Nyári diákmunkások a Városházán

2017 . július 11 .

A Polgármesteri Hivatal idén is lehetőséget biztosított a 16. életévüket betöltött, de 25 évnél fiatalabb diákoknak, hogy a nyári szünetben a Városházán dolgozzanak. A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott program keretében a jelentkezéseket június 23-ig fogadta a Hivatal, melynek előzetes feltétele volt a Járási Hivatalban történő nyilvántartásba vétel. A program keretében a diákok maximum 2 hónap időtartamban, maximum napi 4 órás munkát végezhetnek.

A Pilisvörösvári Hivatalhoz hét fiatal jelentkezett diákmunkára. Két fő a Gazdálkodási osztályon, két fő az Igazgatási osztályon, egy fő a Hivatal Főzőkonyháján végez adminisztratív jellegű munkát, két fő pedig a Városgondnokságon kapott feladatot.

A diákok lelkesen dolgoznak, és hasznos segítségnek bizonyulnak a Városházán.

 

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Szombat 07/22 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legalacsonyabb hőmérséklet 17°C.
Zivatar valószínű
Holnap 07/23 40%
Zivatar valószínű
Délután kialakuló zivatarok. A legmagasabb hőmérséklet 32°C. Szélerősség DK 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 40%.
Zivatar
Hétfő 07/24 90%
Zivatar
Zivatarok. A legmagasabb hőmérséklet 30°C. Szélerősség DK 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 90%. Helyenként erős esőzés lehetséges.

Előrejelzés júl. 21 – 27 – ig, az az ma péntektől – jövő hét csütörtökig : Ma pénteken változó fátyol – és gomolyfelhőzet mellett több órát süt majd a Nap. Csapadék ma nem lesz. Az ény szél reggel...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. augusztus 3. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!