Ma eső, szombattól lehűlés, hosszú pihenő után újra visszatér az évszaknak megfelelő, téli időjárás!

2018 . január 10 .

Előrejelzés jan. 10-16 -ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig :

Ma szerdán délig erősen felhős ég lesz, emellett időszakos kevés napsütés is lesz majd. Déltől beborul az ég, és ebben éjszakáig változás nem is lesz. Kora délutántól – estig eső, szitálás lesz a jellemző. A nap első felében élénk, kissé megerősödő keleti, dk szél a nap második felében gyengül.
Reggel 3 fok, délután 7 fok várható.

Csütörtökön erősen felhős, párás, de csapadékmentes napunk lehet. A szél mérsékelt maradhat csak.
Reggel 3 fok, délután 5 fok várható.

Pénteken erősen felhős, borult, a nap első felében párás időnk lehet. A nap második felében a párásság megszűnhet, helyette az esti, éjszakai órákban eső, szitálás érkezhet. Az ék szél élénk lehet.
Reggel 2 fok, délután 5 fok várható.

Szombaton etisen felhős, borult ég lehet felettünk. Eső, havas eső, este, éjjel már inkább havazás lehet. Kis mennyiségű csapadék hullhat csak le. Az ék szél élénk, néha kissé erős lehet.
Reggel 1 fok, délután 4 fok valószínű.

Vasárnap eleinte sok lesz a felhő, de délelőttöl fokozatosan csökkenhet a felhőzet a nap folyamán. Reggelig még lehet csakadek, főleg hogy formájában. 1-2 cm is hullhat. Reggeltől már csapadékot nem várunk. Az ék szél élénk, néha kissé erős lehet.
Reggel -1 fok, délután +1 fok valószínű.

Hétfőn napos időnk lehet, kevés felhővel, éjjel megnövekvő felhőzettel, de csapadék ezen a napon akkor sem lesz jó eséllyel. A dk szél élénk, néha kissé erős lehet.
Hideg téli időnk lehet a 2 hetes enyhe kitérő után.
Reggel -5 fok, délután 0 fokra számíthatunk.

Kedden eleinte kevesebb felhő lehet több órás napsütéssel. A nap második felében egyre több felhő érkezhet fölénk, este, éjjel már egy melegfront szolgáltathat eleinte kevés havat, majd kevés havas esőt, végül esőt. A dk szél napközben megélénkülhet, kissé meg is erősödhet.
Reggel -7 fok, délután 0 fok lehet, de éjjel már 0 fok fölé melegedhet majd a levegő.

Helyi időjárás

Derült
Ma 04/22 0%
Derült
Túlnyomóan derült. Nagyon meleg. A legmagasabb hőmérséklet 27°C. Szelek DNy és változékony.
Zivatar valószínű
Holnap 04/23 50%
Zivatar valószínű
Délután kialakuló zivatarok. A legmagasabb hőmérséklet 27°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 50%.
Helyenként felhős
Kedd 04/24 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 23°C. Szélerősség ÉNy 15 és 30 km/h közötti.

Előrejelzés ápr. 20. – 26 -ig, ma péntektől – jövő hét csütörtökig : Ma pénteken derült napunk lehet sok napsütéssel, reggelig kevés felhővel az égen. Csapadék kizárt. Az én ény szél napközben élénk lehet. Dé...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. április 26. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!