Tájékoztatás a lomtalanításról és a hulladékszállítási díjak befizetési rendjének módosulásáról

2016 . május 9 .

A lakossági telefonos kérdésekre hivatkozva tájékoztatom Önöket, hogy a lomtalanítást és a zöldhulladék szállítást változatlanul a Zöld-Bicske Nonprofit Kft. végzi városunkban. A lomtalanítást egy évben egyszer díjmentesen az tud ja igényelni, akinek érvényes szerződése van a céggel és nincs fizetési elmaradása. A lomtalanítás időpontját a 06-22/350-111 telefonszámon lehet a Szolgáltatóval egyeztetni.

Amennyiben a lakosnak sikerült időpontot egyeztetnie a céggel, akkor az egy szemétszállítási napon, legfeljebb 3 m3-i mennyiségben fogja elszállítani a lomokat. Felhívom figyelmüket, hogy a kihelyezett hulladékban nem lehet veszélyeshulladékot (elektronikai hulladékot, festéket, vegyszert, építési törmeléket) elhelyezni.

A lakosságnak szerződnie a közszolgáltatóval kell, míg fizetnie áprilistól egy jogszabályváltozás következtében a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. által kiküldött számla alapján lehet. Ezért felhívom azon lakosok figyelmét, hogy akik a szemétszállítási díjat csoportos beszedés útján, rendszeresen utalják, hogy 2016. április 1-től a közszolgáltatás díját NHKV által kibocsátott számla alapján az NHKV számlaszámára kell teljesíteniük.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Helyi időjárás

Eső valószínű
Péntek 01/19 80%
Eső valószínű
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..
Helyenként felhős
Szombat 01/20 10%
Helyenként felhős
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..
Havazás
Vasárnap 01/21 90%
Havazás
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..

Előrejelzés jan. 17 – 23 -ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán erősen felhős, borult idő lesz. Reggelig ködfoltok lehetnek, majd feloszlanak. A 3 napos szép, havas téli periódus megszűnik, ma...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!