Tájékoztatás a lomtalanításról és a hulladékszállítási díjak befizetési rendjének módosulásáról

2016 . május 9 .

A lakossági telefonos kérdésekre hivatkozva tájékoztatom Önöket, hogy a lomtalanítást és a zöldhulladék szállítást változatlanul a Zöld-Bicske Nonprofit Kft. végzi városunkban. A lomtalanítást egy évben egyszer díjmentesen az tud ja igényelni, akinek érvényes szerződése van a céggel és nincs fizetési elmaradása. A lomtalanítás időpontját a 06-22/350-111 telefonszámon lehet a Szolgáltatóval egyeztetni.

Amennyiben a lakosnak sikerült időpontot egyeztetnie a céggel, akkor az egy szemétszállítási napon, legfeljebb 3 m3-i mennyiségben fogja elszállítani a lomokat. Felhívom figyelmüket, hogy a kihelyezett hulladékban nem lehet veszélyeshulladékot (elektronikai hulladékot, festéket, vegyszert, építési törmeléket) elhelyezni.

A lakosságnak szerződnie a közszolgáltatóval kell, míg fizetnie áprilistól egy jogszabályváltozás következtében a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. által kiküldött számla alapján lehet. Ezért felhívom azon lakosok figyelmét, hogy akik a szemétszállítási díjat csoportos beszedés útján, rendszeresen utalják, hogy 2016. április 1-től a közszolgáltatás díját NHKV által kibocsátott számla alapján az NHKV számlaszámára kell teljesíteniük.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 11/20 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 7°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 30 km/h közötti.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!