5 %-kal csökken a gyermekétkeztetési díj

2017 . augusztus 25 .

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2017. augusztus 3-i rendes ülésén 5 %-kal csökkentette a gyermekétkeztetés térítési díjait. A döntés az önkormányzat kötelező feladatai közé sorolt gyermekétkeztetésben résztvevőket érinti (a saját fenntartású óvodákat, általános iskolákat), s szeptember 1-jétől lép hatályba. Az étkeztetési feladat 2013. évi visszaszervezése után ez már a második díjcsökkentés.

A Képviselő-testület döntése alapján a főző- és melegítőkonyhai alkalmazottak fizetése – mely eddig a minimálbér közelében volt – visszamenőleges hatállyal, július 1-jétől 20%-kal emelkedett.

A térítés díj csökkentésére és a dolgozók bérkorrekciójára a hatékony nyersanyag-beszerzési stratégia, a főzőkonyhai gép- és eszközpark 2016. évi modernizálása, valamint a főzőkonyha gazdaságos működtetése eredményeként kerülhetett sor. 

 

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 03/24 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 7°C. Szélerősség DK 10 és 15 km/h közötti.
Jórészt felhős
Holnap 03/25 10%
Jórészt felhős
Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet 8°C. Szélerősség DK 10 és 15 km/h közötti.
Jórészt felhős
Hétfő 03/26 10%
Jórészt felhős
Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség ÉÉNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés márc. 21 – 27 -ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán eleinte erősen felhős, napközben változóan napos felhős időnk lehet több órás napsütéssel, majd délutántól – estig erősen...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 28. napján (szerda) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!