Tisztasági festés az Egészségházban

2017 . július 11 .

Az Egészségház energetikai korszerűsítése és külső megújulása után a kivitelező cég elvégezte az épület belső helyiségeinek tisztasági festését is. Mint arról már hírt adtunk, a rendelőként funkcionáló épület energetikai korszerűsítés során hőszigetelést, új nyílászárókat, valamint új külső színezést kapott. Az energetikai korszerűsítés a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz benyújtott KEHOP-pályázaton nyert 100 %-os támogatásból  valósulhatott meg 11.429.740 forint összköltséggel, azonban a projekt nem tartalmazta a belső festési munkálatokat. A helyiségek tisztasági festését az Önkormányzat végeztette el a kivitelező céggel.

 

 

 

Helyi időjárás

Eső valószínű
Ma 11/21 90%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szelek NyDNy és változékony. Eső valószínűsége 90%.
Helyenként felhős
Holnap 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. Néhány futó zápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.
Borús
Csütörtök 11/23 10%
Borús
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 8°C. Szélerősség KDK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!