Közös útépítés Pilisszentivánnal

2017 . augusztus 10 .

Mint ahogy arról már korábban hírt adtunk, az idei évben három szilárd burkolatú út épül Pilisvörösváron. A Báthory utca és a Kálvária utca tisztán Pilisvörösvár Város Önkormányzatának beruházásában, a Lahner György utca azonban Pilisszentiván és Pilisvörösvár közös beruházásában. A Lahner György utca ugyanis Pilisvörösvár és Pilisszentiván közigazgatási határán helyezkedik el, s tekintettel arra, hogy az út fele részben Pilisvörösvár  közigazgatási területéhez (Lahner György utca néven), fele részben pedig Pilisszentivánhoz tartozik (Határ utca néven), a két település önkormányzata megállapodott abban, hogy az utca szilárd burkolattal való ellátását közösen finanszírozzák. Az útépítés során felmerülő összes költség – a tervezés, az engedélyeztetés, az eljárási költségek és hatósági díjak,  valamint a kivitelezés együttes költsége – mindösszesen bruttó 76.500.200 Ft. A projekt közös finanszírozásáról szóló megállapodást ma írta alá Poppréné Révay Gyöngyi pilisszentiváni polgármester asszony és Gromon István polgármester úr. A kivitelezés várhatóan augusztus végén kezdődik, és november végéig tart majd.

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Holnap 08/17 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 32°C. Szelek NyÉNy és változékony.
Derült
Péntek 08/18 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 33°C. Szelek DDK és változékony.
Derült
Szombat 08/19 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 32°C. DK a(z) NyDNy értékűre változó szélerősség később 15 és 30 km/h közötti értékű lesz.

Előrejelzés aug. 16 – 22 -ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán továbbra is sok napsütés lehet, kevés felhővel az égen, és csupán napközben is csak meg-megélénkülő széllökésekkel, melynek irán...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. augusztus 3. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!