Vendégkönyv

T. Önkormányzat!
Sok-sok év után jártam Vörösváron (Vulkán buli). Egy elvarázsolt kis utcát kerestem és könnyedén megtaláltam, hála a gondosan kihelyezett utcatábláknak. Gratulálok!
A térképen (Google) láttam “Marcibányi” utcát, lehet, hogy ez a nagy adakozó: báró Marczibány István emlékére van?
Tisztelettel:Benyovszky Győző

A víznyelőrács probléma megoldása tényleg egy sikertörténet.
Bár csak elmondhatnánk ezt a Fő utca – Lőcsei utcai útszakasz biztonságos vízellátásáról is.
Ebben az ügyben a DMVRT évek óta csak hadovál.
Marad a fél évszázados vízvezeték, rendszeres csőtörésekkel, félnapos vízhiánnyal.

Tisztelet Uram!

Jelzésével kapcsolatosan felvettük a kapcsolatot a Szolgáltatóval, aki forgalomszámlálási adatok alapján vizsgálja az esetleges egyéb, lehetséges Fő utcai hulladékelszállítási időpontokat. A szolgáltatóval történő egyeztetés eredményéről tájékoztatjuk.

Tisztelettel:

Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal

Tisztelt Önkormányzat!

Pénteken 11 órakor mentem be Budapestre és a szembejövő sávban az Önkormányzattól a körforgalomig állt a sor. Ennek egy rendkívül egyszerű oka volt, mégpedig, hogy a “kukásautó” éppen gyűjtötte össze a kukákat. Ez a tevékenység egy kb. 1 órás sorban állást okozott az autósoknak. Vörösvár amúgy is szűk keresztmetszete a 10-es útnak, nem célszerű még jobban leszűkíteni. Ezt a gyakorlat egyébként általános Budapest szerte, végig a 10-esen nem törődve azzal, hogy mennyi bosszúságot okoz az autósoknak. Nem lehetne mondjuk este 7-töl gyűjteni a szemetet? Vagy úgy beosztani, hogy mindenhol gyűjtsék össze napközben, de a főúton este vagy hajnalban?

Gyökeres átalakulás előtt áll időjárásunk, bár ezen a hétvégén még alapvetően kellemesebb arcát mutatja majd időjárásunk., és csak lassan csökken a hőmérséklet.
Ma pénteken még marad a hetek óta tapasztalható meleg, alapvetően napos idő, 30 fok közeli hőséggel.
Éjjel és holnap szombaton egy nyárias zivatarokkal érkező csapadékrendszer érkezik, mely produkálhat itt-ott jégesőt, viharos károkozó szelet, és még felhőszakadásokat is, özönvízzel, de szombat déltől már napos idő lehet.
Vasárnapra lassan tovább hűl a levegő, és csak egy-egy zápor lehet, a szél sem lesz erős, és még mindig közelebb leszünk a 25 fokhoz, mintsem a 20-hoz.
Hétfőtől azonban tényleg beköszönt az ősz, gyakran szeles, egyre hűvösebb idővel, eleinte többfelé esőkkel, záporokkal, majd egyre inkább napos idővel, ennek ellenére egyre hidegebb lehet, és a jövő hét közepe, vége már igazi októberre jellemző hőmérsékleteket hozhat, reggelente 5-10 fok, nappalonként 15-20 fokkal, sőt jövő hétvégén már megjelenhetnek helyenként az első őszi talajmenti fagyok is!

Ma, szept. 13-án a délutáni, esti órákban zivatarok kialakulása várható az ország közel felén, térségünkben is nagy eséllyel.

A zivatarokhoz kísérőjelenségként társulhatnak viharos, akár károkozó szélrohamok, felhőszakadás, és akár cseresznye méretű jég.

A zivatarok az elmúlt órában ( kora d.u. 13 h ) jelentős számban alakultak ki az ország déli, középső, és északi részein, és hamarosan, d.u. 3 h – tól elérik a fővárost és térségét is, illetve újabbak alakulnak ki.

Szerdán bár kisebb számban, és eséllyel, de újfent lehetnek zivatarok.

Csütörtökön száraz, meleg idő várható, zivatar, eső, erős szél biztosan nem lesz.

Péntekig marad a szeptemberi hőség.

A következő 1 hét során is marad a meleg, igazi nyári idő, számottevő erős szél, és csapadék, zivatarok, viharok nélkül.
Éjjelenként 15 fok, nappalonként stabilan 30 fok körüli hőség ígérkezik országszerte.

A következő 1 hét során is marad a meleg, igazi nyári idő, számottevő erős szél, és csapadék, zivatarok, viharok nélkül.
Éjjelenként 15 fok, nappalonként stabilan 30 fok körüli hőség ígérkezik országszerte.

Üdv !

Ezen a fórumon is megpróbàlom jelezni a tisztelt vàrosvezetèsnek,hogy a szennyviztisztító környéke màr szemètlerakókènt üzemel ezen kívül a tó környezete teljesen elhagyatott kB 160cm gaz nőtt , de ez senkit sem zavar . Ha esetleg telefonon bejelentést teszek süket fülekre találok! Talán lassan kellene tenni valamit Gromon Úr!!!

A régi vendégkönyv bejegyzései itt olvashatóak

Helyi időjárás

Havazás
Szombat 02/24 90%
Havazás
Hajnalban hózáporok. A legalacsonyabb hőmérséklet -10°C.
Derült
Holnap 02/25 10%
Derült
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Hétfő 02/26 0%
Helyenként felhős
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 15 és 30 km/h közötti.

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 1. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!