Pilisvörösvár Városi önkormányzat Szakorvosi Rendelőintézet

Az Intézmény működési területe: Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Tinnye, Solymár lakosainak járóbeteg szakellátása. Az Intézet tevékenységi körébe tartozik alaptevékenység tekintetében a járóbeteg szakellátáson belül: belgyógyászat, kardiológia, sebészet, érsebészet, nőgyógyászat, fül-orr-gégészet, szemészet, ideggyógyászat, orthopédia, rheumatológia, laboratórium, röntgen, ultrahang, fizikoterápia, gyógytorna, pszichiátria, pszichológia, pulmonológia és allergológia, gyermek pulmonológia, urológia, belgyógyászat-diabetológia, bőrgyógyászat, pszichoterápia, pszichiátriai rehabilitáció.

A megelőző ellátásokon belül: család- és nővédelmi egészségügyi gondozás, ifjúság-egészségügyi gondozás. Az egyéni kockázati tényezőkön alapuló megelőzés keretében: foglalkozás-egészségügyi alapellátás.
Szolgáltatásainkat a területileg hozzánk tartozó községek páciensei körében végezzük, de nem zárkózunk el területen kívül eső betegek ellátásától sem. Szolgáltatásunk színvonalának emelése érdekében több szakorvos kórházi osztályról jön Intézetünkbe rendelni, adott esetben az itt ellátott beteget saját osztályán tovább gyógyíthatja. Orvosaink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, így naprakészek saját szakmájuk fejlődésében, melyet a betegellátás érdekében hasznosítani tudnak. A területileg illetékes kórházunk a Szent János Kórház Budapest. Igen jó kapcsolat alakult ki a Szent Margit Kórházzal, akik szabadságolások idején készséggel küldenek szakorvost rendelésünk zavartalan biztosítása érdekében. Az Intézetünkben megforduló betegeknek lehetőséget biztosítottunk gyógyászati segédeszközök, valamint szemüvegek kiváltására. Azon betegek számára, akik beutaló nélkül saját kérésükre szeretnének diagnosztikai vizsgálatokat végeztetni, szolid árakkal állunk rendelkezésére. Térítési díj ellenében vállaljuk a külföldi betegek és a biztosítással nem rendelkező páciensek ellátását.

HÁZIREND

 1. A Rendelőintézet nyitvatartása: munkanapokon 6:45 – 20:00
 2. A betegeknek a gyógyintézetbe érkezéskor, a szakrendelés és laboratórium igénybevétele előtt a betegirányításon kell bejelentkezni és a TAJ kártyát, valamint a személyi azonosító kártyát bemutatni.
 3. A beutaló-köteles szakrendeléseket csak érvényes és szabályosan kiállított beutalóval lehet igénybe venni.
 4. Beutaló nélkül igénybe vehető szakrendelések:
  1. Sebészet
  2. Szemészet
  3. Fül-orr-gégészet
  4. Bőrgyógyászat
  5. Nőgyógyászat
  6. Urológia
  7. Pszichiátria
  8. Pszichológia
 5. Előjegyzéssel működő szakrendelések:
  1. Érsebészet
  2. Röntgen
  3. Ultrahang
  4. Laboratórium
  5. Kardiológia EKG
  6. Reumatológia
  7. Szemészet
  8. Fül-orr-gégészet
  9. Nőgyógyászat
  10. Urológia
  11. Bőrgyógyászat
  12. Ideggyógyászat
  13. Pszichológia
  14. Pszichiátria
  15. Ortopédia
  16. Felnőtt
  17. Pulmonológia-allergológia
  18. Gyermek Pulmonológia-allergológia

Előjegyzés kérésére telefonon, vagy személyesen a betegirányításon van lehetőség.
A Rendelőintézetben őrizetlenül hagyott ruhaneműkért, valamint egyéb tárgyakért felelősséget vállalni nem tudunk.
Kérjük az épület vagyontárgyaira és tisztaságára ügyeljenek.
A Rendelőintézet egész területén a dohányzás tilos!
A betegek panaszaikkal írásban a Rendelőintézet igazgatóját bármikor megkereshetik.
A gyógykezeléssel és egyéb problémáikkal kapcsolatban a betegjogi képviselőhöz fordulhatnak. (elérhetősége az Intézet minden szintjén, jól látható helyen a falragaszokon megtalálható)

Helyi időjárás

Helyenként felhős
Ma 06/28 20%
Helyenként felhős
Helyenként felhős. Forró. A legmagasabb hőmérséklet 33°C. Szélerősség D 15 és 30 km/h közötti.
Eső valószínű
Holnap 06/29 50%
Eső valószínű
Délután kialakuló zivatarok, szeles. A legmagasabb hőmérséklet 29°C. Szélerősség DDNy 30 és 50 km/h közötti. Eső valószínűsége 50%.
Helyenként felhős
Péntek 06/30 0%
Helyenként felhős
Túlnyomóan derült és szeles. A legmagasabb hőmérséklet 30°C. Szélerősség DNy 25 és 40 km/h közötti.

Előrejelzés az év 26. hetére, jún. 26 – júl. 2 – ig : Ma hétfőn eleinte sok felhő lesz az égen, majd déltől fokozatosan csökken a felhőzet. Egy-egy jelentéktelen zápor délig előfordulhat. Napközben kissé mege...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2017. június 29. napján (csütörtök) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!