Tájékoztató új közétkeztetési beszállítóról

2016 . április 27 .

Tisztelt Intézményvezető Asszony!

Ezúton tájékoztatom, hogy a főzőkonyha átépítésének fennmaradó két hónapjára, egy közbeszerzési eljárás eredményeként,  2016. május 2-től a Kolozsy és Kolozsy Kft. helyett a Liget Konyha Nonprofit Kft. (cím: 2081 Piliscsaba, József Liget utca 16.) látja el a közétkeztetési feladatokat Pilisvörösváron, előreláthatólag 2 hónapig, azaz 2016. június végéig. Az étlapokat a cég állítja össze és  a teljes közétkeztetésért felelősséget vállal.

Az ételek szállításában, az adagszámok leadásában, a megrendelésben, a díjak befizetésében, a számlázásában, stb. továbbra sem lesz változás, azt az önkormányzati főzőkonyha állományán keresztül bonyolítják majd.

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az intézményekből érkező visszajelzések szerint a Kolozsy és Kolozsy Kft. által készített ételek minősége és mennyisége az elmúlt 1 hónapban nem volt az önkormányzati főzőkonyha által nyújtott szolgáltatáshoz mérhető. Reméljük, hogy az új szolgáltató a Liget Konyha Nonprofit Kft. jobb minőségű ételeket fog szállítani. Az önkormányzati főzőkonyha átépítésének munkálatai jó ütemben haladnak, így a fennmaradó 2 hónapra kitartásukat kérjük, 2 hónap múlva újra a megszokott minőséget és mennyiséget biztosítjuk majd az étkeztetésben résztvevőknek. A külsős szolgáltatóval való feladatellátás csak átmeneti, kizárólag az átépítés idejére szól.

A közétkeztetéssel kapcsolatos esetleges észrevételeiket továbbra is Karácsony Lajosné élelmezésvezetőnél tehetik meg, aki minőségi vagy mennyiségi kifogásaikat azonnal jelzi a szolgáltatónak.

Gromon István
polgármester

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 11/20 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 7°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 30 km/h közötti.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!