Vendégkönyv

Tisztelt Városvezetőség!
Engedjék meg, hogy egy javaslattal éljek a város tisztaságát illetően. Rendkívül sajnálatosnak tartom, hogy a főút nem kevés pénzből nemrégiben elkészült szakszán, a kiemelt szegély környékén ismét megtelepedik a közlekedésből adódó por és szennyeződés. Ennek eltávolítása – ismereteim szerint – a 10 út üzemeltetőjének feladata lenne, de talán nem ártana erre felhívni a figyelmüket. Ha ez nem történik meg rövidesen, hibába a a szép főutunk, azt rövidesen ismét a gaz és sár fogja övezni. Úgyszintén nem ártana felhívni a tulajdonosok figyelmét a járda tisztántartására, mert a házak tövében már megtelepedett a gyom!!!!
üdvözlettel Dalosiné

Elnézést az előző bejegyzésem ordenáré stílusáért, senkit nem akarok megbántani. Jobban szétnézve a honlapon, megtaláltam az állatvédők elérhetőségeit, ami nagyon jó dolog! Csak iszonyúan dühítő, ahogy egyes emberek az állatokat kezelik és ezen mindig felhúzom magam.
Bejegyzésemre választ nem várok, csak kérek mindenkit, hogy jobban figyeljen oda a környezetében élőkre.

tisztelt város! (csupa nagybetűvel?!!!)
Miért nem figyelnek oda a kóbor állatokra (kutyák, macskák, lovak, stb.)?
Mást sem olvasni, csak azt, hogy Pvörösváron találták ezt meg azt az állatot!!! Nincsen chip, nincs nyilvántartás nincs semmi??? Hogy van ez???
Választ várok a fenti mail címen.

Üdv

Bocsánat és valahol a Pilis Önk. lapjából indultam el és a jelek szerint máshova érkeztem.
Téves a bejegyzés, elnézést figyelmetlen voltam

Tisztelt Cím
Sajnálattal vettem tudomásúl, hogy Önök leemeltek a számlámról negyvenezer Ft-ot és majd holnap a Bankban kiderűl még mennyire tartanak igényt. Kérem milyen alapon fosztják meg másokat jogtalanúl,
hogy még értesítést sem küldenek. Amúgy semmi közöm az Önök hivatalához, sem jogi sem pénzügyi alapon. Az elm últ 50 évben még arra fele sem jártam.
Mindenesetre köszönöm szépen, holnap megteszem a jogi lépéseket valamint a kártérítési igényemet..

Kedves Jegyző-könyv!

Van szerencsém ismerni egy 3 gyermekes pilisvörösvári sváb családot, akik rendes, tisztességes emberek. Tisztességesek, de szerencsétlenek és szegények, egész télen fáznak a házban, mert nincs pénzük a fűtésre. :(
Az apa minimálbérért dolgozik betegen, az anya munkanélküli régóta. Legidősebb gyermekük 17 éves középiskolás, a középső 14 éves, a legkisebb 9 éves.
Állítólag nem kaphatnak szociális támogatást, mert az 1 főre jutó jövedelem picivel meghaladja az előírást.
Mit lehetne tenni? Magam is szegény vagyok, de nem bírom tétlenül elnézni az ő szenvedéseiket!
Kérem, segítsen, vagy legalább nevezzen meg valamit/valakit, aki segíthetne ilyen helyzetben!
Köszönettel:
Horváthné Magdi

Tiszteletem kedves Jegyző Asszony!

Szeretném szíves figyelmét felhívni, hogy nem szerénység, vagy nagyzolás kérdése a doktori cím használata: http://www.e-nyelv.hu/2009-06-19/dr-dr-3/
Tehát Önnek mondat elején és aláírásban “kijár a Dr., míg itt mondat közben dr. K. Zs..

Üdvözlettel:

Dr. Remete

Tisztelt Rózsa Sándor Úr!

A vendégkönyvbe írt beadványát – a honlap olvasói miatt – nem szeretnénk, ha megválaszolatlannak tűnne, ezért ismertetem röviden a megtett intézkedést, az adótitokra hivatkozással, konkrétumok nélkül.
Kollégáim a március 7-én – a városi honlap vendégkönyvén keresztül – érkezett levelére válaszolva, március 14-én részletes tájékoztatást küldtek Önnek írásban az intézkedésük törvényességéről és szükségességéről.
Ön ezt a tájékoztatást az április 8-án kelt levelében édesanyja és a saját nevében megköszönte és ezt követően megtették a még szükséges intézkedéseket arra vonatkozóan, hogy az édesapja adóügyét Hivatalunk véglegesen le tudja zárni.
Ezúton is megköszönöm segítő együttműködésüket!

Tisztelettel: Gergelyné Csurilla Erika aljegyző

Tisztelt Hivatal!Édesapám tavaly április 6-án elhalálozott. Tegnap kaptam meg édesanyámtól levelüket, mely Önök által címezve is “NÉHAI” Rózsa Miklós nevére érkezett. “Tisztelt Adózó” megszólítással kérik tőle az idei kommunális adó befizetését. Megküldték a tavalyi év második félévére vonatkozó elmaradt adó és a késedelmi kamat befizetésére szolgáló csekkeket is. Minden egyes csekken “NÉHAI” Rózsa Miklós neve szerepel. Szegény édesanyám és én is 1 éve gyászoljuk édesapámat, közeleg halálának évfordulója. Gondolhatják, hogy egy 75 éves özvegyasszonyt és engem is mennyire megvisel ez és még ilyen leveleket is kapunk Önöktől. Tisztelettel kérdezem: nincs Önökben emberség? Ez nem kegyeletsértés? Csak a pénzbehajtás? Ha nyilvántartó rendszerükben szerepel, hogy valaki már elhunyt, nincs rá lehetőség, hogy ne próbáljanak meg tőle adót szedni? Gondolom megértik felháborodásomat!!! Várom válaszukat!Üdvözlettel egy gyászoló özvegy nevében is egy gyászoló fiú

Tisztelt Szalai Ibolya!Tájékoztatom arról, hogy az Okmányiroda 2013. január 1. napjától a Pilisvörösvári Járási Hivatal szervezeti egysége, ezért az Okmányirodával kapcsolatos – Pilisvörösvár Város Önkormányzatának honlapja vendégkönyvébe írt – bejelentését a Pilisvörösvári Járási Hivatal vezetőjének továbbítottam. Kérem tájékoztatásom tudomásul vételét.Üdvözlettel:Hegyes Józsefné aljegyző

A régi vendégkönyv bejegyzései itt olvashatóak

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 04/25 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 21°C. Szélerősség DDNy 25 és 40 km/h közötti.
Helyenként felhős
Holnap 04/26 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 22°C. Szélerősség DDNy 15 és 30 km/h közötti.
Eső valószínű
Csütörtök 04/27 80%
Eső valószínű
Záporok. A legmagasabb hőmérséklet 18°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 80%.

Előrejelzés az év 17. hetére, április 24-30 – ig : Ma hétfőn változóan napos-felhős időnk lehet, a nap elején kevesebb, a második felében kissé több gomoly, és rétegfelhővel, este és éjszaka pedig megnövekszik a fá...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. április 27. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!