Közös útépítés Pilisszentivánnal

2017 . augusztus 10 .

Mint ahogy arról már korábban hírt adtunk, az idei évben három szilárd burkolatú út épül Pilisvörösváron. A Báthory utca és a Kálvária utca tisztán Pilisvörösvár Város Önkormányzatának beruházásában, a Lahner György utca azonban Pilisszentiván és Pilisvörösvár közös beruházásában. A Lahner György utca ugyanis Pilisvörösvár és Pilisszentiván közigazgatási határán helyezkedik el, s tekintettel arra, hogy az út fele részben Pilisvörösvár  közigazgatási területéhez (Lahner György utca néven), fele részben pedig Pilisszentivánhoz tartozik (Határ utca néven), a két település önkormányzata megállapodott abban, hogy az utca szilárd burkolattal való ellátását közösen finanszírozzák. Az útépítés során felmerülő összes költség – a tervezés, az engedélyeztetés, az eljárási költségek és hatósági díjak,  valamint a kivitelezés együttes költsége – mindösszesen bruttó 76.500.200 Ft. A projekt közös finanszírozásáról szóló megállapodást ma írta alá Poppréné Révay Gyöngyi pilisszentiváni polgármester asszony és Gromon István polgármester úr. A kivitelezés várhatóan augusztus végén kezdődik, és november végéig tart majd.

Helyi időjárás

Eső valószínű
Ma 10/21 50%
Eső valószínű
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 16°C. Szelek Ny és változékony.
Eső
Holnap 10/22 80%
Eső
Délután kialakuló eső. A legmagasabb hőmérséklet 15°C. Szélerősség KDK 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 80%.
Eső
Hétfő 10/23 100%
Eső
Eső. A legmagasabb hőmérséklet 10°C. Szélerősség ÉÉNy 15 és 30 km/h közötti. Eső valószínűsége 100%. Lehullott csapadék mennyisége 12 mm.

Előrejelzés okt. 18 – 24 – ig, az az ma szerdától jövő hét keddig : Ma szerdán változóan napos-felhős időnk lesz, fátyolfelhőkkel az égen. A dk szél napközben megélénkülhet. A reggeli 7-8 fok után délután 21 ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. október 26. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!