Polgármesteri köszöntő

Gromon István polgármester

Kedves Olvasó!

Tisztelettel köszöntöm Önt Pilisvörösvár Város hivatalos honlapján!

Az itt következő oldalak megtekintésével bőséges információkat szerezhet városunkról.

Tájékozódhat Pilisvörösvár közéletéről, elolvashatja az önkormányzati képviselő-testület rendeleteit, határozatait, beleolvashat az ülésekről készült jegyzőkönyvekbe.

Megismerheti városunk történetét és nevezetességeit, intézményeit és egyesületeit, betekintést nyerhet a város oktatási-, kulturális- és sportéletébe, ízelítőt kaphat az itt élő német nemzetiség kultúrájából, ünnepeiből.

Ezen kívül sok egyéb érdekességet is megtudhat rólunk. Megismerheti a városunkra vonatkozó legfontosabb adatokat, tájékozódhat városunk megközelíthetőségéről, látnivalóiról, rendezvényeinkről.

A várostérkép, az utcanévjegyzék, a parkolási- és forgalmi rend, a szálláshelyek és a vendéglátóhelyek elérhetőségeinek segítségével könnyen megtalálhatja úticélját.

Amennyiben most csak az interneten keresztül is találkozhatunk, tekintse meg Fotóalbumunkat, és nézze meg a Videók menüpontban a városunk mai életének egy-egy ünnepi pillanatáról készült felvételeket.

Reméljük, megtalálja honlapunkon mindazt az információt, amire szüksége van, ill. ami érdekli Pilisvörösvárral kapcsolatban.

Tapasztalatait, üzenetét, véleményét bejegyezheti honlapunk vendégkönyvébe vagy fórumába. Véleményét, észrevételeit szívesen várjuk!

Gromon István
polgármester

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!