Megkezdődött a régóta várt útépítés a Kálvária utcában

2017 . augusztus 25 .

Augusztus 21-én a kitűzéssel megkezdődtek a Kálvária utca felső (hídon túli) szakaszán az útépítési kivitelezési munkák. A 334 m hosszú szilárd burkolatú útszakasz megépítése bruttó 33.645.615 forintba kerül.

A munkavégzés ideje alatt az utcában napközben nem, de este 17 órától reggel 7 óráig szabadon lehet autóval közlekedni. Amikor közvetlenül egy-egy ingatlan előtt zajlik a munka, előfordulhat, hogy egy adott ingatlanra 2-3 napig nem lehet gépjárművel behajtani. Kérjük, hogy az érintettek erről az időszakról az építésvezetőnél érdeklődjenek (Vígh József, Nadi Kft. ügyvezetője, telefonszám: 06-20-299-74-78).

Az építkezés teljes időszaka alatt a kivitelező nagy teherautói számára biztosítani kell az utcában a szabad közlekedést, ezért kérjük a Kálvária utcai ingatlantulajdonosokat, hogy az autóikkal az utcának mind a felső (most épülő), mind az alsó (már burkolt) szakaszán úgy parkoljanak, hogy sehol ne akadályozzák az építési forgalmat. A munkák szerződés szerinti befejezési határideje 2017. november 21.

Kérjük, együttműködésükkel segítsék elő az útépítési munkák határidőre történő befejezését. Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.  

Gromon István polgármester

 

 

Helyi időjárás

Eső valószínű
Holnap 11/18 30%
Eső valószínű
Délelőtti záporok. A legmagasabb hőmérséklet 8°C. Szélerősség NyÉNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 30%.
Helyenként felhős
Vasárnap 11/19 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség Ny 15 és 25 km/h közötti.
Helyenként felhős
Hétfő 11/20 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 30 km/h közötti.

Elorejek nov. 17 – 22 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken borongós, hideg időnk lesz, többszöri gyenge esővel, szitálással. Az ény szél reggeltől kezdve megélénkül. Egész nap 5 fok körül...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2017. november 7. napján (kedd) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!