AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSRŐL PILISVÖRÖSVÁR POLGÁRMESTERI HIVATALÁBAN

2009 . február 24 .

Pilisvörösvár Város Önkormányzata a közigazgatási hatósági eljárásbanaz elektronikus ügyintézéséről szóló 16/2005. (X. 28.) számúrendeletének 1. §-ában a közigazgatási hatósági eljárásban megtiltottaaz elektronikus ügyintézést, tekintettel arra, hogy Pilisvörösvár VárosÖnkormányzatánál az elektronikus ügyintézéséhez sem a tárgyi,technikai, sem a személyi feltételek forráshiány miatt nembiztosíthatók. (Továbbá azért sem, mert az ügyfeleknek csupán töredéketeljesíti az elektronikus ügyintézéshez szükséges feltételeket.)

Fentiek alapján a későbbiekben sem intézhetők e-mailben egyedi hatósági ügyek (pl: építéshatósági ügyek, birtokvédelmi kérelmek, és más kérelemre induló ügyek stb.), így elektronikus úton eljárást kezdeményezni, nyilatkozatot pótolni, az eljárásra befolyást gyakorolni nem lehet. A kérelmeket írásban, aláírva, jogi személy esetén lepecsételve (a képviseletre jogosultságot igazoló felhatalmazó okirattal) kérjük eljuttatni Hivatalunkhoz.

A Polgármesteri Hivatal e-mail címein bejelentést tehetnek közérdekű ügyekben (pl: kátyú, rongálások, havazás, viharkárok stb. bejelentése) ahol a hatóság hivatalból is köteles eljárni. A bejelentett ügyekben sürgősségi sorrendben a Polgármesteri Hivatal intézkedik, melyről a bejelentőt az ismert e-mail címén tájékoztatjuk.

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Helyi időjárás

Derült
Ma 07/29 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 28°C. Szélerősség NyÉNy 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Holnap 07/30 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 32°C. Szélerősség DK 10 és 15 km/h közötti.
Derült
Hétfő 07/31 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 33°C. Szélerősség DK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés júl. 28 – aug. 3 – ig, az az ma péntektől – jövő hét csütörtökig : Ma pénteken a nap első felében sok napsütés lesz, majd délről – estig időnként erősebben is megnövekszik a gomolyfelh...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. augusztus 3. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!