Sok felhő, kevés napsütés, időnként csapadék, széles idő, de mától tavaszi hőmérsékletek!

2018 . március 9 .

Előrejelzés márc. 9 – 14 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig :

Ma pénteken erősen felhős időnk lesz, kevés napsütéssel. A pára és ködfoltok már reggel megszűnnek. Csapadék nem lesz. A dny-ra forduló szél napközben megélénkülhet.
Az esti 0 fok, és a reggelre 5 fok köré melegedő értékek után délután 12 fok várható.

Szombaton erősen felhős időnk lehet, kevés napsütéssel. Éjféltől – reggelig pára – ködfoltok lehetnek. Csapadék nem lesz. A dny, déli szél napközben élénk, néha kissé erős lehet.
Reggel 2 fok, délután 13 fok várható.

Vasárnap eleinte közepesen, erősen felhős, déltől már egyre inkább erősen felhős, borult ég lehet. Délig csak jelentéktelen csapadék lehet. Délutántól már eső, záporok kialakulhatnak. Este és éjjel is maradhat az esővel, záporokkal tarkított időjárás. A déli szél élénk, erős lehet.
Reggel 5 fok, délután 14 fok várható.

Hétfőn a nap első felében borongós ég lehet, további esővel. Dél körül nyugat felől felszakadozhat, majd csökkenhet a felhőzet, kisüthet a Nap, de délután és este között a napsütés hatására gomolyfelhők képződhetnek, melyekből egy-egy zápor, esetleg kis eséllyel az idei első zivatar is kialakulhat. Este és éjjel már újabbb csapadékra nem kell számítani. A dny szél erős lehet.
Reggel 6 fok, délután 15 fok valószínű.

Kedden gyenge hidegfront érkezhet. Változó felhőzet lehet, egy-egy záporral, főleg a délutáni órákban. Az ény-ra forduló szél erős lehet. Számottevő lehűlésre nem kell készülni.
Reggel 6 fok, délután 13 fok valószínű.

Szerdán maradhat a változó felhőzet. A hidegfront nyomában továbbra is lehet egy-egy zápor, szintén főleg a délutáni időszakban.
Reggel 3 fok, délután 12 fok valószínű.

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Vasárnap 03/18 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legalacsonyabb hőmérséklet -5°C.
Borús
Holnap 03/19 20%
Borús
Felhős. Hószállingózás vagy hózápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet 3°C. Szelek ÉÉK és változékony.
Helyenként felhős
Kedd 03/20 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 4°C. Szélerősség NyÉNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés márc. 16. – 21 – ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken boromgo időnk lehet, hajnaltól – délutánig kiadós esővel, záporokkal. Délután nyugat felől gyengül majd meg is...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 28. napján (szerda) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!