ELŐZŐ OLDAL 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 - oldal KÖVETKEZŐ OLDAL

13. oldal Hírek - Események

A Heimatverein utcabálja

Augusztus első szombatján került sor a Pilisvörösvári Német Kulturális Egyesület, a Heimatverein idei utcabáljára, amely a hagyomány szerint Pünkösd vasárnap került volna megrendezésre, de a rendkívül mostoha időjárás miatt el kellett halasztani a lebonyolítását. A Heimatverein augusztus 12-én, a Vörösvári Napok keretében szerette volna „pótolni” az utcabált, de egyeztetési nehézségek miatt a megrendezésére augusztus 5-én szombaton került sor a pilisszentiváni Pilistaler Echo zenekar közreműködésével. Felkérésünk augusztus 12-re szólt, ezen a napon egyetlen vörösvári zenekar sem ért rá, ezért esett a választásunk rájuk. A dátummódosítás ellenére nem kértünk fel más zenekart, így ők játszották a bált, hatalmas sikerrel. Az időjárás kegyes volt hozzánk, bár egész nap ijesztgetett egy-egy sötét felhő az előkészületi munkák során. A bál keretében került sor egy vadonatúj dobogó felavatására, amelyet Hau János vállalkozó készített a Heimatverein részére, önzetlenül, felajánlásból.

Nagyításhoz kattintson a képre! Nagyításhoz kattintson a képre!

Az utcabál minden közreműködőjének köszönetét fejezi ki a Pilisvörösvári Német Kulturális Egyesület, a Heimatverein: Majerczyk Waldemárnak (Waldi Kft.), Halmschláger Antalnak, Hau Jánosnak, Jáki Andrásnak (Rotburger sörfőzde), Molnár Tamásnak.

Városunkban az utcabállal egy időben három nagy esküvő, a Halastó Kempingben motoros találkozó volt, mégis nagyon sokan tisztelték meg jelenlétükkel rendezvényünket!!

Heimatverein vezetősége

(Fotó: Schuck Béla, www.pilisplaza.hu)

Utcabál a Rákóczi közben

Nagyításhoz kattintson a képre!

Képünkön a Rákóczi köz lakói és vendégeik láthatók jókedvű falatozás közben az általuk rendezett utcabálon. A rendezvényre meghívták Grószné Krupp Erzsébet polgármestert is, ezzel a gesztussal is köszönetet mondva az Önkormányzatnak utcájuk lekövezéséért.

Örökbefogadó nap

A Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület a Szentendrei Gyepmesteri Teleppel karöltve örökbefogadó napot tart 2006. szeptember 2-án, 10-17 óra között Szentendrén. (A Szentlászlói út végén, a Szentendre vége táblánál jobbra.)
Várnak szeretettel minden kedves érdeklődőt, állatszeretőt, illetve örökbefogadót.
További információ 20 / 571-65-02

www.arvacska.hu


Jótékonysági koncert és árverés a Boldogasszony Kápolna felépítésére

Pilisszántó, Római Katolikus Templom

2006. augusztus 27., vasárnap, 17 óra

Händeltől Donizettiig
Zenetörténeti gyöngyszemek
Gulyás Dénes operaénekes műsora

Pest Megye Szimfonikus
Zenekarának Kamaraegyüttese
Händel: Concerto grosso,
B-dúr hárfaverseny
Mozart: A-dúr szimfónia
Közreműködik:
Kovács Andrea hárfaművész
Vezényel: Noseda Tibor karnagy

A belépőjegyek árát (1500,-) a kápolna építésére fordítjuk!

Árverés:
A koncert után a Községháza Tanácstermében festmények és grafikák aukcióját tartjuk Macskássy Izolda, Czeglédi Gizella, Magyar Ari, Helényi Tibor, Szyksznijan Wanda, Veleki J. Lajos, Vörös Ildikó műveiből. A bevételt az alkotók szintén a kápolna építésére ajánlották fel.

Pilisszántóért Egyesület


Programok, események

A Hobo Blues Band koncertje

Szeptember 15-én, pénteken 19 órakor jótékonysági koncertet ad a Hobo Blues Band együttes a Vásár téri iskola udvarán.
Belépő: 1500 Ft. A bevételt az iskola javára fordítják.

A Nyugdíjas Klub kirándulása

A Pilisvörösvári Nyugdíjas Klub értesíti a természetet kedvelő tagjait, hogy 2006. szeptember 16-án (esős idő esetén szeptember 30-án) „Pilis-tantúra” kirándulást szervez.

Indulás: 9 óra 24 perckor induló Volán autóbusszal (Margit-boltnál).
Találkozás: a pilisszentiváni Villa Negrá-nál. Útirány: Magaskő-tanösvény. Kb. 2 óra séta! Zárt öltözet és cipő ajánlott!

Pilisvörösvári Nyugdíjas
Klub vezetősége

Cukorbeteg Club

Szeptember 19-én 16 órakor „Cukorbeteg Clubnap” a Vásár téri iskolában.ELŐZŐ OLDAL 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 - oldal KÖVETKEZŐ OLDAL
FEL A LAP TETEJÉRE