Nyári diákmunkások a Városházán

2017 . július 11 .

A Polgármesteri Hivatal idén is lehetőséget biztosított a 16. életévüket betöltött, de 25 évnél fiatalabb diákoknak, hogy a nyári szünetben a Városházán dolgozzanak. A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott program keretében a jelentkezéseket június 23-ig fogadta a Hivatal, melynek előzetes feltétele volt a Járási Hivatalban történő nyilvántartásba vétel. A program keretében a diákok maximum 2 hónap időtartamban, maximum napi 4 órás munkát végezhetnek.

A Pilisvörösvári Hivatalhoz hét fiatal jelentkezett diákmunkára. Két fő a Gazdálkodási osztályon, két fő az Igazgatási osztályon, egy fő a Hivatal Főzőkonyháján végez adminisztratív jellegű munkát, két fő pedig a Városgondnokságon kapott feladatot.

A diákok lelkesen dolgoznak, és hasznos segítségnek bizonyulnak a Városházán.

 

Helyi időjárás

Havazás
Szombat 02/24 90%
Havazás
Hajnalban hózáporok. A legalacsonyabb hőmérséklet -10°C.
Derült
Holnap 02/25 10%
Derült
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Hétfő 02/26 0%
Helyenként felhős
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 15 és 30 km/h közötti.

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 1. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!