Többnyire felhős, változékony hét, a hét első felében jelentős csapadékkal, főként hóval, de igen bizonytalan megmaradással!

2018 . február 12 .

Előrejelzés az év 7. hetére, febr. 12 -18 -ig :

Ma hétfőn már nyomát sem tapasztaljuk a a vasárnap délutáni szép napos időnek, és az éjfélre -5 fok körüli hőmérsékleti értékig lehűlő határozottabban fagyos időnek. Reggel óta bőven 0 fok fölé melegedtünk.

Ma erősen felhős, borult időnk lesz. déltől – éjszakáig gyenge havazással. Megmaradás estig nem lesz, éjjel viszont esetleg 1-2 cm vizes, olvadozó hó megmaradhat. Eleinte a dny szél gyenge, mérsékelt lehet, majd délutántól megélénkülhet az ény szél, és este, éjjel is élénk lehet időnként.
Délre +4 fok köré melegedhet a levegő, majd lassú lehűlés indulhat, este már csak +1 fok várható.

Kedden borongós, egész nap csapadékos időnk lehet, havazással, néha – főleg napközben – havas esővel. 5-10 mm közötti csapadék hullhat a nap folyamán. Reggelig 1-2 cm olvadozó hó, mely nappal elolvadhat, majd estére ahogy lehűl a levegő ismét kezdhet megmaradni, és este, éjjel további 2-4 cm hó hullhat majd le. Az északias szél élnék, kissé akár erős is lehet. Hegyekben hófúvás is lehet. A magasabb 500 méter feletti pontokon a meglévő 15 cm-re még egyszer ennyi hó is hullhat.
Reggel 0 fok, délután +2 fok várható.

Szerdán délutánig borongós ég lehet, gyenge havazással, havas esővel. Reggel újabb 1-2 cm hullhat, így átmenetileg összességében kedd estétől – szerda reggelig akár 3-6 cm közötti hótakaró is összejöhet. Reggeltől már nem marad meg, és délután már meg is szűnik a havazás. Délutántól csapadék már nem lesz. Az északias szél élénk, néha kissé erős is lehet.
Reggel 0 fok, délután +3 fok várható.

Csütörtökön már változóan felhős ég lehet, napközben többórás napsütéssel. Csapadékot nem várunk erre a napra. Az ény szél eleinte élénk lehet, majd gyengülhet a nap második felére.
Reggel -2 fok, délután +4 fok valószínű.

Pénteken már erősen felhős ég lehet a jellemző, kevés napsütéssel csak. Kisebb havas eső, zápor, hózápor előfordulhat. A magasban, majd a talaj közelében is melegedés kezdődhet. A nyugati, dny szél méréskelt maradhat.
Reggel -1 fok, délután +5 fok valószínű.

Szombaton erősen felhős ég lehet, kevés napsütéssel. Csapadékot erre a napra nem várunk. A szél iránya dk-re fordulhat és a nap második felében megélénkülhet.
Reggel 0 fok, délután +5 fokra számíthatunk.

Vasárnap erősen felhős, borult ég lehet, kevés napsütéssel. Péntekhez hasonlóan újfent előfordulhat kisebb csapadék, havas eső, hózápor, zápor formájában. A keleti, ék szél élénk, olykor kissé erős lehet.
Reggel -1 fok, délután +5 fokra számíthatunk.

Helyi időjárás

Derült
Vasárnap 02/25 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legalacsonyabb hőmérséklet -11°C.
Jórészt felhős
Holnap 02/26 0%
Jórészt felhős
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 15 és 30 km/h közötti.
Borús
Kedd 02/27 20%
Borús
Felhős. Hószállingózás vagy hózápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet -5°C. Szélerősség ÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 1. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!