kiadós eső, erős enyhülés esélye is.

( Ma febr. 21- ig reggeli 8 cm friss. vizes, tömör havat mértem eddig az újabb ciklonból.
Ez november legvége óta már a 14. megmaradó havazás volt a városban.
Az összes lehullott hó ma reggelig eléri a 64 cm-t.
Mai a 29. hótakarós nap a télen.

Mindenképpen egy átlagosnál havasabb telet tudhatunk nemsokára magunk mögött, dacára az eddigi gyakori, és tartós enyheségnek. Február végén és március elején pedig bekeményít várhatóan a tél.

Előrejelzés az év 9. hetére, az az febr. 19 – 25 – ig :

Ma hétfőn sokat süt a Nap. Délig derült idő lesz. Déltől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet, de csak szűri a napsütést. Este, éjjel már erősen felhős, borult ég lesz, közeledik a mediterrán ciklon. Az éjszaka második felében már lehet havazás, kis mennyiségben. Az ék szél napközben és este, éjjel is időnként élénk lehet.
A reggeli -6 fok után délután 3 fok várható.

Kedden a mediterrán ciklon okoz egész nap borongós, csapadékos időjárást. Egész nap kitarthat a gyenge, közepes intenzitású csapadék, éjfélig 10 mm körüli összeg hullhat. Végig havazás lehet a jellemző csapadékforma, de 10 cm-es hóra nem kell síkon számítani, mivel csak reggelig és estétől várható megmaradás. Napközben olvadni fog a hó. Éjfélig 5 cm hullhat. Hegyekben végig megmaradó hó hullhat, így magasabb pontokon a már eddig is tekintélyes mintegy 30-40 cm-es réteg tovább gyarapszik, és kedd éjfélre újabb 10 cm hullhat le, így a már meglevő réteggel együtt elérheti a hóvastagság a 40-50 cm-t is. Az ék szél élénk, néha kissé erős lehet.
Reggel -1 fok, délután +1 fok várható.

Szerdán borongós időnk lehet.Továbbra is a mediterrán ciklon határozhatja meg időjárásunkat. A nap első felében lehet csapadékosabb az idő, hó formájában hulló csapadékkal, a nap második felében már csak kis mennyiségben hullhat továbbra is a hó. A nap első felében hullhat újabb 5 mm csapadék, a nap második felében már csak jelentéktelen mennyiség lehet. Délig újabb 5 cm körüli hó hullhat a meglevő 5 cm körüli mennyiségre, így a városban is már 10 cm-es lehet a hótakaró. Déltől olvadás lesz már a jellemző. Hegyekben újabb 5 cm hullhat, így 50 cm köré nőhet magasabb pontokon a hótakaró. Az ék szél élénk lehet.
Reggel 0 fok, délután +2 fok várható.

Csütörtökön is maradhat a borongós idő. A mediterrán ciklon egy újabb hulláma okozhat csapadékos időt. A nap első felében csak 1-2 mm-nyi, második felében viszont már jelentős, 5-10 mm csapadék hullhat le, mely továbbra is hó lehet. A városban már jobbak lehetnek a kilátások megmaradás szempontjából, 5-10 cm hó hullhat le. Hegyekben az újabb 5-10 cm -el együtt már 60 cm köré nőhet a várható természetes hóréteg. Az ék szél élénk, erős lehet.
Reggel 0 fok, délután +1 fok valószínű.

Pénteken délig borongós ég lehet, még kisebb havazással. Déltől a csapadék megszűnhet, felszakadozhat, majd csökkenhet a felhőzet, kevés napsütés is lehet délután napnyugtáig. Az ék szél élénk, erős lehet.
Reggel -1 fok, délután +1 fok valószínű.

Hétvégén változóan napos-felhős, száraz, tiszta időnk lehet, fokozódó hidegbeáramlással, erős ék széllel. Csak egy-egy hózápor fordulhat elő.
Szombat reggel -5 fok, délután 0 fokra számíthatunk
Vasárnap reggel -10 fok, délután -2 fokra számíthatunk.

Jövő hét elején igen kemény fagy jöhet, száraz idő mellett.
Reggelenként -15-20 fok, délutánonként -5-10 fok közötti tartományra készülhetünk.

