Pándi Gábor

4. választókerület (Templom téri általános iskola)

45 éves, nős, két leánygyermek apja. Kézilabda szakedző.

Több mint 20 éven át vezette elnökként a Pilisvörösvári Kézilabda Sportkört, és volt egyben a felnőtt női és férficsapat, valamint több utánpótláscsapat edzője. Jelenleg a férfi felnőtt csapat, és öt utánpótláscsapat edzője. A Pilisvörösvári Szabadidősport Egyesület alapítója és 2011-ig elnöke.

Tizenhat éve (2002 óta) önkormányzati képviselő. 2010-től alpolgármester, leginkább műszaki, városüzemeltetési, városrendezési és területfejlesztési területeken segíti a polgármestert. A Kacsa-tónál nyolcadik éve megrendezett tutajhúzó verseny ötletgazdája és egyik fő szervezője.

Továbbra is kiemelt célja: minél több pilisvörösvári fiatalt és felnőttet bevonni a szabadidős sportolásba, s egyúttal lehetőséget biztosítani a fiatalok számára a versenyszerű sportoláshoz is, ezzel segítve a személyiség harmonikus fejlődését. Tizenhat éves képviselői, bizottsági elnöki és alpolgármesteri munkája során megszerzett tudását szeretné kamatoztatni az új képviselő-testületben is.

Céljai a 4. választókerületben a következő ciklusban:

  • Csapadékvíz-elvezető gerincvezeték kiépítése szakaszosan a Nagy-tótól a Búcsú térig, a szegfűskertek fejlődésének elősegítése érdekében
  • Városgondnokság létrehozása a városüzemeltetési feladatok hatékonyabb ellátása érdekében (közterület-gondozás, sporttelep gondozása, játszóterek és parkok karbantartása stb.)
  • A Templom tér komplex fejlesztése koncepcióterv alapján, az Egyházközséggel közösen
  • További fejlesztések a sporttelepen (az öltözőépület belső felújítása, füves nagypálya világításának korszerűsítése, a pálya körüli támfal felújítása, öntözőrendszer kiépítése, műfüves pályán műfűcsere)
  • A Posta Zrt. beruházásában épülő új postaépülethez parkoló és parképítés a Fő u. 64., a Fő u. 66. és a Puskin u. 8. sz. alatti ingatlanok összenyitásával

Helyi időjárás

Eső valószínű
Hétfő 11/20 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legalacsonyabb hőmérséklet 1°C.
Eső valószínű
Holnap 11/21 60%
Eső valószínű
Kisebb eső. A legmagasabb hőmérséklet 6°C. Szélerősség DNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 60%.
Helyenként felhős
Szerda 11/22 10%
Helyenként felhős
A délelőtti felhősödést délután napsütés követi. A legmagasabb hőmérséklet 11°C. Szélerősség NyDNy 10 és 15 km/h közötti.

Előrejelzés az év 47. hetére, nov. 20-26 -ig : Ma hétfőn gyakran változó felhőzet lesz felettünk, egy-egy záporral. Éjjel ény felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem lesz. Az ény szelet egész nap erős, olykor ...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. november 30. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!