Megkezdődött a régóta várt útépítés a Kálvária utcában

2017 . augusztus 25 .

Augusztus 21-én a kitűzéssel megkezdődtek a Kálvária utca felső (hídon túli) szakaszán az útépítési kivitelezési munkák. A 334 m hosszú szilárd burkolatú útszakasz megépítése bruttó 33.645.615 forintba kerül.

A munkavégzés ideje alatt az utcában napközben nem, de este 17 órától reggel 7 óráig szabadon lehet autóval közlekedni. Amikor közvetlenül egy-egy ingatlan előtt zajlik a munka, előfordulhat, hogy egy adott ingatlanra 2-3 napig nem lehet gépjárművel behajtani. Kérjük, hogy az érintettek erről az időszakról az építésvezetőnél érdeklődjenek (Vígh József, Nadi Kft. ügyvezetője, telefonszám: 06-20-299-74-78).

Az építkezés teljes időszaka alatt a kivitelező nagy teherautói számára biztosítani kell az utcában a szabad közlekedést, ezért kérjük a Kálvária utcai ingatlantulajdonosokat, hogy az autóikkal az utcának mind a felső (most épülő), mind az alsó (már burkolt) szakaszán úgy parkoljanak, hogy sehol ne akadályozzák az építési forgalmat. A munkák szerződés szerinti befejezési határideje 2017. november 21.

Kérjük, együttműködésükkel segítsék elő az útépítési munkák határidőre történő befejezését. Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.  

Gromon István polgármester

 

 

Helyi időjárás

The location could not be found.

Előrejelzés jan. 15 – 21 -ig, az év 3. hetére : Ma hétfőn erősen felhős, borult égre számíthatunk. Hószállingózás nem kizárt. A vasárnap reggelre lehulló 8 cm vizes hó ma is egész nap kitart, nem fog elolvadni. A d...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!