——————————————————–

VESZÉLYJELZÉS PILISVÖRÖSVÁR ÉS KÖRNYÉKÉRE KEDD ÉS SZERDÁRA :

Kedd hajnalban havazás kezdődhet, mely szerda éjfélig tarthat ki. Jelentősebb csapadék kedd reggeltől – szerda délig lehet, 10-15 mm közötti mennyiségben, végig hó formájában. Vörösváron szerda éjfélig 10 cm, hegyekben 20 cm jöhet össze. Síkon kedd és szerda napközben is olvadni fog a kialakuló hótakaró.

Előrejelzés febr. 16. – 21 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig :

Ma pénteken már nyomát sem tapasztaljuk a tegnapi csütörtöki szép, napos, kevés felhővel tarkított, viszonylag tiszta időjárásnak. A tegnaphoz hasonló csendes idő ma pénteken is marad, de már erősen felhős, borult időnk lesz egy ény felől érkező gyenge meleg, majd hidegfront miatt. Délelőttöl – estig kisebb vegyes halmazállapotú csapadék lehet, melynek mennyisége csak 1-2 mm körül lehet. A változó irányú szél mérsékelt maradhat csak.
A reggeli -3 fok körüli hőmérséklet után délután 3 fok körüli hőmérséklet várható.

Szombaton erősen felhős, párás időnk lehet, éjszakától – délelőttig ködfoltokkal, akár zúzmarás ködfoltokkal is. Csak kevés napsütés lehet. Csapadékot estig nem várunk, bár jelentéktelen hószállingózás, esetleg szitálás nem zárható ki, főleg köd esetén. Késő este, éjszaka viszont nyugat felől érkezik egy front keveredési zónával. Ez a jelenlegi számítások szerint akár jelentős csapadékkal is járhat, a halmazállapot formája pedig vegyes lehet, de főként havazás. Akár egy meglepetés is érhet vasárnap reggelre. 5 cm körüli hó is hullhat. A dny szél megélénkülhet napközben.
Reggel -2 fok, délután 3 fok várható.

Vasárnap reggelig havazás lehet, majd reggelre megszűnhet a csapadék. Reggeltől – éjszakáig változóan napos-felhős időnk lehet, több órás napsütéssel.A dk, majd keleti ék szél megélénkülhet.
Reggel -1 fok, délután 4 fok várható.

Hétfőn közepesen, erősen felhős, párás időnk lehet, csak kevés napsütésre számíthatunk. Ködfoltok is lehetnek hajnaltól – délelőttig. Este egy közeledő mediterrán ciklon miatt dny, nyugat felől borultságig növekedhet majd a felhőzet, és éjjel havazás, havas eső kezdődhet. Az ék szél megélénkülhet napközben.
Reggel -3 fok, délután +4 fok valószínű.

Kedden és szerdán ez a mediterrán határozhatja meg időjárásunkat, de mind a csapadék mennyisége, és halmazállapota tekintetében nagy bizonytalansággal terheltek az időjárási előrejelzési modellek.

Kedden borongós időnk lehet havas esővel, de főként havazással. Több cm hó is összejöhet. Az északi szél élénk, erős lehet.
Reggel 0 fok, délután +2 fok valószínű.

Szerdán is maradhat a borongós, csapadékos időjárás, a hó mellett egyre inkább a havas eső dominálhat. Az északi szél élénk, erős lehet.
Reggel 0 fok, délután +2 fok valószínű.

—————————————————-

VESZÉLYJELZÉS PILISVÖRÖSVÁR ÉS TÉRSÉGÉRE A HÉTVÉGÉRE :

Ma pénteken egy gyenge meleg, majd hidegfront alakítja időjárásunkat.
Gyenge 1-2 mm körüli vegyes halmazállapotú csapadékra kell számítani.
Kevés hó, de akár gyenge ónos eső is összejöhet.

Szombaton a nap elején ködfoltok nehezíthetik a közlekedést, szitálással, mely akár le is fagyhat, komoly csúszásveszélyt okozva.

Szombat éjjeltől – vasárnap reggelig egy ény – európai front okozhat keveredési zónát, melyből akár jelentős csapadék is lehet, főként havazással. Vasárnap reggelre akár 5 cm körüli havas meglepetés is lehet.

