Tájékoztató új közétkeztetési beszállítóról

2016 . április 27 .

Tisztelt Intézményvezető Asszony!

Ezúton tájékoztatom, hogy a főzőkonyha átépítésének fennmaradó két hónapjára, egy közbeszerzési eljárás eredményeként,  2016. május 2-től a Kolozsy és Kolozsy Kft. helyett a Liget Konyha Nonprofit Kft. (cím: 2081 Piliscsaba, József Liget utca 16.) látja el a közétkeztetési feladatokat Pilisvörösváron, előreláthatólag 2 hónapig, azaz 2016. június végéig. Az étlapokat a cég állítja össze és  a teljes közétkeztetésért felelősséget vállal.

Az ételek szállításában, az adagszámok leadásában, a megrendelésben, a díjak befizetésében, a számlázásában, stb. továbbra sem lesz változás, azt az önkormányzati főzőkonyha állományán keresztül bonyolítják majd.

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az intézményekből érkező visszajelzések szerint a Kolozsy és Kolozsy Kft. által készített ételek minősége és mennyisége az elmúlt 1 hónapban nem volt az önkormányzati főzőkonyha által nyújtott szolgáltatáshoz mérhető. Reméljük, hogy az új szolgáltató a Liget Konyha Nonprofit Kft. jobb minőségű ételeket fog szállítani. Az önkormányzati főzőkonyha átépítésének munkálatai jó ütemben haladnak, így a fennmaradó 2 hónapra kitartásukat kérjük, 2 hónap múlva újra a megszokott minőséget és mennyiséget biztosítjuk majd az étkeztetésben résztvevőknek. A külsős szolgáltatóval való feladatellátás csak átmeneti, kizárólag az átépítés idejére szól.

A közétkeztetéssel kapcsolatos esetleges észrevételeiket továbbra is Karácsony Lajosné élelmezésvezetőnél tehetik meg, aki minőségi vagy mennyiségi kifogásaikat azonnal jelzi a szolgáltatónak.

Gromon István
polgármester

Helyi időjárás

Eső valószínű
Péntek 01/19 80%
Eső valószínű
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..
Helyenként felhős
Szombat 01/20 10%
Helyenként felhős
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..
Havazás
Vasárnap 01/21 90%
Havazás
Előrejelzés: ma a hőmérséklet a tegnapihozhasonló lesz. Záporok..

Előrejelzés jan. 17 – 23 -ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán erősen felhős, borult idő lesz. Reggelig ködfoltok lehetnek, majd feloszlanak. A 3 napos szép, havas téli periódus megszűnik, ma...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!