Vendégkönyv

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Ön által, Városunk hivatalos honlapjának vendégkönyvébe írtakra hivatkozva, ezúton tisztelettel tájékoztatom, hogy az okmányirodák illetékességi területéről szóló 256/2000. (XII. 26.) sz. Kormányrendelet értelmében a pilisvörösvári Okmányiroda feladatait az ország egész területére kiterjedő illetékességgel látja el. Szűk illetékességi területéhez 9 település tartozik, több mint 52.000 potenciális ügyféllel.

A hét munkanapjain, ügyfélfogadási időben nagyszámú ügyfelet fogadunk (csütörtök kivételével), így értelemszerűen előfordulhatott, hogy a pénteki ügyintézés közben az érintett ügyintézőnek nem állt módjában a telefont felvenni. Tekintettel arra, hogy nem írta meg, hogy mely számot hívta, sajnos nem tudtam beazonosítani, hogy a tíz okmányirodai ügyintéző közül ki és milyen okból nem vette fel a telefont. Amennyiben időközben sem sikerült volna felvennie a kapcsolatot az okmányiroda illetékes ügyintézőjével, kérem, hogy írja meg nekem, hogy hogyan tudok Önnek segíteni.

Egyúttal tájékoztatom, hogy Okmányirodánkban kérelmet többféleképpen lehet előterjeszteni:

- Lehetőség van – csütörtök kivételével – a hét valamennyi napján az ügyintézésre, sorszámos ügyfélfogadás keretében.
– Ezen kívül az Ügyfélkapun keresztül heti három alkalommal tud időpontot foglalni.
- Továbbá lehetősége van minden hétfői napon, két órában időpontot kérni (hétfő 16 és 18 óra között), amikor az időpontfoglalás alapján, soron kívül állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Okmányirodánkban az ügyintézők készségesen segítenek azoknak az ügyfeleinknek is, akinek esetleg aznapra nem jut sorszám. Ha idejük megengedi a várakozást, az ügyfélfogadás befejeztével a háttérmunka megkezdése előtt állunk szíves rendelkezésükre. Ritkán, de előfordul, hogy okmányirodánkban elfogy a sorszám, de ilyenkor is igyekszünk minden felmerülő igényre megoldást keresni.

Tisztelettel:

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Kedves Webmeschter!Nézd el légy szíves, hogy reklámozok!Lehet, hogy itt, a város honlapján is megtalálható valahol, de hátha mégsem az alábbi.Itt is nehezen:http://www.vorosvartuzi.hu/ de”Megtaláltam:) Eldugva:(Bankszámlaszám: 11742245-20044806(Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület)”Én, mint nyugdíjas nem tudok 1%-ot adakozni, pedig megtenném.Tisztelettel: Remete

Gratulálok és örömmel látom, tapasztalom, hogy az okmányirodában 11:30 előtt még “felveszik” a telefont persze ez nem igaz és azért is, hogy ilyen nagy ügyfélfogadási idejük van (az adófizetők pénzéből)és ezáltal nem kell heteket sorba állni! További jó “munkát” kívánok. Persze mi polgárok ráérünk, türelmesek vagyunk :D Szebb Jövőt! Zééé

Tiszteletem!Az adomány gyűjtéssel kapcsolatban itt lehet olvasni a “bevezetést”:-> http://www.pilisportal.hu/view_hir.php?id4182( http://www.pilisportal.hu/forum_topic.php?id38 )Én kíváncsian várom a beszámoló folytatását, hogy sikerült- e enyhítenünk a megpróbáltatásokon.Istenem, de jó lenne ha a város honlapjának fóruma megint pezsgő üzemmódra kapcsolna!

Engedjek meg hogy bemutatkozzam:Zsoter Gizella a nevem mar közel 20 eve Nürnbergben lakom.Nagyon sok szep emlekem kötödik a varoshoz.Pilisvörösvaron nevelkedtem ott jartam iskolaba es ott tanitottam.A szivem meg a mai napig megdobban ha “Haza” gondolok.Az Internetoldal “einfach Klasse”.Remelem hogy meg nagyon sok uj hiret fogok olvasni. Üdvözlet a regi es uj kollegaknak a Templomteri Iskolaban!

Kedves Remete , Kedves Vörösváriak! A vörösvártüzik nevében köszönöm az eddigi erkölcsi és anyagi támogatást! Reméljük hogy a következő években is fogunk tudni tenni a Városért a Vörösváriakért! Bízunk benne hogy sok Vörösvári büszke a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltókra.Vigyázzatok magatokra és egymásra! (vörösvári tűzoltók közvetlenül hívhatók a 06 70 2151909 es mobil számon.)Ez egy ügyeleti telefon amit bármikor lehet hívni ha baj van ! Természetesen ez a szám nem helyettesíti a 105 ös segély hívót!!

Kedves Pilisvörösváriak!Hermann-né Rattinger Mária vagyok a Szederkényi Általános Iskola igazgatója.Engedjék meg ,hogy valamennyi kollégám, a szülők és nem utolsó sorban a gyerekek nevében megköszönjem azt a kedvességet, segítőszándékot, amellyel irányunkben voltak árvíz utáni nehéz napjainkban.A küldeményt a tegnapi napon átvettük,valamennyien azon dolgozunk a következő napokban, hogy minden a legmegfelelőbb helyre kerüljön.A pénz felajánlásokból iskolánk földszinti bútorzatcseréjéhez tudtunk kiegészítő forráshoz jutni.Engedjék meg,hogy köszönetem mellé mindannyiuknak jó egészséget, kellemes nyarat kívánjak !Üdvözlettel: A Szederkényiek nevében Hermann-né Rattinger Mária

Kedves Webmester!Kétségem nem volt felőle, hogy rögtön intézkedsz!Nem véletlenül díjazott a vörösvári honlap előző és mostani változata!!!Szeretettel minden jót kívánok!

A régi vendégkönyv bejegyzései itt olvashatóak

Helyi időjárás

Eső valószínű
Szerda 09/20 40%
Eső valószínű
Hajnali záporok. A legalacsonyabb hőmérséklet 10°C.
Eső
Holnap 09/21 90%
Eső
Eső. A legmagasabb hőmérséklet 13°C. Szélerősség ÉNy 15 és 30 km/h közötti. Eső valószínűsége 90%. Lehullott csapadék mennyisége 12 mm.
Helyenként felhős
Péntek 09/22 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 18°C. Szélerősség ÉNy 15 és 25 km/h közötti.

Előrejelzés szept. 20. – 26 ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán erősen felhős, borult, eleinte párás időnk lesz. Kevés napsütésre van csak esély napközben. Egy-egy zápor, kisebb eső nem kizá...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2017. szeptember 25. napján (hétfő) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!