Szabóné Bogár Erika tanár

38 éves, 2 gyermek édesanyja, születése óta Pilisvörösváron él.

Középiskolai tanulmányait a budapesti Német Nemzetiségi Gimnáziumban végezte, majd 1999-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem német szakán német nyelv és irodalom szakos középiskolai tanári diplomát szerzett. Egyetemi tanulmányai alatt elvégezte a “Magyarországi németek nyelve és kultúrája” c. programot is, majd fordító – tolmács és idegenvezető végzettséget szerzett.

1999 szeptembere óta a pilisvörösvári Friedrich Schiller Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium tanára, ahol német nyelv és irodalmat, valamint nemzetiségi ismereteket tanít (jelenleg még otthon van a kisebbik gyermekkel).

1998 és 2002 között, majd 2006 óta tagja a Német Nemzetiségi Önkormányzatnak. Fontosnak tartja a magyarországi németek kultúrájának, identitástudatának megőrzését, a nemzetiségi oktatás fejlesztését.

Elérhetősége: nno@pilisvorosvar.hu

Helyi időjárás

Havazás
Szombat 03/17 100%
Havazás
Előrejelzés: holnap sokkal hűvösebb lesz mint ma.
Borús
Vasárnap 03/18 20%
Borús
Előrejelzés: holnap sokkal hűvösebb lesz mint ma.
Jórészt felhős
Hétfő 03/19 20%
Jórészt felhős
Előrejelzés: holnap sokkal hűvösebb lesz mint ma.

Előrejelzés márc. 16. – 21 – ig, az az ma péntektől – jövő hét szerdáig : Ma pénteken boromgo időnk lehet, hajnaltól – délutánig kiadós esővel, záporokkal. Délután nyugat felől gyengül majd meg is...

Folytatás >

Képviselő-testületi ülések

A Képviselő-testület következő rendes ülésére 2018. március 28. napján (szerda) 18 órától kerül sor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében.

Észrevételek

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a szerkesztőknek!