Alpolgármesterek

Kimmelné Sziva Mária
mérnök tanár

A Budapesti Műszaki Egyetemen gépészmérnök diplomát, majd a Keszthelyi Georgikon Egyetemen tutor (tanulást segítő oktató) képesítést szerzett.

Huszonhat évig a BRG-ben dolgozott, majd tizenhat éven át a 206. sz. Szakmunkásképző Iskola, későbbi nevén a Muttnyánszky Ádám Szakképző Iskola tanára volt. Közben 3 évig kvalifikált oktatóként tanított a Gábor Dénes Műszaki Főiskola Pilisvörösvárra kihelyezett tagozatán. 2007 novembere óta nyugdíjas.

A vörösvári közéletbe a 80-as évek végén kapcsolódott be. Aktívan részt vett az I. csatornatársulat szervezésében, majd a kivitelezés időszakában intézőbizottsági tagként segítette a munkát. 2004 áprilisától a helyi szervezet 2010. júliusi feloszlatásáig a Fidesz –  Magyar Polgári Szövetség tagja.

2006-ban egyéni önkormányzati képviselői mandátumot szerzett. 2009 novembere óta társadalmi megbízatású alpolgármesterként segíti Gromon István polgármester munkáját.

A 7. sz. egyéni választókörzetben megválasztott képviselő.
(Vörösvárért Közéleti Egyesület)

Pándi Gábor
kézilabda szakedző

41 éves, nős, két leánygyermek apja.

A Pilisvörösvári Kézilabda Sportkör elnöke, a felnőtt női és férficsapat, valamint több utánpótláscsapat edzője.  A Pilisvörösvári Szabadidősport Egyesület alapítója és elnöke. A Magyar Kézilabda Szövetség Utánpótlásért Alapítványának kuratóriumi tagja.

12 éve önkormányzati képviselő. Korábban az Oktatási-, Kulturális- és Sportbizottság, később az Ügyrendi Bizottság, jelenleg a Pénzügyi-, Városfejlesztési- és Környezetvédelmi Bizottság elnöke.

A 3. sz. egyéni választókörzetben megválasztott képviselő.
(Vörösvárért Közéleti Egyesület)
2010. október 3-a óta társadalmi megbízatású alpolgármester.

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 11/20 0%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 7°C. Szélerősség NyÉNy 15 és 30 km/h közötti.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!