ÉRTESÍTÉS A 3. PARCELLA ÚJRANYITÁSÁRÓL

2016 . március 22 .

Tisztelt Temetőlátogatók, Tisztelt Sírhelytulajdonosok!

Ezúton értesítjük a Tisztelt Sírhelytulajdonosokat, hogy a temető 3-as parcellájában lévő, meg nem váltott sírokat az Önkormányzat 2016. évben felszámolja, majd a felszámolt sírokat értékesíti. Az elbontott síremlékeket az Önkormányzat 6 hónapig tárolja, utána megsemmisíti.

Fenti intézkedésre azért van szükség, mert a temető 3-as parcellájában van a legtöbb meg nem váltott és gondozatlan sírhely, s ez egyrészt rontja a temető központi részén elhelyezkedő 3. parcella képét, másrészt nehezíti a szabályosan megváltott sírok gondozását.

A meg nem váltott sírhelyekre a korábbi üzemeltető több alkalommal, az üzemeltetőváltás után pedig az Önkormányzat is kihelyezett a sírokra felhívást arra vonatkozóan, hogy a sírhely megváltási ideje lejárt, és azt igény esetén újra meg kell váltani. Ezután az Önkormányzat a 192/2013. (IX.26.) Képviselő-testületi határozatában döntött a parcellákban lévő meg nem váltott sírhelyek lezárásáról és a jogszabályi előírásoknak megfelelően hirdetményben is közzétette a meg nem váltott sírhelyek listáját. A lista megjelent a Vörösvári Újságban, a www.pilisvorosvar.hu honlapon, valamint 3 alkalommal a Magyar Nemzet című napilapban, ezzel is eleget téve a jogszabályi követelményeknek.

A meg nem váltott sírhelyeken lévő síremlékekről tájékoztatást a 06-26-330-233/130-as melléken, vagy a 06-30-995-5006-os telefonszámon lehet kérni a műszaki osztály ügyintézőjétől a Polgármesteri Hivatal munkaidejében.

Pilisvörösvár, 2016. március 21.

Gromon István
polgármester

Helyi időjárás

Eső valószínű
Péntek 01/19 80%
Eső valószínű
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..
Helyenként felhős
Szombat 01/20 10%
Helyenként felhős
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..
Havazás
Vasárnap 01/21 90%
Havazás
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..

Előrejelzés jan. 17 – 23 -ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán erősen felhős, borult idő lesz. Reggelig ködfoltok lehetnek, majd feloszlanak. A 3 napos szép, havas téli periódus megszűnik, ma...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!