Flash Player -letöltése szükséges a megtekintéséhez.

XII. évfolyam 12. szám 2012 december
KezdőlapElőző oldal
Következő oldal

Kedves Olvasóink!

Ismét eljött a december. Nem tudom, Önök hogy vannak vele, de én úgy érzem, elröpült ez az egy év. Közben annyi minden történt, mi pedig igyekeztünk minden, városunkban zajlott és minket érintő fontos, érdekes vagy közérdekű eseményről beszámolni olvasóinknak.

Nem telt eseménytelenül az elmúlt egy hónap sem, híreink között, a polgármesteri interjúból és az önkormányzati rovat további cikkeiből sok fontos változást tudhatnak meg.

Bemutatkozik lapunk hasábjain a fiatalokból álló Schwabenkraft zenekar, akik célul tűzték a sváb hagyományok őrzését és ápolását, ahogy az idei sütiverseny egyik célkitűzése is ez volt. Természetesen, erről is olvashatnak, sőt a nyertes süti receptjét ki is próbálhatják. Beszámolunk a szintén hagyományos nemzetiségi gáláról, és idén is elkészítettük a tavaly nagy sikert aratott naptárat, immár a 2013-as esztendőre. Ebben megtalálják a legfontosabb városi rendezvényeket és az újság megjelenési időpontjait.

2013... Egy újabb év… Ahogy most állnak a dolgok, tele nehézségekkel és kihívásokkal. Őszintén kívánom szerkesztőségünk minden munkatársával együtt, hogy legyen teli új lehetőségekkel, vidámságra okot adó optimizmussal, szeretettel és türelemmel az új esztendő.

Szerkesztőtársaim nevében is kívánok békés, meghitt, boldog karácsonyt minden kedves olvasónknak!

Palkovics Mária

 

Olyan este ez is csak, mint a többi:

Nagyításhoz kattintson a képre!
Murillo: A pásztorok imádása


olyan a színe, nyirkos ködszaga.
Pedig valahol szent titokpalástban
csodát takargat ez az éjszaka…!

Angyalok húznak a világ fölött.
Hírét hozzák, hogy földre szállt a béke!
Megszületett az Igazság, a Jóság,
akit úgy vártunk: megszületett végre!

(Wass Albert: Karácsonyi versek I.)

A Vörösvári Újság Olvasóinak és Pilisvörösvár Minden Polgárának békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikeres, örömökben gazdag újesztendőt kívánok!

Gromon István
polgármester

KezdőlapElőző oldal
Következő oldal
Copyright © 2008 Pilisvörösvár Város Önkormányzata