A házszámozási folyamat átmeneti felfüggesztéséről

2018 . február 12 .

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a pilisvörösvári lakcímek felülvizsgálatát a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény 79. § (2) bekezdése alapján a választás kitűzésétől (2018. január 11. napjától) felfüggesztettük, mivel a „A választás kitűzésétől a szavazás napjáig nem lehet szavazókör határát és sorszámát, továbbá település határát és elnevezését, utcanevet, házszámot és – ha az érintett ingatlan lakcímnyilvántartás szerinti címe annak helyrajzi száma – helyrajzi számot megváltoztatni.”

Fenti jogszabályhely miatt a Központi címregiszter alkalmazásának korlátozása életbe lépett, a címrögzítésre szolgáló alkalmazást központilag országszerte lezárták. A házszámozási folyamattal kapcsolatos konkrét kérdéseiket a Műszaki Osztályon Johnné Toldi Tímeának tehetik fel (330-233/153 mellék). 2017-benben közel 53 utca házszámai kerültek felülvizsgálatra a lakossági igények alapján. 2017. decemberében főként a zártkertekben lévő utcák házszám rendezésére került sor, többek között az Őrhegy utca, Sas köz, Áfonya utca, Makkos utca, Dália utca, Lepke köz, Mandula utca, Barackos köz, Nyárfa utca, Ivó utca és Barackos utca. A házszámok felülvizsgálatát az országgyűlési képviselők általános választását követően, 2018. április 8-a után folytatjuk.

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Helyi időjárás

Derült
Vasárnap 02/25 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legalacsonyabb hőmérséklet -11°C.
Jórészt felhős
Holnap 02/26 0%
Jórészt felhős
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 15 és 30 km/h közötti.
Borús
Kedd 02/27 20%
Borús
Felhős. Hószállingózás vagy hózápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet -5°C. Szélerősség ÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 1. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!