Nyári diákmunkások a Városházán

2017 . július 11 .

A Polgármesteri Hivatal idén is lehetőséget biztosított a 16. életévüket betöltött, de 25 évnél fiatalabb diákoknak, hogy a nyári szünetben a Városházán dolgozzanak. A Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott program keretében a jelentkezéseket június 23-ig fogadta a Hivatal, melynek előzetes feltétele volt a Járási Hivatalban történő nyilvántartásba vétel. A program keretében a diákok maximum 2 hónap időtartamban, maximum napi 4 órás munkát végezhetnek.

A Pilisvörösvári Hivatalhoz hét fiatal jelentkezett diákmunkára. Két fő a Gazdálkodási osztályon, két fő az Igazgatási osztályon, egy fő a Hivatal Főzőkonyháján végez adminisztratív jellegű munkát, két fő pedig a Városgondnokságon kapott feladatot.

A diákok lelkesen dolgoznak, és hasznos segítségnek bizonyulnak a Városházán.

 

Helyi időjárás

Eső valószínű
Ma 11/21 90%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szelek NyDNy és változékony. Eső valószínűsége 90%.
Helyenként felhős
Holnap 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. Néhány futó zápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.
Borús
Csütörtök 11/23 10%
Borús
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 8°C. Szélerősség KDK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!