Konyhafelújítás miatti átmeneti változások a közétkeztetésben

2016 . március 18 .

Örömmel tájékoztatom Önöket arról, hogy Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Szabadság u. 21. szám alatt működő önkormányzati főzőkonyhát felújítja. A közel 65 millió forint értékű felújítás a teljes főzőkonyhai épületrészre, annak gépészetére és konyhatechnológiájára kiterjed.

A kivitelezés 2016. április 4. napján indul, és várhatóan június 30-áig tart majd. A konyha a felújítás közben nem működhet, ezért a közétkeztetési feladatokat erre a három hónapra ki kellett szerveznünk, az ételt ezen időszak alatt egy budapesti főzőkonyháról szállítjuk majd ki. A külsős szolgáltatóra való átállás bizonyára okoz majd átmeneti nehézségeket, amelyek miatt előre is megértésüket, türelmüket kérjük.

Reményeink szerint az átépítés után a saját főzést egy minden igényeket kielégítő új, modern, minden jogszabályi előírásnak megfelelő konyhában indíthatjuk majd újra.

A közétkeztetéssel kapcsolatos esetleges észrevételeiket továbbra is Karácsony Lajosné élelmezésvezetőnél tehetik meg, akit az átépítés alatt általában a Polgármesteri Hivatal főépületében vagy a sportpálya büfé épületében érhetik el.

Pilisvörösvár, 2013. 03. 18.

Gromon István
polgármester

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 11/20 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 7°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 30 km/h közötti.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!