Megkezdődött a régóta várt útépítés a Kálvária utcában

2017 . augusztus 25 .

Augusztus 21-én a kitűzéssel megkezdődtek a Kálvária utca felső (hídon túli) szakaszán az útépítési kivitelezési munkák. A 334 m hosszú szilárd burkolatú útszakasz megépítése bruttó 33.645.615 forintba kerül.

A munkavégzés ideje alatt az utcában napközben nem, de este 17 órától reggel 7 óráig szabadon lehet autóval közlekedni. Amikor közvetlenül egy-egy ingatlan előtt zajlik a munka, előfordulhat, hogy egy adott ingatlanra 2-3 napig nem lehet gépjárművel behajtani. Kérjük, hogy az érintettek erről az időszakról az építésvezetőnél érdeklődjenek (Vígh József, Nadi Kft. ügyvezetője, telefonszám: 06-20-299-74-78).

Az építkezés teljes időszaka alatt a kivitelező nagy teherautói számára biztosítani kell az utcában a szabad közlekedést, ezért kérjük a Kálvária utcai ingatlantulajdonosokat, hogy az autóikkal az utcának mind a felső (most épülő), mind az alsó (már burkolt) szakaszán úgy parkoljanak, hogy sehol ne akadályozzák az építési forgalmat. A munkák szerződés szerinti befejezési határideje 2017. november 21.

Kérjük, együttműködésükkel segítsék elő az útépítési munkák határidőre történő befejezését. Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.  

Gromon István polgármester

 

 

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 03/24 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 7°C. Szélerősség DK 10 és 15 km/h közötti.
Jórészt felhős
Holnap 03/25 10%
Jórészt felhős
Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet 8°C. Szélerősség DK 10 és 15 km/h közötti.
Jórészt felhős
Hétfő 03/26 10%
Jórészt felhős
Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség ÉÉNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés márc. 21 – 27 -ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán eleinte erősen felhős, napközben változóan napos felhős időnk lehet több órás napsütéssel, majd délutántól – estig erősen...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 28. napján (szerda) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!