Befejeződött a 2018. évi pilisvörösvári tüdőszűrés

2018 . február 12 .

2018. január 25-ével befejeződött a 2018. évi lakossági tüdőszűrés Pilisvörösváron.

A szűrés új helyszínével, a Városi Díszteremmel mindenki, így a szűrésen dolgozók, valamint a szűrésen részt vevők is elégedettek voltak. A korábbi helyszínhez képest a terem világos, tágas, megközelítése egyszerűbb, a parkolási lehetőség szervezettebb volt, így a megjelentek közlekedése, a szűrésen való részvétele kényelmesebbé vált.

A visszajelzések alapján a lakosság nemcsak a szűrés helyszínével, és az új digitális tüdőszűrő-géppel történő szűréssel volt elégedett, hanem a szűrésen dolgozók, segítők kedvességével, türelmével, és udvariasságával is.

Mindezen változásoknak is köszönhetően a 2018. évi lakossági részvételi arány igen magas volt, a szűrés utolsó napját 3355 résztvevővel zártuk. A 2018. évi szűrés alkalmával Pilisszentivánról és Pilisszántóról is befogadtunk érdeklődőket.

Ígéretet kaptunk arra, hogy a kimagasló részvételi létszámnak, a kulturált helyszínnek, valamint az ott dolgozók hozzáállásának köszönhetően a következő évben is hasonló időpontban várható a tüdőszűrés pilisvörösvári megszervezése. Ezen ígéretnek nagyon örültünk, hiszen nem minden környékbeli településen sikerült a tüdőszűrést megszervezni.

Köszönjük a lakosság aktív részvételét!

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Helyi időjárás

Derült
Vasárnap 02/25 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legalacsonyabb hőmérséklet -11°C.
Jórészt felhős
Holnap 02/26 0%
Jórészt felhős
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 15 és 30 km/h közötti.
Borús
Kedd 02/27 20%
Borús
Felhős. Hószállingózás vagy hózápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet -5°C. Szélerősség ÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 1. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!