Nyári diákmunkások a Városházán

2017 . július 11 .

A Polgármesteri Hivatal idén is lehetőséget biztosított a 16. életévüket betöltött, de 25 évnél fiatalabb diákoknak, hogy a nyári szünetben a Városházán dolgozzanak. A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott program keretében a jelentkezéseket június 23-ig fogadta a Hivatal, melynek előzetes feltétele volt a Járási Hivatalban történő nyilvántartásba vétel. A program keretében a diákok maximum 2 hónap időtartamban, maximum napi 4 órás munkát végezhetnek.

A Pilisvörösvári Hivatalhoz hét fiatal jelentkezett diákmunkára. Két fő a Gazdálkodási osztályon, két fő az Igazgatási osztályon, egy fő a Hivatal Főzőkonyháján végez adminisztratív jellegű munkát, két fő pedig a Városgondnokságon kapott feladatot.

A diákok lelkesen dolgoznak, és hasznos segítségnek bizonyulnak a Városházán.

 

Helyi időjárás

Eső valószínű
Szerda 09/20 40%
Eső valószínű
Hajnali záporok. A legalacsonyabb hőmérséklet 10°C.
Eső
Holnap 09/21 90%
Eső
Eső. A legmagasabb hőmérséklet 13°C. Szélerősség ÉNy 15 és 30 km/h közötti. Eső valószínűsége 90%. Lehullott csapadék mennyisége 12 mm.
Helyenként felhős
Péntek 09/22 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 18°C. Szélerősség ÉNy 15 és 25 km/h közötti.

Előrejelzés szept. 20. – 26 ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán erősen felhős, borult, eleinte párás időnk lesz. Kevés napsütésre van csak esély napközben. Egy-egy zápor, kisebb eső nem kizá...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2017. szeptember 25. napján (hétfő) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!