Schellerné Mikulán Anetta

8. választókerület (Zrínyi utcai óvoda)

39 éves családanya, 2 felnőtt lánya és egy 10 éves kisfia van. Végzettsége szerint ruhaipari technikus. Születése óta Pilisvörösváron él, korábban a Bányatelepen, 11 éve pedig a Szabadságligeten, ill. Karátsonyi-ligeten. Jelenleg vendéglátó családi vállalkozásukban dolgozik. Férje Scheller Zsolt, a Liget Polgárőr Egyesület elnöke.

2010 óta önkormányzati képviselő, tagja az Ügyrendi-, Oktatási és Kulturális Bizottságnak valamint a Szociális- és Egészségügyi Bizottságnak. A Vásár téri Német Nemzetiségi Általános Iskola intézményi tanácsának delegált tagja.

Körzetében az elmúlt négy év legnagyobb eredményének tartja, hogy kitartó, szívós küzdelmével az Önkormányzat és a Hivatal eredményeket ért el a Szondi utcai fémgyűjtés miatt kialakult tarthatatlan állapotok felszámolásában. Emellett megvalósult a játszótér ivókúttal való ellátása, a játszótér mellett a Hunyadi utca felőli parkoló kialakítása, valamint a Zrínyi utcai óvoda épületének csapadékvíz-elvezetése és villámvédelmi rendszerének kialakítása.

A következő ciklusban nagyon fontosnak tartja:

  • A közbiztonság további javítását és az illegális szemétlerakás megismétlődésének megakadályozását
  • A ligeti vasútállomás és a Szabadság út közti szilárd útburkolat megépítését (melyhez a tervek már elkészültek)
  • A Kisfaludy utcában egy gyalogátkelőhely kialakítását
  • A Zrínyi utcai óvoda csoportszobái aljzatburkolatának felújítását
  • Az óvoda- és iskolaépületeink állagmegóvását és fejlesztését

Helyi időjárás

The location could not be found.

Előrejelzés jan. 15 – 21 -ig, az év 3. hetére : Ma hétfőn erősen felhős, borult égre számíthatunk. Hószállingózás nem kizárt. A vasárnap reggelre lehulló 8 cm vizes hó ma is egész nap kitart, nem fog elolvadni. A d...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendkívüli ülésére 2018. január 16. napján (kedden) 18:30 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!