Előrejelzés az év 7. hetére, febr. 12 -18 -ig :

Ma hétfőn már nyomát sem tapasztaljuk a a vasárnap délutáni szép napos időnek, és az éjfélre -5 fok körüli hőmérsékleti értékig lehűlő határozottabban fagyos időnek. Reggel óta bőven 0 fok fölé melegedtünk.

Ma erősen felhős, borult időnk lesz. déltől – éjszakáig gyenge havazással. Megmaradás estig nem lesz, éjjel viszont esetleg 1-2 cm vizes, olvadozó hó megmaradhat. Eleinte a dny szél gyenge, mérsékelt lehet, majd délutántól megélénkülhet az ény szél, és este, éjjel is élénk lehet időnként.
Délre +4 fok köré melegedhet a levegő, majd lassú lehűlés indulhat, este már csak +1 fok várható.

Kedden borongós, egész nap csapadékos időnk lehet, havazással, néha – főleg napközben – havas esővel. 5-10 mm közötti csapadék hullhat a nap folyamán. Reggelig 1-2 cm olvadozó hó, mely nappal elolvadhat, majd estére ahogy lehűl a levegő ismét kezdhet megmaradni, és este, éjjel további 2-4 cm hó hullhat majd le. Az északias szél élnék, kissé akár erős is lehet. Hegyekben hófúvás is lehet. A magasabb 500 méter feletti pontokon a meglévő 15 cm-re még egyszer ennyi hó is hullhat.
Reggel 0 fok, délután +2 fok várható.

Szerdán délutánig borongós ég lehet, gyenge havazással, havas esővel. Reggel újabb 1-2 cm hullhat, így átmenetileg összességében kedd estétől – szerda reggelig akár 3-6 cm közötti hótakaró is összejöhet. Reggeltől már nem marad meg, és délután már meg is szűnik a havazás. Délutántól csapadék már nem lesz. Az északias szél élénk, néha kissé erős is lehet.
Reggel 0 fok, délután +3 fok várható.

Csütörtökön már változóan felhős ég lehet, napközben többórás napsütéssel. Csapadékot nem várunk erre a napra. Az ény szél eleinte élénk lehet, majd gyengülhet a nap második felére.
Reggel -2 fok, délután +4 fok valószínű.

Pénteken már erősen felhős ég lehet a jellemző, kevés napsütéssel csak. Kisebb havas eső, zápor, hózápor előfordulhat. A magasban, majd a talaj közelében is melegedés kezdődhet. A nyugati, dny szél méréskelt maradhat.
Reggel -1 fok, délután +5 fok valószínű.

Szombaton erősen felhős ég lehet, kevés napsütéssel. Csapadékot erre a napra nem várunk. A szél iránya dk-re fordulhat és a nap második felében megélénkülhet.
Reggel 0 fok, délután +5 fokra számíthatunk.

Vasárnap erősen felhős, borult ég lehet, kevés napsütéssel. Péntekhez hasonlóan újfent előfordulhat kisebb csapadék, havas eső, hózápor, zápor formájában. A keleti, ék szél élénk, olykor kissé erős lehet.
Reggel -1 fok, délután +5 fokra számíthatunk.

Előrejelzés febr. 9 – 14 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig :

Ma pénteken közepesen, erősen felhős, párás időnk lesz. Kevés napsütés lehet.
Csapadékot ma már nem várunk.
Az ény szél megélénkülhet.
A reggeli -2 fok után délután +3 fok várható.

Szombaton közepesen, erősen felhős, alkalmanként párás, de csapadékmentes időnk lehet.
Az északi szél főleg napközben megélénkülhet.
Reggel -3 fok, délután +4 fok várható.

Vasárnap erősen felhős, alkalmanként párás időnk lehet.
Csapadékot nem várunk.
Az északi, ény szél élénk lehet, főleg napközben.
Reggel -3 fok, délután +4 fok várható.

A jövő hét első felében ( 3 napján ) egy hazánkat bizonytalan mértékben érintő újabb mediterrán ciklon okozhat erősen felhős, borult időt, kitartó, de csak kis mennyiségű vegyes halmazállapotú csapadékot. Megmaradó hóra kicsi az esély alacsonyabb pontokon továbbra is. Magasabb pontokon a környező hegyekben viszont ismét kialakulhat friss hótakaró.
Az északias szél élénk lehet.
Hétfő reggel -4 fok, délután +2 fok.
Kedd-szerdán reggelenként 0+1 fok, délutánonként +3+4 fokra számíthatunk.

