Új rendezvényterület a Gimnázium udvarán

2017 . április 18 .

Új, többfunkciós díszburkolat készült a Schiller Gimnázium és a Zeneiskola udvarán. A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata, mint a Schiller Gimnázium fenntartója a kivitelezés költségeinek két-harmadával (3.993.262 Ft), az önkormányzat, mint az ingatlan tulajdonosa a költségek egyharmadával (2 millió Ft) járult hozzá a 430 m2 nagyságú, szegéllyel ellátott, kiselemes térkőburkolatú új rendezvényterület kialakításához.

A rendezvényhelyszín iskolai napokon intézményi parkolóként funkcionál a Gimnázium és a Zeneiskola számára, önkormányzati rendezvények alkalmával pedig a rendezvénysátor, ill. a színpad elhelyezésére szolgál majd. Az összesen bruttó 5.989.892 forintos beruházás kivitelezési munkáit a Nadi Építő Kft. végezte el. A Gimnázium udvarának fejlesztése folytatódik az Országos Német Önkormányzat finanszírozásában a régi aszfaltpálya burkolatának cseréjével, amely beruházás keretében a pályát rekortán burkolattal látják majd el.

 

dscn0344

 

Helyi időjárás

Derült
Vasárnap 01/21 10%
Derült
Túlnyomóan derült. A legalacsonyabb hőmérséklet -7°C.
Derült
Holnap 01/22 10%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 2°C. Szelek ÉÉK és változékony.
Hózápor
Kedd 01/23 50%
Hózápor
Délelőtt hózáporok. A legmagasabb hőmérséklet 1°C. Szelek KDK és változékony. A hó valószínűsége 50%.

Előrejelzés jan. 19. – 24 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Szerda óta már az 5. ill. 6. időjárási front vonul át térségünk felett a mai nap folyamán. Szerda este, késő este igen csak viharossá vá...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. január 25. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!