Preszl Gábor

5. választókerület (Szakorvosi Rendelőintézet)

38 éves, nős, két leány-és egy fiúgyermek apja, felesége dr. Manhertz Zita. Születése óta Vörösváron lakik, jelenleg a Klapka utcában. 1999-től 2007-ig saját informatikai vállalkozását vezette. 2007 óta apósa cégében, a KEMABO Kft.-ben dolgozik, projektmenedzserként.

2006-től önkormányzati képviselő. 2006-ban listán, 2010-ben egyéni jelöltként szerzett mandátumot. 2006-tól a Közbeszerzési Bizottság tagja, 2010-től a Pénzügyi-, Városfejlesztési- és Környezetvédelmi Bizottság elnöke.

Választókerületében az elmúlt négy év nagy eredményének tartja, hogy megvalósult a gyalogos felüljáró a Görgey utcai játszótértől a vasútállomáshoz, megépült a lift a Szakorvosi Rendelőintézetben, összesen 140 m új járda épült a Görgey utcában ill. a Piliscsabai utcában, s folyamatban van a vasútállomás és környékének rendezése, az őrzött parkolók kialakítása. Továbbra is kiemelt célja a képviselő-testületben a nemzetiségi hagyományok ápolásának folyamatos támogatása (Betelepülési emlékmű felállítása)

A következő ciklus legfontosabb célkitűzései az 5. választókerületben:

  • A Görgey utcai szervizút aszfaltozása
  • A Klapka utca még hiányzó részének aszfaltozása a pilisszentiváni önkormányzattal közösen
  • A MÁV-beruházásként megvalósuló vasút-korszerűsítés kivitelezési folyamatában együttműködés a beruházóval a következő létesítmények megvalósításában:
    kétszintű csomópont kialakítása a 10-es út – vasút kereszteződésében,
    P+R parkolók kialakítása a nagyállomáson és a Vörösvárbánya megállóhely mellett
    – a vasútállomás épületének felújítása

Helyi időjárás

The location could not be found.

Előrejelzés jan. 15 – 21 -ig, az év 3. hetére : Ma hétfőn erősen felhős, borult égre számíthatunk. Hószállingózás nem kizárt. A vasárnap reggelre lehulló 8 cm vizes hó ma is egész nap kitart, nem fog elolvadni. A d...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!