A következő 1 hétben biztosan marad az enyhe, változékony időjárás! Leghamarabb 1 hét múlva kezdődhet lehűlés, és fordulhat télire az időjárás!

2018 . január 3 .

Előrejelzés jan. 3 – 10 -ig, az az ma szerdától – jövő hét szerdáig :

Ma szerdán reggel még kevés felhő ( főleg fátyolfelhő ), több órás napsütés lesz, majd délelőttöl nyugat felől egy melegfront hatására egyre inkább megnövekszik, majd meg is vastagszik a felhőzet. Kora délutántól – nagyjából éjfélig lehet csapadék kisebb eső formájában, a közeli hegyekben havas eső, hó is hullhat magasabb pontokon. Este, éjjel már a ciklon hidegfrontja is megérkezik térségünkbe. Éjfélre már megszűnik a csapadék.
Napközben a dny, majd este, éjjel már az ény szél lehet erős.
A reggeli -1-2 fok után délután +5+6 fok közötti jellemző hőmérsékleti maximum tartomány várható.

Csütörtökön változóan felhős, napközben többnyire napos, csapadékmentes időnk lehet. Reggelig még az ény szél erős lehet a hidegfront nyomán, majd reggeltől dny-ra fordul, és gyengülhet már.
Reggel 2 fok, délután 7 fok várható.

Pénteken már egy újabb melegfront szolgáltathat egész nap erősen felhős, borult időjárást, és főleg a nap első felében fordulhat elő kisebb eső, szitálás. A dny szél napközben megélénkülhet.
Reggel 4 fok, délután 9 fok várható.

Szombaton csapadékmentes, száraz, enyhe időnk lehet, kevés felhővel, sok napsütéssel, hajnalban, reggel esetleg rövid életű pára – és ködfoltokkal. A déli szél napközben kissé megerősödhet.
Reggel 3 fok, délután 11 fok valószínű.

Vasárnap teljesen hasonló idővel telhet.
Reggel 2 fok, délután 12 fok valószínű.

Hétfőn sem várható csapadék, de a nap folyamán egyre több felhő érkezhet fölénk nyugat, dny irányból. A délies szél a nap első felében élénk lehet.
Reggel 3 fok, délután 10 fokra számíthatunk.

Kedden erősen felhős, borult ég lehet felettünk, csak kevés napsütés lehet. Főleg hajnaltól – délig lehet kisebb eső, zápor, majd éjjel dk felől mediterrán ciklon érkezhet, de ez még bizonytalan közel 1 hetes időtávból. A keleti, ék-re forduló szél megélénkülhet.
Reggel 3 fok, délután 8 fokra számíthatunk.

Szerdán 1 hét múlva egy dk felől érkező mediterrán ciklon meleg szektora határozhatja meg időjárásunkat. Egész nap borongós, csapadékos időnk lehet. Kiadós esőre, záporra lehet készülni.
Az északira forduló szél megélénkülhet. Estétől a hegyekben már havas eső, hó eshet.
A hőmérséklet egész nap 5 fok körül alakulhat.

Helyi időjárás

Derült
Ma 04/22 0%
Derült
Túlnyomóan derült. Nagyon meleg. A legmagasabb hőmérséklet 27°C. Szelek DNy és változékony.
Zivatar valószínű
Holnap 04/23 50%
Zivatar valószínű
Délután kialakuló zivatarok. A legmagasabb hőmérséklet 27°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 50%.
Helyenként felhős
Kedd 04/24 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 23°C. Szélerősség ÉNy 15 és 30 km/h közötti.

Előrejelzés ápr. 20. – 26 -ig, ma péntektől – jövő hét csütörtökig : Ma pénteken derült napunk lehet sok napsütéssel, reggelig kevés felhővel az égen. Csapadék kizárt. Az én ény szél napközben élénk lehet. Dé...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. április 26. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!