Német Nemzetiségi Önkormányzat programjai

Tisztelettel meghívom Pilisvörösvár Polgárait a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének KÖZMEGHALLGATÁSÁRA 2015. október 14-án (szerda) 17 órakor.

Helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme (Fő tér 1.)

A Német Nemzetiségi Önkormányzat  szeretettel meghívja Önt, családját és barátait 2015. május 31-én (vasárnap) 18 órakor a Polgármesteri Hivatal előtt, a Fő téren
megrendezésre kerülő hagyományos Májusfabontásra.

A Zentrum meghirdeti az első TrachtTag-ot!

További részletek a mellékelt dokumentumban.

Meghívó

A Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Művészetek Háza szeretettel meghívja Önt, családját és barátait 2015. február 17-én (kedden) 18-22 óráig a Művészetek Háza színháztermében megrendezésre kerülő hagyományos, vidám Farsangtemetésre.
Zene: Die Adlersteiner

További közreműködők: Meglepetés

A belépés díjtalan!
Batyusbál!

Az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége, Egyesület 2014. november 16-án (vasárnap) 15 órakor rendezi meg az északi régió 15. Regionális Német Nemzetiségi Gálaműsorát a törökbálinti Sportközpontban.

Részletek a mellékelt dokumentumban.

A Magyarországi Német Ének-, Zene- és Tánckarok Országos Tanácsa, Pilisvörösvár Város Önkorványzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját a MAGYARORSZÁGI NÉMET CSALÁDI ZENEKAROK 6. TALÁLKOZÓJÁRA.

Az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége, Egyesület 2014. november 16-án (vasárnap) 15 órakor rendezi meg az északi régió 15. Regionális Német Nemzetiségi Gálaműsorát a törökbálinti Sportcsarnokban. A rendezvény keretein belül kerül sor az „Északi Régió Németségéért“ díj átadására, melyet az idei évben a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Táncegyüttes nyert el.

Helyi időjárás

The location could not be found.

Előrejelzés jan. 15 – 21 -ig, az év 3. hetére : Ma hétfőn erősen felhős, borult égre számíthatunk. Hószállingózás nem kizárt. A vasárnap reggelre lehulló 8 cm vizes hó ma is egész nap kitart, nem fog elolvadni. A d...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!