Alpolgármesterek

Kimmelné Sziva Mária
mérnök tanár

A Budapesti Műszaki Egyetemen gépészmérnök diplomát, majd a Keszthelyi Georgikon Egyetemen tutor (tanulást segítő oktató) képesítést szerzett.

Huszonhat évig a BRG-ben dolgozott, majd tizenhat éven át a 206. sz. Szakmunkásképző Iskola, későbbi nevén a Muttnyánszky Ádám Szakképző Iskola tanára volt. Közben 3 évig kvalifikált oktatóként tanított a Gábor Dénes Műszaki Főiskola Pilisvörösvárra kihelyezett tagozatán. 2007 novembere óta nyugdíjas.

A vörösvári közéletbe a 80-as évek végén kapcsolódott be. Aktívan részt vett az I. csatornatársulat szervezésében, majd a kivitelezés időszakában intézőbizottsági tagként segítette a munkát. 2004 áprilisától a helyi szervezet 2010. júliusi feloszlatásáig a Fidesz –  Magyar Polgári Szövetség tagja.

2006-ban egyéni önkormányzati képviselői mandátumot szerzett. 2009 novembere óta társadalmi megbízatású alpolgármesterként segíti Gromon István polgármester munkáját.

A 7. sz. egyéni választókörzetben megválasztott képviselő.
(Vörösvárért Közéleti Egyesület)

Pándi Gábor
kézilabda szakedző

41 éves, nős, két leánygyermek apja.

A Pilisvörösvári Kézilabda Sportkör elnöke, a felnőtt női és férficsapat, valamint több utánpótláscsapat edzője.  A Pilisvörösvári Szabadidősport Egyesület alapítója és elnöke. A Magyar Kézilabda Szövetség Utánpótlásért Alapítványának kuratóriumi tagja.

12 éve önkormányzati képviselő. Korábban az Oktatási-, Kulturális- és Sportbizottság, később az Ügyrendi Bizottság, jelenleg a Pénzügyi-, Városfejlesztési- és Környezetvédelmi Bizottság elnöke.

A 3. sz. egyéni választókörzetben megválasztott képviselő.
(Vörösvárért Közéleti Egyesület)
2010. október 3-a óta társadalmi megbízatású alpolgármester.

Helyi időjárás

Derült
Péntek 05/26 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legalacsonyabb hőmérséklet 10°C.
Derült
Holnap 05/27 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 25°C. Szélerősség ÉÉK 10 és 15 km/h közötti.
Derült
Vasárnap 05/28 0%
Derült
Túlnyomóan derült. A legmagasabb hőmérséklet 26°C. Szélerősség K 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés május 26 – június 2-ig, az az ma péntektől – jövő hét péntekig : Ma pénteken napos idő lesz, erős nappali gomolyfelhő-képződéssel. Csapadék nem lesz. Az ény szél napközben megerősödhet még. A regg...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. május 25. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!