Német Nemzetiségi Önkormányzat programjai

A Német Nemzetiségi Önkormányzat  szeretettel meghívja Önt, családját és barátait 2015. május 31-én (vasárnap) 18 órakor a Polgármesteri Hivatal előtt, a Fő téren
megrendezésre kerülő hagyományos Májusfabontásra.

A Zentrum meghirdeti az első TrachtTag-ot!

További részletek a mellékelt dokumentumban.

Meghívó

A Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Művészetek Háza szeretettel meghívja Önt, családját és barátait 2015. február 17-én (kedden) 18-22 óráig a Művészetek Háza színháztermében megrendezésre kerülő hagyományos, vidám Farsangtemetésre.
Zene: Die Adlersteiner

További közreműködők: Meglepetés

A belépés díjtalan!
Batyusbál!

Az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége, Egyesület 2014. november 16-án (vasárnap) 15 órakor rendezi meg az északi régió 15. Regionális Német Nemzetiségi Gálaműsorát a törökbálinti Sportközpontban.

Részletek a mellékelt dokumentumban.

A Magyarországi Német Ének-, Zene- és Tánckarok Országos Tanácsa, Pilisvörösvár Város Önkorványzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját a MAGYARORSZÁGI NÉMET CSALÁDI ZENEKAROK 6. TALÁLKOZÓJÁRA.

Az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége, Egyesület 2014. november 16-án (vasárnap) 15 órakor rendezi meg az északi régió 15. Regionális Német Nemzetiségi Gálaműsorát a törökbálinti Sportcsarnokban. A rendezvény keretein belül kerül sor az „Északi Régió Németségéért“ díj átadására, melyet az idei évben a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Táncegyüttes nyert el.

A Német Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel meghívja Önt, családját és barátait 2014. november 23-án (vasárnap) 15 órakor a Művészetek Háza Dísztermében megrendezésre kerülő hagyományos Nemzetiségi Délutánra.

Helyi időjárás

Eső valószínű
Hétfő 11/20 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legalacsonyabb hőmérséklet 1°C.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!