Konyhafelújítás miatti átmeneti változások a közétkeztetésben

2016 . március 18 .

Örömmel tájékoztatom Önöket arról, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Szabadság u. 21. szám alatt működő önkormányzati főzőkonyhát felújítja. A közel 65 millió forint értékű felújítás a teljes főzőkonyhai épületrészre, annak gépészetére és konyhatechnológiájára kiterjed.

A kivitelezés 2016. április 4. napján indul, és várhatóan június 30-áig tart majd. A konyha a felújítás közben nem működhet, ezért a közétkeztetési feladatokat erre a három hónapra ki kellett szerveznünk, az ételt ezen időszak alatt egy budapesti főzőkonyháról szállítjuk majd ki. A külsős szolgáltatóra való átállás bizonyára okoz majd átmeneti nehézségeket, amelyek miatt előre is megértésüket, türelmüket kérjük.

Reményeink szerint az átépítés után a saját főzést egy minden igényeket kielégítő új, modern, minden jogszabályi előírásnak megfelelő konyhában indíthatjuk majd újra.

A közétkeztetéssel kapcsolatos esetleges észrevételeiket továbbra is Karácsony Lajosné élelmezésvezetőnél tehetik meg, akit az átépítés alatt általában a Polgármesteri Hivatal főépületében vagy a sportpálya büfé épületében érhetik el.

Pilisvörösvár, 2013. 03. 18.

Gromon István
polgármester

Helyi időjárás

Eső valószínű
Péntek 01/19 80%
Eső valószínű
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..
Helyenként felhős
Szombat 01/20 10%
Helyenként felhős
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..
Havazás
Vasárnap 01/21 90%
Havazás
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..

Előrejelzés jan. 17 – 23 -ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán erősen felhős, borult idő lesz. Reggelig ködfoltok lehetnek, majd feloszlanak. A 3 napos szép, havas téli periódus megszűnik, ma...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!