5 %-kal csökken a gyermekétkeztetési díj

2017 . augusztus 25 .

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2017. augusztus 3-i rendes ülésén 5 %-kal csökkentette a gyermekétkeztetés térítési díjait. A döntés az önkormányzat kötelező feladatai közé sorolt gyermekétkeztetésben résztvevőket érinti (a saját fenntartású óvodákat, általános iskolákat), s szeptember 1-jétől lép hatályba. Az étkeztetési feladat 2013. évi visszaszervezése után ez már a második díjcsökkentés.

A Képviselő-testület döntése alapján a főző- és melegítőkonyhai alkalmazottak fizetése – mely eddig a minimálbér közelében volt – visszamenőleges hatállyal, július 1-jétől 20%-kal emelkedett.

A térítés díj csökkentésére és a dolgozók bérkorrekciójára a hatékony nyersanyag-beszerzési stratégia, a főzőkonyhai gép- és eszközpark 2016. évi modernizálása, valamint a főzőkonyha gazdaságos működtetése eredményeként kerülhetett sor. 

 

Helyi időjárás

The location could not be found.

Előrejelzés jan. 15 – 21 -ig, az év 3. hetére : Ma hétfőn erősen felhős, borult égre számíthatunk. Hószállingózás nem kizárt. A vasárnap reggelre lehulló 8 cm vizes hó ma is egész nap kitart, nem fog elolvadni. A d...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!