Színházi előadás – Oscar

2018 . január 22 .

Az Oscar című nagy sikerű filmvígjáték színpadi változatát láthatják majd 2 felvonásban, Háda János rendezésében február 17-én szombaton 19.00 órától a Művészetek Házában.

A 30’-as évek Amerikájában járunk. Angelo “Frankó” Provolone, a hírhedt gengszter, megfogadja haldokló apjának, hogy felhagy a bűnözéssel és jó útra tér. Ehhez kapóra jön egy bank, amely a csőd szélén áll, és bevenné őt társtulajdonosnak – de ehhez ám nemcsak Provolone úrnak kell megváltoznia, hanem a “személyzetének” és a családjának is. Azonban közbeszól a szerelem, amely lecsap Angelo lányára; a lányára, aki nem a lánya; a könyvelőjére és a beszédtechnika-tanárára is. Ha ez még nem lenne elég, a helyzetet tovább bonyolítja Toomey hadnagy az embereivel, akik le akarnak csapni Frankóra; Vendetti és gorillái, akik ki akarják őt nyírni; és a Finucci-fivérek, akik meg csak fel akarják öltöztetni. Az események pedig összetalálkoznak egy kis fekete bőrtáska mélyén, amely elképesztő kincseket rejt! A legfontosabb kérdések: ki nyeri el az igaz szerelmet és kié lesz a zsozsó? És egyáltalán KI AZ AZ OSCAR?!

Jegyek az intézmény portáján vásárolhatók nyitvatartási időben. Jegyár:2900, 2400, 1900,-Ft

Helyi időjárás

Derült
Vasárnap 02/25 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legalacsonyabb hőmérséklet -11°C.
Jórészt felhős
Holnap 02/26 0%
Jórészt felhős
Továbbra is metsző hideg. Túlnyomóan felhős. A legmagasabb hőmérséklet -3°C. Szélerősség ÉK 15 és 30 km/h közötti.
Borús
Kedd 02/27 20%
Borús
Felhős. Hószállingózás vagy hózápor lehetséges. A legmagasabb hőmérséklet -5°C. Szélerősség ÉK 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés febr. 23 – 28 -ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken folytatódik az előző napokban tapasztalt erősen felhős, borult idő. Ma is előfordulhat kisebb csapadék estig, gyenge havazás...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 1. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!