Változékony, meleg, változóan napos-felhős, néha egy-egy záporral-zivatar tarkított, élénken, erősen szeles idő várható a következő 1 hétben!

2017 . július 5 .

Előrejelzés júl. 5 – 11 – ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig :

Ma szerdán a gyakran változó gomolyfelhőzet mellett több órára kisüt a Nap. Legfeljebb este, éjjel alakulhat ki egy-egy zápor, kis eséllyel gyenge zivatar. A dny szél napközben megélénkül, de egy-egy erősebb lökés sem kizárt.
A hajnali 13 fok után délutánra 29 fok környékére melegedhet fel a levegő.

Csütörtökön gyakran változó gomolyfelhőzet mellett alapvetően napos idő lehet.
Egy-egy zápor, esetleg kis eséllyel gyenge zivatar kialakulhat térségünkben. Gyenge hidegfront érkezik. A nappali órákban megerősödhet az ény szél.
Reggel 15 fok, délután 29 fok lehet a hőmérsékleti szélsőérték.

Pénteken gyakran változhat felettünk a gomolyfelhőzet. Egy – egy zápor, kis eséllyel gyenge zivatar nem kizárt. A dny, déli szél napközben élénk lehet.
Reggel 16 fok, délután 30 fok valószínű.

Szombaton hidegfront érkezhet térségünkbe ény felől. Csapadékot várhatóan nem hoz a gyakran változó felhőzetből. jel. zápor is csak kis eséllyel alakulhat ki. Az ény szél ellenben gyakran megerősödik, ahogy tél vége óta idén szinte minden nap ez a jellemző. A hőmérséklet nem esik vissza.
Reggel 17 fok, délután 30 fok valószínű.

Vasárnap napos, meleg, száraz időre számíthatunk, csak kevés felhő jelenhet meg az égen.
A déli, dk szél megélénkülhet. Melegszik a levegő.
Reggel 15 fok, délután 31 fok valószínű.

Hétfőn egy közeledő hidegfront előtt fokozatosan megnövekszik a felhőzet, gomolyfelhőzet is. A nap második felében közepes eséllyel közepes intenzitású zivatarok pattanhatnak ki. A dny szél erős lesz, majd délutánl ány-ra fordulhat, és tovább erősödhet.
Reggel 18 fok, délután 32 fokra számíthatunk.

Kedden hidegfront érkezhet fölénk ény felől. További gyakran változó felhőzet lehet, és továbbra is kialakulhatnak közepes eséllyel záporok-zivatarok. Ezen a napon már az ény szelet kísérhetik erős lökések a frontátvonulás miatt.
Reggel 19 fok, délután 28 fokra számíthatunk.

————————————————————–

VESZÉLYJELZÉS PILISVÖRÖSVÁR TERÜLETÉRE ÉS KÖRNYÉKÉRE MA SZERDÁTÓL – PÉNTEKIG :

Mától – péntekig mindhárom napon kis eséllyel alakulhatnak ki gyenge intenzitású zivatarok térségünkben az egy-egy alkalommal előforduló záporok mellett.

Viharos szélre, jégre, felhőszakadásra, károkozásra jó eséllyel nem kell számítani ezen 3 napon térségünkben.

Helyi időjárás

Eső valószínű
Hétfő 11/20 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legalacsonyabb hőmérséklet 1°C.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!