A legnagyobb feladat a jövõt megtervezni
Év végi beszélgetés Grószné Krupp Erzsébet polgármesterrel

– Itt az év vége, jönnek az ünnepek. Ilyenkor az ember az egész éves munka után kicsit megpihen, és átgondolja a mögötte lévõ évet, mit csinált jól, mit rosszul, milyen lehetõségeket szalajtott el. Arra kérem, tisztelt polgármester asszony, hogy értékelje ebbõl a szempontból az Önkormányzat 2003. évi munkáját.

– Mi az, ami nem úgy alakult, ahogy szerette volna?

– Nemcsak az összegzés, de az elõretekintés idõszaka is az év vége, hiszen hamarosan ránk köszön az újév, új feladatokkal, tennivalókkal…

– Ha már a 10-es út építését szóba hozta, úgy érzem, ez már a helyi mítoszok közé tartozik, mint tudjuk, a mítosz a mese egyik fajtája…

– A jövõvel kapcsolatban kell is, hogy egy polgármester bizakodó legyen, ugyanakkor a hírek szerint az állam a következõ évben sem fogja tejben-vajban füröszteni az önkormányzatokat…

– Olvasóink tapasztalhatják, hogy e havi számunk hangulatát és témáit alapvetõen a közelgõ ünnepek határozzák meg. Kérem, engedje meg, hogy ennek szellemében megkérdezzem Öntõl, hogyan emlékezik vissza gyermekkora karácsonyaira, és most hogyan ünnepli legszebb ünnepünket.

– Mit tenne szíve szerint a város karácsonyfája alá legszebb ajándékként, mire van leginkább szüksége ennek a városnak?

Fogarasy Attila

 A Pilisvörösvári Okmányiroda elérhetõsége és nyitvatartási rendje

Nyitva tartás:


Útépítési tervek, elképzelések

F. A.

 


 

Épül a temetõ kerítése

F. A.


A Képviselõ-testület határozataiból

Útépítés: A Kt. megbízta a Beruházó Bonyolító Mérnöki Irodát a szilárd útburkolattal még nem rendelkezõ utcákon az utak megtervezésével.

Óvodavezetõi pályázat: A Kt. pályázatot ír ki a Ligeti Cseperedõ Óvoda intézményvezetõi feladatainak ellátására.

Intézményátadás: A Kt. felhatalmazta Grószné Krupp Erzsébet polgármestert, hogy kezdjen tárgyalásokat az Országos Német Nemzetiségi Önkormányzattal a Német Nemzetiségi Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola fenntartói jogának átadásáról.

Köztisztaság: A Kt. szerzõdést köt a város köztisztasági feladatainak ellátására, az utak síkosságmentesítésére és a hó eltakarítására a Rumpold-Bicske Kft.-vel.

– a szerk.

 

 


Fel a lap tetejére


IMPRESSZUM:
Copyright © Pilisvörösvár Város Önkormányzata e-mail

Szerkesztõ: Schuck Béla e-mail