Tájékoztatás a lomtalanításról és a hulladékszállítási díjak befizetési rendjének módosulásáról

2016 . május 9 .

A lakossági telefonos kérdésekre hivatkozva tájékoztatom Önöket, hogy a lomtalanítást és a zöldhulladék szállítást változatlanul a Zöld-Bicske Nonprofit Kft. végzi városunkban. A lomtalanítást egy évben egyszer díjmentesen az tud ja igényelni, akinek érvényes szerződése van a céggel és nincs fizetési elmaradása. A lomtalanítás időpontját a 06-22/350-111 telefonszámon lehet a Szolgáltatóval egyeztetni.

Amennyiben a lakosnak sikerült időpontot egyeztetnie a céggel, akkor az egy szemétszállítási napon, legfeljebb 3 m3-i mennyiségben fogja elszállítani a lomokat. Felhívom figyelmüket, hogy a kihelyezett hulladékban nem lehet veszélyeshulladékot (elektronikai hulladékot, festéket, vegyszert, építési törmeléket) elhelyezni.

A lakosságnak szerződnie a közszolgáltatóval kell, míg fizetnie áprilistól egy jogszabályváltozás következtében a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. által kiküldött számla alapján lehet. Ezért felhívom azon lakosok figyelmét, hogy akik a szemétszállítási díjat csoportos beszedés útján, rendszeresen utalják, hogy 2016. április 1-től a közszolgáltatás díját NHKV által kibocsátott számla alapján az NHKV számlaszámára kell teljesíteniük.

Dr. Krupp Zsuzsanna
jegyző

Helyi időjárás

Derült
Vasárnap 04/22 10%
Derült
Túlnyomóan derült. A legalacsonyabb hőmérséklet 11°C.
Zivatar valószínű
Holnap 04/23 50%
Zivatar valószínű
Délután kialakuló zivatarok. Nagyon meleg. A legmagasabb hőmérséklet 27°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 50%.
Helyenként felhős
Kedd 04/24 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 24°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 25 km/h közötti.

Előrejelzés ápr. 20. – 26 -ig, ma péntektől – jövő hét csütörtökig : Ma pénteken derült napunk lehet sok napsütéssel, reggelig kevés felhővel az égen. Csapadék kizárt. Az én ény szél napközben élénk lehet. Dé...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. április 26. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!