Preszl Gábor

5. választókerület (Szakorvosi Rendelőintézet)

38 éves, nős, két leány-és egy fiúgyermek apja, felesége dr. Manhertz Zita. Születése óta Vörösváron lakik, jelenleg a Klapka utcában. 1999-től 2007-ig saját informatikai vállalkozását vezette. 2007 óta apósa cégében, a KEMABO Kft.-ben dolgozik, projektmenedzserként.

2006-től önkormányzati képviselő. 2006-ban listán, 2010-ben egyéni jelöltként szerzett mandátumot. 2006-tól a Közbeszerzési Bizottság tagja, 2010-től a Pénzügyi-, Városfejlesztési- és Környezetvédelmi Bizottság elnöke.

Választókerületében az elmúlt négy év nagy eredményének tartja, hogy megvalósult a gyalogos felüljáró a Görgey utcai játszótértől a vasútállomáshoz, megépült a lift a Szakorvosi Rendelőintézetben, összesen 140 m új járda épült a Görgey utcában ill. a Piliscsabai utcában, s folyamatban van a vasútállomás és környékének rendezése, az őrzött parkolók kialakítása. Továbbra is kiemelt célja a képviselő-testületben a nemzetiségi hagyományok ápolásának folyamatos támogatása (Betelepülési emlékmű felállítása)

A következő ciklus legfontosabb célkitűzései az 5. választókerületben:

  • A Görgey utcai szervizút aszfaltozása
  • A Klapka utca még hiányzó részének aszfaltozása a pilisszentiváni önkormányzattal közösen
  • A MÁV-beruházásként megvalósuló vasút-korszerűsítés kivitelezési folyamatában együttműködés a beruházóval a következő létesítmények megvalósításában:
    - kétszintű csomópont kialakítása a 10-es út – vasút kereszteződésében,
    - P+R parkolók kialakítása a nagyállomáson és a Vörösvárbánya megállóhely mellett
    - a vasútállomás épületének felújítása

Helyi időjárás

Eső valószínű
Ma 09/20 60%
Eső valószínű
Záporok. A legmagasabb hőmérséklet 17°C. Szélerősség ÉNy 10 és 15 km/h közötti. Eső valószínűsége 40%.
Eső
Holnap 09/21 90%
Eső
Eső. A legmagasabb hőmérséklet 14°C. Szélerősség ÉNy 15 és 30 km/h közötti. Eső valószínűsége 90%. Lehullott csapadék mennyisége 6 mm.
Helyenként felhős
Péntek 09/22 10%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. A legmagasabb hőmérséklet 18°C. Szélerősség ÉNy 15 és 25 km/h közötti.

Előrejelzés szept. 20. – 26 ig, az az ma szerdától – jövő hét keddig : Ma szerdán erősen felhős, borult, eleinte párás időnk lesz. Kevés napsütésre van csak esély napközben. Egy-egy zápor, kisebb eső nem kizá...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. szeptember 28. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!