Hétfőtől ismét visszatér a változékony időjárás, nem sokat pihen a légkör!

2018 . január 26 .

Előrejelzés jan. 26 – febr. 2 -ig, az az ma péntektől – jövő hét péntekig :

Ma pénteken erősen rétegfelhős, párás, hűvös időjárás lesz. A dk szél napközben megélénkülhet, mely ronthatja a hőérzetet. Csapadék egész biztosan nem hullik ma.
A reggeli 0 fok után délután 3 fok várható.

Szombaton is marad az erősen rétegfelhős ég, de közben érkezik egy gyenge hidegfront is észak felől, de érdemi változást nem hoz, nem pucolja ki a légkört. Az ény szél mérsékelt marad többnyire, de a nap első felében megélénkülhet. Csapadékra ezen a napon sem kell készülni.
Reggel 0 fok, délután 5 fok várható.

Vasárnap erősen felhős maradhat az ég, és kis eséllyel jel. eső is kialakulhat főleg a délutáni, esti órákban, de nem ez lesz a jellemző. Az ény szél a délutáni óráktól megélénkül, olykor meg is erősödhet. Jelentősen megenyhülhet az idő.
Reggel +1 fok, délután +8 fok várható.

Hétfőn változóan napos-felhős, száraz, alapvetően inkább tavaszias, mintsem téli hangulatú időjárás lehet. Csapadékot nem várunk. A nyugatias szél élnék, erős lehet.
Reggel +2 fok, délután +10 fok valószínű.

Kedden egy hidegfront okozhat erősen felhős időt a nap nagy részében, de csak kisebb eső, záporeső alakulhat ki. Az ény szél gyakran megerősödhet.
Reggel 3 fok, délután 9 fok valószínű.

Szerdán változóan napos-felhős, száraz időjárást remélhetünk, csapadék nélkül. Az ény, nyugati szél élénk, olykor erős lehet. A hidegfronti hatást fokozatosan átmenetileg melegfronti hatás válthatja majd fel.
Reggel 3 fok, délután 7 fok valószínű.

Csütörtök-pénteken egy mediterrán ciklon alakíthatja térségünk időjárását, de a várható időjárási esemény bekövetkezése, lefolyása még igen nagy bizonytalansággal terhelt.
Most úgy tűnik, hogy csütörtökön beborul az ég, és eső, zápor kezdődik, majd pénteken a front hátoldalán már havas eső, havazás lehet, de a megmaradás is igen bizonytalan.
Csütörtökön eleinte a dny szél lehet mérsékelt, olykor élénk, majd ad élutáni, esti órákban a szél ény-ra fordulhat és erős-viharos lehet, mely pénteken is meghatározhatja időjárásunkat, akár egész nap.
Csütörtökön reggel 3 fok, délután 6 fok, péntek reggel 2 fok, délután 3 fokra számíthatunk.

Helyi időjárás

Derült
Vasárnap 02/25 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legalacsonyabb hőmérséklet -11°C.
Jórészt felhős
Holnap 02/26 0%
Jórészt felhős
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 15 és 30 km/h közötti.
Borús
Kedd 02/27 20%
Borús
Felhős. Hószállingózás vagy hózápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet -5°C. Szélerősség ÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 1. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!