Viharkárok helyreállítása

2017 . július 11 .

A hétfő esti vihar után számtalan helyről érkezett bejelentés a városból a leszakadt vagy éppen lógó faágakról. Kedden reggel Pándi Gábor alpolgármester és a Városgondnokság vezetője bejárta a helyszíneket, hogy felmérjék a teendőket. A nap folyamán a Városgondnokság és a Kertészeti csoport munkatársai a temető, a Bányató utca, Horgászsor utca, a Bányakápolna utca, a halsütöde és a Bányatelepi CBA területén végezték el a szükséges munkákat, levágták illetve elszállították a lógó vagy letört ágakat.  

 

 

 

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Szombat 07/22 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legalacsonyabb hőmérséklet 17°C.
Zivatar valószínű
Holnap 07/23 40%
Zivatar valószínű
Délután kialakuló zivatarok. A legmagasabb hőmérséklet 32°C. Szélerősség DK 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 40%.
Zivatar
Hétfő 07/24 90%
Zivatar
Zivatarok. A legmagasabb hőmérséklet 30°C. Szélerősség DK 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 90%. Helyenként erős esőzés lehetséges.

Előrejelzés júl. 21 – 27 – ig, az az ma péntektől – jövő hét csütörtökig : Ma pénteken változó fátyol – és gomolyfelhőzet mellett több órát süt majd a Nap. Csapadék ma nem lesz. Az ény szél reggel...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. augusztus 3. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!