Tájékoztatás a lomtalanításról és a hulladékszállítási díjak befizetési rendjének módosulásáról

2016 . május 9 .

A lakossági telefonos kérdésekre hivatkozva tájékoztatom Önöket, hogy a lomtalanítást és a zöldhulladék szállítást változatlanul a Zöld-Bicske Nonprofit Kft. végzi városunkban. A lomtalanítást egy évben egyszer díjmentesen az tud ja igényelni, akinek érvényes szerződése van a céggel és nincs fizetési elmaradása. A lomtalanítás időpontját a 06-22/350-111 telefonszámon lehet a Szolgáltatóval egyeztetni.

Amennyiben a lakosnak sikerült időpontot egyeztetnie a céggel, akkor az egy szemétszállítási napon, legfeljebb 3 m3-i mennyiségben fogja elszállítani a lomokat. Felhívom figyelmüket, hogy a kihelyezett hulladékban nem lehet veszélyeshulladékot (elektronikai hulladékot, festéket, vegyszert, építési törmeléket) elhelyezni.

A lakosságnak szerződnie a közszolgáltatóval kell, míg fizetnie áprilistól egy jogszabályváltozás következtében a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. által kiküldött számla alapján lehet. Ezért felhívom azon lakosok figyelmét, hogy akik a szemétszállítási díjat csoportos beszedés útján, rendszeresen utalják, hogy 2016. április 1-től a közszolgáltatás díját NHKV által kibocsátott számla alapján az NHKV számlaszámára kell teljesíteniük.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Helyi időjárás

Jórészt felhős
Ma 09/25 10%
Jórészt felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 19°C. Szelek K és változékony.
Helyenként felhős
Holnap 09/26 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 23°C. Szélerősség KÉK 10 és 15 km/h közötti.
Helyenként felhős
Szerda 09/27 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 21°C. Szélerősség K 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés szept. 22 – 26 -ig, az az ma péntektől – jövő hét keddig : A csütörtöki cudar, igen csak szeles, viharos, kiadós esővel, és novemberi hideggel tarkított időjárás után, melyet egy hullámzó frontren...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. szeptember 28. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!