Viharkárok helyreállítása

2017 . július 11 .

A hétfő esti vihar után számtalan helyről érkezett bejelentés a városból a leszakadt vagy éppen lógó faágakról. Kedden reggel Pándi Gábor alpolgármester és a Városgondnokság vezetője bejárta a helyszíneket, hogy felmérjék a teendőket. A nap folyamán a Városgondnokság és a Kertészeti csoport munkatársai a temető, a Bányató utca, Horgászsor utca, a Bányakápolna utca, a halsütöde és a Bányatelepi CBA területén végezték el a szükséges munkákat, levágták illetve elszállították a lógó vagy letört ágakat.  

 

 

 

Helyi időjárás

Eső valószínű
Ma 11/21 80%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szelek NyDNy és változékony. Eső valószínűsége 70%.
Helyenként felhős
Holnap 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. Néhány futó zápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.
Borús
Csütörtök 11/23 10%
Borús
Felhős. A legmagasabb hőmérséklet 8°C. Szélerősség KDK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!