5 %-kal csökken a gyermekétkeztetési díj

2017 . augusztus 25 .

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2017. augusztus 3-i rendes ülésén 5 %-kal csökkentette a gyermekétkeztetés térítési díjait. A döntés az önkormányzat kötelező feladatai közé sorolt gyermekétkeztetésben résztvevőket érinti (a saját fenntartású óvodákat, általános iskolákat), s szeptember 1-jétől lép hatályba. Az étkeztetési feladat 2013. évi visszaszervezése után ez már a második díjcsökkentés.

A Képviselő-testület döntése alapján a főző- és melegítőkonyhai alkalmazottak fizetése – mely eddig a minimálbér közelében volt – visszamenőleges hatállyal, július 1-jétől 20%-kal emelkedett.

A térítés díj csökkentésére és a dolgozók bérkorrekciójára a hatékony nyersanyag-beszerzési stratégia, a főzőkonyhai gép- és eszközpark 2016. évi modernizálása, valamint a főzőkonyha gazdaságos működtetése eredményeként kerülhetett sor. 

 

Helyi időjárás

Eső valószínű
Hétfő 11/20 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legalacsonyabb hőmérséklet 1°C.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!