ÉRTESÍTÉS A 3. PARCELLA ÚJRANYITÁSÁRÓL

2016 . március 22 .

Tisztelt Temetőlátogatók, Tisztelt Sírhelytulajdonosok!

Ezúton értesítjük a Tisztelt Sírhelytulajdonosokat, hogy a temető 3-as parcellájában lévő, meg nem váltott sírokat az Önkormányzat 2016. évben felszámolja, majd a felszámolt sírokat értékesíti. Az elbontott síremlékeket az Önkormányzat 6 hónapig tárolja, utána megsemmisíti.

Fenti intézkedésre azért van szükség, mert a temető 3-as parcellájában van a legtöbb meg nem váltott és gondozatlan sírhely, s ez egyrészt rontja a temető központi részén elhelyezkedő 3. parcella képét, másrészt nehezíti a szabályosan megváltott sírok gondozását.

A meg nem váltott sírhelyekre a korábbi üzemeltető több alkalommal, az üzemeltetőváltás után pedig az Önkormányzat is kihelyezett a sírokra felhívást arra vonatkozóan, hogy a sírhely megváltási ideje lejárt, és azt igény esetén újra meg kell váltani. Ezután az Önkormányzat a 192/2013. (IX.26.) Képviselő-testületi határozatában döntött a parcellákban lévő meg nem váltott sírhelyek lezárásáról és a jogszabályi előírásoknak megfelelően hirdetményben is közzétette a meg nem váltott sírhelyek listáját. A lista megjelent a Vörösvári Újságban, a www.pilisvorosvar.hu honlapon, valamint 3 alkalommal a Magyar Nemzet című napilapban, ezzel is eleget téve a jogszabályi követelményeknek.

A meg nem váltott sírhelyeken lévő síremlékekről tájékoztatást a 06-26-330-233/130-as melléken, vagy a 06-30-995-5006-os telefonszámon lehet kérni a műszaki osztály ügyintézőjétől a Polgármesteri Hivatal munkaidejében.

Pilisvörösvár, 2016. március 21.

Gromon István
polgármester

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 11/20 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 7°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 30 km/h közötti.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!