A főzőkonyhánál is fennakadást okoz a Szabadáság utcai vízcsőtörés

2018 . január 11 .

Január 10-én, hétfőn sajnos ismét – sokadszor – vízcsőtörés történt a Szabadság utcában.  A csőtörést a DMRV szakemberei a nap folyamán helyreállították, de hétfőn este ismét szétment a cső, ami miatt a Szabadság utcában a mai napon is vízhiány van. A vízhiány a Szabadság u. 21. szám alatt működő főzőkonyhát is érinti, s emiatt a Konyha a mai napon a B és C menüt nem tudja elkészíteni. Élve az étlapváltoztatás jogával, leves helyett rostos ivólét tudnak adni, a második fogáshoz pedig köretnek az óvodások burgonya pürét, az iskolások pedig rizst kapnak.

A főzőkonyha az intézményvezetőket írásban tájékoztatta a változásról. Kérjük a lakosság megértését. A DMRV ígérete szerint a délután folyamán újra lesz víz.

Helyi időjárás

Derült
Ma 04/22 0%
Derült
Túlnyomóan derült. Nagyon meleg. A legmagasabb hőmérséklet 27°C. Szelek DNy és változékony.
Zivatar valószínű
Holnap 04/23 50%
Zivatar valószínű
Délután kialakuló zivatarok. A legmagasabb hőmérséklet 27°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 50%.
Helyenként felhős
Kedd 04/24 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 23°C. Szélerősség ÉNy 15 és 30 km/h közötti.

Előrejelzés ápr. 20. – 26 -ig, ma péntektől – jövő hét csütörtökig : Ma pénteken derült napunk lehet sok napsütéssel, reggelig kevés felhővel az égen. Csapadék kizárt. Az én ény szél napközben élénk lehet. Dé...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. április 26. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!