Ma újabb havazás, holnaptól erős lehűlés, érkezik a szibériai eredetű levegő ék felől!

2018 . február 23 .

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig :

Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás formájában. Este megszűnik már a csapadék, és este, éjjel már csak legfeljebb jelentéktelen hószállingózás lehet. Az ék szél mérsékelt, élénk lehet.
Reggel -1 fok, délután +2 fok várható.

Szombaton közepesen felhős ég mellett reggelig sok lehet a felhő az égen, hószállingózás is lehet. Délután, este ék felől megnövekedhet a felhőzet, és hózáporok kísérhetik a hidegbetörést, akár pár cm-nyi havat adva. Éjjel már csapadékot nem várunk. Az ék szél élénk, erős lehet.
Reggel -3 fok, délután 0 fok várható.

Vasárnap változóan napos-felhős időt remélhetünk, több órás napsütéssel. Csapadék ezen a napon jó eséllyel nem hullik. Az ék szél élénk, erős lehet.
Reggel -10 fok, délután -4 fok várható.

Hétfőn eleinte kevesebb, majd több felhő lehet az égen. Csapadékra nem kell számítanunk. Az északi szél élnék lehet, kissé meg is erősödhet.
Reggel -12 fok, délután -5 fok valószínű.

Kedden dk felől tovább növekedhet a felhőzet, egész nap erősen felhős, borult ég lehet felettünk. Egy hazánktól dk-re elvonuló mediterrán ciklon lehet hatással időjárásunkra. ugyan minket nem ér el várhatóan, de megközelít, így egész nap lehet hószállingózás, kisebb havazás, de csak legfeljebb pár cm-nyi hó hullhat a mostani számítások szerint is. Éjjel csökkenésnek indulhat már észak felől a felhőzet. Az északi szél élénk, erős lehet.
Reggel -11 fok, délután -6 fok valószínű.

Szerdán eleinte kevesebb, majd ismét több felhő lehet az égen. Déltől – éjszakáig kisebb havazás, hószállingózás lehet. Az északi szél élénk, erős lehet.
Reggel -16 fok, délután -5 fok valószínű.

Március 1-e, csütörtök hasonló hideg időjárással indíthat, és zárulhat is,
Ez átlagnál bő 10 fokkal hidegebb időjárás.

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Vasárnap 03/18 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legalacsonyabb hőmérséklet -5°C.
Borús
Holnap 03/19 20%
Borús
Felhős. Hószállingózás vagy hózápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet 3°C. Szelek ÉÉK és változékony.
Helyenként felhős
Kedd 03/20 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 4°C. Szélerősség NyÉNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés márc. 16. – 21 – ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken boromgo időnk lehet, hajnaltól – délutánig kiadós esővel, záporokkal. Délután nyugat felől gyengül majd meg is...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 28. napján (szerda) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!