Német Nemzetiségi Önkormányzat programjai

Meghívó

A Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Művészetek Háza szeretettel meghívja Önt, családját és barátait 2015. február 17-én (kedden) 18-22 óráig a Művészetek Háza színháztermében megrendezésre kerülő hagyományos, vidám Farsangtemetésre.
Zene: Die Adlersteiner

További közreműködők: Meglepetés

A belépés díjtalan!
Batyusbál!

Az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége, Egyesület 2014. november 16-án (vasárnap) 15 órakor rendezi meg az északi régió 15. Regionális Német Nemzetiségi Gálaműsorát a törökbálinti Sportközpontban.

Részletek a mellékelt dokumentumban.

A Magyarországi Német Ének-, Zene- és Tánckarok Országos Tanácsa, Pilisvörösvár Város Önkorványzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját a MAGYARORSZÁGI NÉMET CSALÁDI ZENEKAROK 6. TALÁLKOZÓJÁRA.

Az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége, Egyesület 2014. november 16-án (vasárnap) 15 órakor rendezi meg az északi régió 15. Regionális Német Nemzetiségi Gálaműsorát a törökbálinti Sportcsarnokban. A rendezvény keretein belül kerül sor az „Északi Régió Németségéért“ díj átadására, melyet az idei évben a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Táncegyüttes nyert el.

A Német Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel meghívja Önt, családját és barátait 2014. november 23-án (vasárnap) 15 órakor a Művészetek Háza Dísztermében megrendezésre kerülő hagyományos Nemzetiségi Délutánra.

Pilisvörösváron a Nemzeti Választási Bizottság a német, roma és szlovák nemzetiségek tekintetében tűzte ki a választást október 12-re. A cikk írásának időpontjában úgy tűnik, hogy Pilisvörösváron a német és roma nemzetiségek tekintetében teljesül a választások feltétele, így jelentkeztek a szükséges számú képviselőjelöltek a választás lebonyolításához. A német önkormányzat képviselő-testülete 4 főből, a roma önkormányzat képviselő-testülete 3 főből állhat majd.

2014. szeptember 21-én vasárnap, 16 órai kezdettel első alkalommal szervezik meg a “Budai Svábok Találkozóját” a MOM Műv. Központban (XII. ker Csörsz u. 18.). A Találkozóra a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Önkormányzat külön buszt indít.

Helyi időjárás

Borús
Holnap 09/24 20%
Borús
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 16°C. Szelek ÉK és változékony.
Helyenként felhős
Hétfő 09/25 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 19°C. Szélerősség K 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Kedd 09/26 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 22°C. Szélerősség KÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés szept. 22 – 26 -ig, az az ma péntektől – jövő hét keddig : A csütörtöki cudar, igen csak szeles, viharos, kiadós esővel, és novemberi hideggel tarkított időjárás után, melyet egy hullámzó frontren...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. szeptember 28. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!