Konyhafelújítás miatti átmeneti változások a közétkeztetésben

2016 . március 18 .

Örömmel tájékoztatom Önöket arról, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Szabadság u. 21. szám alatt működő önkormányzati főzőkonyhát felújítja. A közel 65 millió forint értékű felújítás a teljes főzőkonyhai épületrészre, annak gépészetére és konyhatechnológiájára kiterjed.

A kivitelezés 2016. április 4. napján indul, és várhatóan június 30-áig tart majd. A konyha a felújítás közben nem működhet, ezért a közétkeztetési feladatokat erre a három hónapra ki kellett szerveznünk, az ételt ezen időszak alatt egy budapesti főzőkonyháról szállítjuk majd ki. A külsős szolgáltatóra való átállás bizonyára okoz majd átmeneti nehézségeket, amelyek miatt előre is megértésüket, türelmüket kérjük.

Reményeink szerint az átépítés után a saját főzést egy minden igényeket kielégítő új, modern, minden jogszabályi előírásnak megfelelő konyhában indíthatjuk majd újra.

A közétkeztetéssel kapcsolatos esetleges észrevételeiket továbbra is Karácsony Lajosné élelmezésvezetőnél tehetik meg, akit az átépítés alatt általában a Polgármesteri Hivatal főépületében vagy a sportpálya büfé épületében érhetik el.

Pilisvörösvár, 2013. 03. 18.

Gromon István
polgármester

Helyi időjárás

Derült
Vasárnap 04/22 10%
Derült
Túlnyomóan derült. A legalacsonyabb hőmérséklet 11°C.
Zivatar valószínű
Holnap 04/23 50%
Zivatar valószínű
Délután kialakuló zivatarok. Nagyon meleg. A legmagasabb hőmérséklet 27°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 50%.
Helyenként felhős
Kedd 04/24 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 24°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 25 km/h közötti.

Előrejelzés ápr. 20. – 26 -ig, ma péntektől – jövő hét csütörtökig : Ma pénteken derült napunk lehet sok napsütéssel, reggelig kevés felhővel az égen. Csapadék kizárt. Az én ény szél napközben élénk lehet. Dé...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. április 26. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!