A főzőkonyhánál is fennakadást okoz a Szabadáság utcai vízcsőtörés

2018 . január 11 .

Január 10-én, hétfőn sajnos ismét – sokadszor – vízcsőtörés történt a Szabadság utcában.  A csőtörést a DMRV szakemberei a nap folyamán helyreállították, de hétfőn este ismét szétment a cső, ami miatt a Szabadság utcában a mai napon is vízhiány van. A vízhiány a Szabadság u. 21. szám alatt működő főzőkonyhát is érinti, s emiatt a Konyha a mai napon a B és C menüt nem tudja elkészíteni. Élve az étlapváltoztatás jogával, leves helyett rostos ivólét tudnak adni, a második fogáshoz pedig köretnek az óvodások burgonya pürét, az iskolások pedig rizst kapnak.

A főzőkonyha az intézményvezetőket írásban tájékoztatta a változásról. Kérjük a lakosság megértését. A DMRV ígérete szerint a délután folyamán újra lesz víz.

Helyi időjárás

Derült
Vasárnap 01/21 10%
Derült
Túlnyomóan derült. A legalacsonyabb hőmérséklet -7°C.
Derült
Holnap 01/22 10%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 2°C. Szelek ÉÉK és változékony.
Hózápor
Kedd 01/23 50%
Hózápor
Délelőtt hózáporok. A legmagasabb hőmérséklet 1°C. Szelek KDK és változékony. A hó valószínűsége 50%.

Előrejelzés jan. 19. – 24 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Szerda óta már az 5. ill. 6. időjárási front vonul át térségünk felett a mai nap folyamán. Szerda este, késő este igen csak viharossá vá...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. január 25. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!