Előrejelzés febr. 7. – 13- ig, az az ma szerdától -jövő hét keddig :

Ma szerdán erősen felhős, borult idő lesz.
Csupán délután lehet kevés napsütés.
Hajnaltól – kora délutánig havazhat.
Összesen 2-4 cm hó hullhat le.
Délutántól – éjszakáig újabb csapadékot nem várunk.
Éjszaka dél felől a ciklon egy újabb hulláma érkezhet, havas eső formájában.
Az ék szél a nap első felében élénk, néha kissé erős lehet, majd jelentősen gyengülhet.
Reggel – 2 fok, délután +2 fok várható.

Csütörtökön borongós, csapadékos idő lehet, havas eső formájában. Gyenge, de kitartó csapadékról lehet szó, 5 mm eshet a nap folyamán.
Az ény-ra forduló szél élénk, néha kissé erős lehet.
Reggel +1 fok, délután +3 fok valószínű.

Hétvégén közepesen, de többnyire erősen felhős ég lehet.
Csapadékot nem várunk.
Kevés napsütés fordulhat elő.
Az északias szél mindhárom napon élénk lehet időnként, főleg a nappali órákban.
Reggelenként -2 fok, délutánonként +4 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk.

Hétfőn, kedden hasonló maradhat az időjárás.

Jövő szerdán újabb mediterrán ciklon érkezhet 1 hét múlva, csapadékkal, várhatóan most úgy tűnik, hogy megint havas esővel, és csak kissé feltámadó széllel.

—————————-

VESZÉLYJELZÉS PILISVÖRÖSVÁR ÉS TÉRSÉGÉRE MA SZERDÁRA :

Ma napközben néhány cm lehulló hó okozhat csúszásveszélyt.
2-4 cm vizes, tapadó hóra számíthatunk.

Előrejelzés az év 6. hetére :

Ma hétfőn sokat süt a Nap. Csak kevés felhő lehet az égen.
Csapadék kizárt.
Az ény szél mérsékelt marad.
A reggeli -3 foj után délután 4 fok várható.

Kedden eleinte kevesebb, a nap második felében több felhő lehet már az égen.
Csapadék nem lesz.
A dk-re forduló szél megélénkülhet.
Reggel -6 fok, délután +2 fok várható.

Szerdán borongós ég lehet, és egy mediterrán ciklon hatására havas eső kezdődhet a déli óráktól.
Az ék szél megélénkül, napközben kissé meg is erősödhet.
Reggel -4 fok, délután +2 fok várható.

Csütörtökön a nap első felében folytatódhat a csapadékos idő, havas eső formájában.
A nap második felében is lehet csapadék, de már szűnő jelleggel.
Hóréteg várhatóan nem fog tudni kialakulni.
Az ény-ra forduló szél megélénkülhet.
Reggel 0 fok, délután +3 fok valószínű.

Pénteken erősen felhős, párás időnk lehet. esetleg ködfoltokkal is.
Csapadékot nem várunk.
A szél mérsékelt maradhat csupán.
Reggel -2 fok, délután +4 fok valószínű.

Hétvégén közepesen, erősen felhős ég lehet, párás idővel.
Legfeljebb csak mérsékelt szél lehet.
Csapadék jó eséllyel nem lesz.
A szél gyenge, legfeljebb csak mérsékelt lehet.
Reggelenként -2-4 fok, délutánonként 4+5 fokra számíthatunk majd.

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Holnap 03/21 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség ÉÉNy 10 és 15 km/h közötti.
Derült
Csütörtök 03/22 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szelek É és változékony.
Derült
Péntek 03/23 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 9°C. Szelek ÉÉNy és változékony.

Előrejelzés az év 12. hetére, márc. 19 – 25 -ig : Ma hétfőn erősen felhős ég lesz felettünk. Hószállingózás lehet. Az északi szél élénk lehet a nap második felében. Reggel -3 fok, délután +1 fok várható. Kedden erő...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 28. napján (szerda) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!