Vendégkönyv

T. Önkormányzat!
Sok-sok év után jártam Vörösváron (Vulkán buli). Egy elvarázsolt kis utcát kerestem és könnyedén megtaláltam, hála a gondosan kihelyezett utcatábláknak. Gratulálok!
A térképen (Google) láttam “Marcibányi” utcát, lehet, hogy ez a nagy adakozó: báró Marczibány István emlékére van?
Tisztelettel:Benyovszky Győző

A víznyelőrács probléma megoldása tényleg egy sikertörténet.
Bár csak elmondhatnánk ezt a Fő utca – Lőcsei utcai útszakasz biztonságos vízellátásáról is.
Ebben az ügyben a DMVRT évek óta csak hadovál.
Marad a fél évszázados vízvezeték, rendszeres csőtörésekkel, félnapos vízhiánnyal.

Tisztelet Uram!

Jelzésével kapcsolatosan felvettük a kapcsolatot a Szolgáltatóval, aki forgalomszámlálási adatok alapján vizsgálja az esetleges egyéb, lehetséges Fő utcai hulladékelszállítási időpontokat. A szolgáltatóval történő egyeztetés eredményéről tájékoztatjuk.

Tisztelettel:

Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal

Tisztelt Önkormányzat!

Pénteken 11 órakor mentem be Budapestre és a szembejövő sávban az Önkormányzattól a körforgalomig állt a sor. Ennek egy rendkívül egyszerű oka volt, mégpedig, hogy a “kukásautó” éppen gyűjtötte össze a kukákat. Ez a tevékenység egy kb. 1 órás sorban állást okozott az autósoknak. Vörösvár amúgy is szűk keresztmetszete a 10-es útnak, nem célszerű még jobban leszűkíteni. Ezt a gyakorlat egyébként általános Budapest szerte, végig a 10-esen nem törődve azzal, hogy mennyi bosszúságot okoz az autósoknak. Nem lehetne mondjuk este 7-töl gyűjteni a szemetet? Vagy úgy beosztani, hogy mindenhol gyűjtsék össze napközben, de a főúton este vagy hajnalban?

Gyökeres átalakulás előtt áll időjárásunk, bár ezen a hétvégén még alapvetően kellemesebb arcát mutatja majd időjárásunk., és csak lassan csökken a hőmérséklet.
Ma pénteken még marad a hetek óta tapasztalható meleg, alapvetően napos idő, 30 fok közeli hőséggel.
Éjjel és holnap szombaton egy nyárias zivatarokkal érkező csapadékrendszer érkezik, mely produkálhat itt-ott jégesőt, viharos károkozó szelet, és még felhőszakadásokat is, özönvízzel, de szombat déltől már napos idő lehet.
Vasárnapra lassan tovább hűl a levegő, és csak egy-egy zápor lehet, a szél sem lesz erős, és még mindig közelebb leszünk a 25 fokhoz, mintsem a 20-hoz.
Hétfőtől azonban tényleg beköszönt az ősz, gyakran szeles, egyre hűvösebb idővel, eleinte többfelé esőkkel, záporokkal, majd egyre inkább napos idővel, ennek ellenére egyre hidegebb lehet, és a jövő hét közepe, vége már igazi októberre jellemző hőmérsékleteket hozhat, reggelente 5-10 fok, nappalonként 15-20 fokkal, sőt jövő hétvégén már megjelenhetnek helyenként az első őszi talajmenti fagyok is!

Ma, szept. 13-án a délutáni, esti órákban zivatarok kialakulása várható az ország közel felén, térségünkben is nagy eséllyel.

A zivatarokhoz kísérőjelenségként társulhatnak viharos, akár károkozó szélrohamok, felhőszakadás, és akár cseresznye méretű jég.

A zivatarok az elmúlt órában ( kora d.u. 13 h ) jelentős számban alakultak ki az ország déli, középső, és északi részein, és hamarosan, d.u. 3 h – tól elérik a fővárost és térségét is, illetve újabbak alakulnak ki.

Szerdán bár kisebb számban, és eséllyel, de újfent lehetnek zivatarok.

Csütörtökön száraz, meleg idő várható, zivatar, eső, erős szél biztosan nem lesz.

Péntekig marad a szeptemberi hőség.

A következő 1 hét során is marad a meleg, igazi nyári idő, számottevő erős szél, és csapadék, zivatarok, viharok nélkül.
Éjjelenként 15 fok, nappalonként stabilan 30 fok körüli hőség ígérkezik országszerte.

A következő 1 hét során is marad a meleg, igazi nyári idő, számottevő erős szél, és csapadék, zivatarok, viharok nélkül.
Éjjelenként 15 fok, nappalonként stabilan 30 fok körüli hőség ígérkezik országszerte.

Üdv !

Ezen a fórumon is megpróbàlom jelezni a tisztelt vàrosvezetèsnek,hogy a szennyviztisztító környéke màr szemètlerakókènt üzemel ezen kívül a tó környezete teljesen elhagyatott kB 160cm gaz nőtt , de ez senkit sem zavar . Ha esetleg telefonon bejelentést teszek süket fülekre találok! Talán lassan kellene tenni valamit Gromon Úr!!!

A régi vendégkönyv bejegyzései itt olvashatóak

Helyi időjárás

Eső
Ma 09/21 100%
Eső
Eső. A legmagasabb hőmérséklet 12°C. Szélerősség ÉNy 15 és 30 km/h közötti. Eső valószínűsége 100%. Lehullott csapadék mennyisége 6 mm.
Jórészt felhős
Holnap 09/22 10%
Jórészt felhős
Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet 18°C. Szélerősség ÉNy 15 és 25 km/h közötti.
Eső valószínű
Szombat 09/23 70%
Eső valószínű
Záporok. A legmagasabb hőmérséklet 15°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 25 km/h közötti. Eső valószínűsége 70%.

Előrejelzés szept. 20. – 26 ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán erősen felhős, borult, eleinte párás időnk lesz. Kevés napsütésre van csak esély napközben. Egy-egy zápor, kisebb eső nem kizá...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2017. szeptember 25. napján (hétfő) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!