5 %-kal csökken a gyermekétkeztetési díj

2017 . augusztus 25 .

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2017. augusztus 3-i rendes ülésén 5 %-kal csökkentette a gyermekétkeztetés térítési díjait. A döntés az önkormányzat kötelező feladatai közé sorolt gyermekétkeztetésben résztvevőket érinti (a saját fenntartású óvodákat, általános iskolákat), s szeptember 1-jétől lép hatályba. Az étkeztetési feladat 2013. évi visszaszervezése után ez már a második díjcsökkentés.

A Képviselő-testület döntése alapján a főző- és melegítőkonyhai alkalmazottak fizetése – mely eddig a minimálbér közelében volt – visszamenőleges hatállyal, július 1-jétől 20%-kal emelkedett.

A térítés díj csökkentésére és a dolgozók bérkorrekciójára a hatékony nyersanyag-beszerzési stratégia, a főzőkonyhai gép- és eszközpark 2016. évi modernizálása, valamint a főzőkonyha gazdaságos működtetése eredményeként kerülhetett sor. 

 

Helyi időjárás

Borús
Holnap 09/24 20%
Borús
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 16°C. Szelek ÉK és változékony.
Helyenként felhős
Hétfő 09/25 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 19°C. Szélerősség K 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Kedd 09/26 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 22°C. Szélerősség KÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés szept. 22 – 26 -ig, az az ma péntektől – jövő hét keddig : A csütörtöki cudar, igen csak szeles, viharos, kiadós esővel, és novemberi hideggel tarkított időjárás után, melyet egy hullámzó frontren...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. szeptember 28. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!