Felhívás vállalkozókhoz Főzőkonyhai nyersanyagszállításra

2013 . szeptember 9 .

Szeptember elejétől, a Sodexo 10 éves vállalkozási szerződésének lejárta után külsős szolgáltató helyett ismét közvetlenül az önkormányzat működteti a városi főzőkonyhát.

A feladat visszaszervezésével az önkormányzat célja a feladat gazdaságosabb, költségkímélőbb ellátása, az ételek minőségének javítása, valamint a helyi és környékbeli vállalkozásoknak, őstermelőknek a beszállítási folyamatba való bekapcsolása volt.

A heti étlapok alapján összeállított főzőkonyhai nyersanyagigényt rendszeres időközönként, árajánlat-kérési eljárás keretében versenyeztetjük meg. Ajánlatkéréseink általában a hét második felében jelennek meg a városi honlap (www.pilisvorosvar.hu) „Aktuális” c. fejezetének „Ajánlatkérések” c. menüpontjában. A Polgármesteri Hivatalnál korábban bejelentkezett szállítóknak e-mailben közvetlenül is megküldjük rendszeres ajánlatkéréseinket.

Az ajánlatokat írásban várjuk bármely pilisvörösvári vagy környékbeli termelőtől, vagy beszállítótól a Polgármesteri Hivatal vagy a főzőkonyha elérhetőségére megküldve (fax: 330-132, e-mail: peter.aniko@pilisvorosvar.hu, konyha@pilisvorosvar.hu), vagy személyesen benyújtva (Fő tér 1., hivatali iktató).

Az ajánlattétel során aktuális ajánlatkérésünk táblázatát kérjük kitölteni annak érdekében, hogy a pályázók ajánlatai részünkről összehasonlítók legyenek. Természetesen lehetőség van hosszabb időszakra is ajánlatot adni, amennyiben az árat, a mennyiséget és a minőséget tartani tudják.

Nagy örömünkre szolgált, hogy az első heti megrendelések között több pilisvörösvári, környékbeli beszállítótól is rendelhettünk, és hogy ezen vállalkozások rendszeres ajánlattétellel segítik az önkormányzati főzőkonyha munkáját.

Kérem, hogy ha az ajánlattétellel kapcsolatos kérdésük adódik, úgy azt a fenti e-mail címeken tegyék fel, vagy a 330-233/102. telefonszámon lépjenek kapcsolatba az önkormányzati főzőkonyha kapcsolattartójával, Péter Anikóval vagy Karácsony Lajosné élelmezésvezetővel. A beszerzési eljárásrendünket megtalálják a városi honlap „Főzőkonyha” c. részében (Vörösvári vagyok / Önkormányzat / Önkormányzati intézmények / Főzőkonyha), illetve az aktuális ajánlatkérések szöveges, polgármesteri kísérőlevelében.

Kérek minden potenciális helyi vagy környékbeli beszállítót, hogy olvassa el ajánlatkéréseinket, töltse ki a konkrét, egy-két adatot tartalmazó táblázatot, és adjon ajánlatot konyhai nyersanyagszállításra – a kölcsönös előnyök alapján, s egyúttal segítve az önkormányzatot abban, hogy a pilisvörösvári gyermekek helyi és környékbeli beszállítók friss termékeiből készült ételeket fogyaszthassanak.

Gromon István
polgármester

Helyi időjárás

Havazás
Szombat 03/17 100%
Havazás
Előrejelzés: holnap sokkal hűvösebb lesz mint ma.
Borús
Vasárnap 03/18 20%
Borús
Előrejelzés: holnap sokkal hűvösebb lesz mint ma.
Jórészt felhős
Hétfő 03/19 20%
Jórészt felhős
Előrejelzés: holnap sokkal hűvösebb lesz mint ma.

Előrejelzés márc. 16. – 21 – ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken boromgo időnk lehet, hajnaltól – délutánig kiadós esővel, záporokkal. Délután nyugat felől gyengül majd meg is...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 28. napján (szerda) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!