AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSRŐL PILISVÖRÖSVÁR POLGÁRMESTERI HIVATALÁBAN

2009 . február 24 .

Pilisvörösvár Város Önkormányzata a közigazgatási hatósági eljárásbanaz elektronikus ügyintézéséről szóló 16/2005. (X. 28.) számúrendeletének 1. §-ában a közigazgatási hatósági eljárásban megtiltottaaz elektronikus ügyintézést, tekintettel arra, hogy Pilisvörösvár VárosÖnkormányzatánál az elektronikus ügyintézéséhez sem a tárgyi,technikai, sem a személyi feltételek forráshiány miatt nembiztosíthatók. (Továbbá azért sem, mert az ügyfeleknek csupán töredéketeljesíti az elektronikus ügyintézéshez szükséges feltételeket.)

Fentiek alapján a későbbiekben sem intézhetők e-mailben egyedi hatósági ügyek (pl: építéshatósági ügyek, birtokvédelmi kérelmek, és más kérelemre induló ügyek stb.), így elektronikus úton eljárást kezdeményezni, nyilatkozatot pótolni, az eljárásra befolyást gyakorolni nem lehet. A kérelmeket írásban, aláírva, jogi személy esetén lepecsételve (a képviseletre jogosultságot igazoló felhatalmazó okirattal) kérjük eljuttatni Hivatalunkhoz.

A Polgármesteri Hivatal e-mail címein bejelentést tehetnek közérdekű ügyekben (pl: kátyú, rongálások, havazás, viharkárok stb. bejelentése) ahol a hatóság hivatalból is köteles eljárni. A bejelentett ügyekben sürgősségi sorrendben a Polgármesteri Hivatal intézkedik, melyről a bejelentőt az ismert e-mail címén tájékoztatjuk.

dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Helyi időjárás

Eső valószínű
Ma 10/21 50%
Eső valószínű
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 16°C. Szelek Ny és változékony.
Eső
Holnap 10/22 80%
Eső
Délután kialakuló eső. A legmagasabb hőmérséklet 15°C. Szélerősség KDK 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 80%.
Eső
Hétfő 10/23 100%
Eső
Eső. A legmagasabb hőmérséklet 10°C. Szélerősség ÉÉNy 15 és 30 km/h közötti. Eső valószínűsége 100%. Lehullott csapadék mennyisége 12 mm.

Előrejelzés okt. 18 – 24 – ig, az az ma szerdától jövő hét keddig : Ma szerdán változóan napos-felhős időnk lesz, fátyolfelhőkkel az égen. A dk szél napközben megélénkülhet. A reggeli 7-8 fok után délután 21 ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. október 26. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!