Közös útépítés Pilisszentivánnal

2017 . augusztus 10 .

Mint ahogy arról már korábban hírt adtunk, az idei évben három szilárd burkolatú út épül Pilisvörösváron. A Báthory utca és a Kálvária utca tisztán Pilisvörösvár Város Önkormányzatának beruházásában, a Lahner György utca azonban Pilisszentiván és Pilisvörösvár közös beruházásában. A Lahner György utca ugyanis Pilisvörösvár és Pilisszentiván közigazgatási határán helyezkedik el, s tekintettel arra, hogy az út fele részben Pilisvörösvár  közigazgatási területéhez (Lahner György utca néven), fele részben pedig Pilisszentivánhoz tartozik (Határ utca néven), a két település önkormányzata megállapodott abban, hogy az utca szilárd burkolattal való ellátását közösen finanszírozzák. Az útépítés során felmerülő összes költség – a tervezés, az engedélyeztetés, az eljárási költségek és hatósági díjak,  valamint a kivitelezés együttes költsége – mindösszesen bruttó 76.500.200 Ft. A projekt közös finanszírozásáról szóló megállapodást ma írta alá Poppréné Révay Gyöngyi pilisszentiváni polgármester asszony és Gromon István polgármester úr. A kivitelezés várhatóan augusztus végén kezdődik, és november végéig tart majd.

Helyi időjárás

Havazás
Szombat 03/17 100%
Havazás
Előrejelzés: holnap sokkal hűvösebb lesz mint ma.
Borús
Vasárnap 03/18 20%
Borús
Előrejelzés: holnap sokkal hűvösebb lesz mint ma.
Jórészt felhős
Hétfő 03/19 20%
Jórészt felhős
Előrejelzés: holnap sokkal hűvösebb lesz mint ma.

Előrejelzés márc. 16. – 21 – ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken boromgo időnk lehet, hajnaltól – délutánig kiadós esővel, záporokkal. Délután nyugat felől gyengül majd meg is...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 28. napján (szerda) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!